Къде в Русе - 14

• 29 157
  • 552
  •   2
Отговори
# 525
Някъде в града продават ли пакетчета за влага, нещо подобно като тези които слагат в кутиите за обувки примерно, или друг вид, трябва ми за шкаф.

В Jumbo има - в картонени кутии от по 200-250 гр - има за дрешници, за бани и т.н. купувала съм от там.

# 526
  • Русе
Къде има химическо чистене освен на Космос?

# 527
Аз да питам за Вега тест.
Някой по-напред беше питал - къде в Русе?
Аз да питам - в Русе или в някой близък град? Примерно В. Търново?
Вие къде ходите и доволни ли сте?

# 528
  • Русе
Похвалиха ми от няколко места една мацка зад Общината и някакъв мъж в Търново, който бил супер-дипер. На кой да търся координати?

# 529
Похвалиха ми от няколко места една мацка зад Общината и някакъв мъж в Търново, който бил супер-дипер. На кой да търся координати?
На точно тези двамата ги имам.
Чудя се все още къде да ида?

# 530
Срещу рампата на Кооперативния пазар в комплекса ходих пролетта. Във Фейсбук има страница Вега тест и на лично се свързах с жената.

# 531
  • Русе
Дели, не си ли доволна от тях?

# 532
Дели, не си ли доволна от тях?
Аз лично до сега никъде не съм ходила.
Мои приятелки и познати ходят основно в Търново и за това се чудех.
Само един колега е ходил в Русе и е доволен.

# 533
Жената при която ходих аз е отслабнала над 20 кг. Тя е ходила в Търново при мъжа. После започва и тя да прави Вега тест.

# 534
  • Русе
МОЛ Русе дали работи днес.

# 535

Това намирам в страницата им.

# 536
  • Русе
Благодаря.

# 537
А някой знае ли в кои магазини в Русе може да се тестват повече модели матраци? Имам предвид наистина да са изложени и човек да може да легне върху тях.

# 538
Имаше по ул.Борисова под бл.Некрасов един мебелен магазин - не зная дали още е там. На втория етаж бяха изложени доста видове и можеха да се изпробват.

# 539
На точно тези двамата ги имам.
Чудя се все още къде да ида?
За много години!
Може ли да споделите контакти за двете места!

Общи условия

Активация на акаунт