Къде в Русе - 14

• 29 323
  • 553
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, търся детски гастроентеролог, в Русе Пейчева е с такава втора специализиация, но търся мнения и препоръки за доктор извън Русе.

# 151
Ние ходихме в София, доктор Лазарова мисля беше.
В Русе няма.

Здравейте, търся детски гастроентеролог, в Русе Пейчева е с такава втора специализиация, но търся мнения и препоръки за доктор извън Русе.

# 152
Във Варна доц.Георгиева или д-р Рашева. Със сина ми сме били в детското гастро, но мисля че и двете преглеждат на кабинет извън болницата или поне Рашева със сигурност.

# 153
Благодаря ви дами, тук чета,че водели деца и при Харалампиев,ММ иска да отидем при него, но аз държа на детски да отидем разбира се.

# 154
В този център преглежда Рашева, работи и по каса https://sanitas.bg/lekari-spetsialisti/mts-medika-55/

Аз много доволна от нея и като внимание и като компетентност.

# 155
Здравейте. Някакви препоръки за добър ревматолог! *при Петков съм, но искам 2-ро мнение

# 156
Ахмедова и Капанджиева

# 157
Ахмедова.

# 158
И от мен глас за Ахмедова, първо ходих  при Велкова, но не препоръчвам.

# 159
Благодаря на всички! Весели и светли празници!

# 160
Честита Нова година! Препоръчайте, моля фризьорка, която да се справя с подстригване на пластове.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 03:07 от vilka43

# 161
Аз ходя от години в салона на Нина Йорданова на Плиска, Мирослава е моята фризьорка и не я сменям за никой.

# 162
Привет! В Русе има много "шивашки " фирми,които шият за "марки",а и техните неща не са лоши? Някой знае ли къде има :тайни: магазинчета на добри цени. Четох за някакъв такъв около Арда,но къде точно..Става дума за палта,сака..

# 163
В Арда има  а около Арда са много. Голямата шивашка фирма посока Дунав мост (изскочи ми името) също имат фирмен магазин в цеха.

# 164
Аутлета на БТБ е на международното, срещу пожарната, където им е производствената база.
Фирменият магазин на Арда си е в самата сграда на Арда.
Стеса - в мазата на сградата имаха склад, от който продаваха на дребно и едро на добри цени. Намират се след басейна на Локомотив, измежду едни гаражи.
Фирменият магазин на Аристон /Бобо Зандер/ е на кръстовището на Борисова и Скобелев.
Аз харесвам и Смег, те са на Николаевска.
От изброените фирми/магазини купуваме години наред работното ни представително облекло.
За жалост, Бордо вече ги няма. Там имах страхотни попадения.
О, забравих Стела Белчева - зад спирката на Чайка, но там не съм ходила отдавна и не знам как е сега.

Общи условия

Активация на акаунт