Къде в Русе - 14

• 29 334
  • 553
  •   1
Отговори
# 165
БТБ, да, благодаря. Отдавна не съм ходила там.

# 166
  • русе
Здравейте откъде мога си купя цветно-зелено сако? (Да не обикалям целият град)
Благодаря

# 167
# 168
Здравейте, търся ел техник за проблем с един бушон вкъщи..
Можете ли да ми препоръчате някой?

# 169
Здравейте, търся ел техник за проблем с един бушон вкъщи..
Можете ли да ми препоръчате някой?

Мартин +359 98 896 6926
Използвали сме услугите му.

# 170
Благодаря!!

Още един въпрос имам, може ли някой да ми препоръча зъболекар за бебе на 1г1м. Не държа да е по каса.
Звъня на Дукови и на Детска Стоматология, но никой не вдига…

# 171
  • Русе
Nonsense, попитайте в Света Аполония, имат екип от зъболекари. В сайта им ще откриете телефони и адрес.

# 172
Благодаря!!

Още един въпрос имам, може ли някой да ми препоръча зъболекар за бебе на 1г1м. Не държа да е по каса.
Звъня на Дукови и на Детска Стоматология, но никой не вдига…

Руми дент на ул. Плиска. Когато имахме нужда само там ни приеха- дете на 2,5 години.

# 173
Света Аполония с две ръце, имат страхотни зъболекари за деца. Дори кабинетите им са като детски стаи.
Има дежурни лекари всяка събота.

# 174
Благодаря!
Свързах се с РумиДент.

Света Аполония ми казаха, че докторката, която преглежда толкова малки деца, която била собственичка (така каза момичето по телефона), преглеждала само със записан час, но графика ѝ за февруари, ще излезе на 15ти януари и ако искам да звънна пак на 15.01. Страхотно, но ми трябва за тези дни. Simple Smile
От Дукови казаха, че не преглеждат деца в неосъзната възраст.
Полидент дори не вдигнаха, а от 13:30 до 17ч съм им звъняла през час,час и нещо..

Само с РумиДент успях да се свържа.
Благодаря Ви много за съветите!

# 175
Има ли някой дистрибутор на Вивасан. Искам да поръчам нещо.

# 176
  • Русе
Здравейте!
Препоръчайте,моля,фирма за пране на килими с дълъг косъм!

# 177
  • София
Здравейте,
Отскоро съм в града и след като купихме апартамента, и съответно всичките разправии с майстори, обзавеждане и т.н, сме вече на предела на нервите, но му се вижда края. Имам нужда от професионално почистване след основен ремонт, или поне на прозорците и дограмата, ще съм благодарна за препоръки.
Потърсих в Интернет, но за съжаление първата ми попаднала фирма се оказа голямо разочарование. Само за миене на прозорците на стария ни апартамент, ми взеха 250 лева и си оставиха ръцете. А самата дограма въобще не пипнаха. За да не излезе антиреклама, няма да споменавам фирмата, беше някаква рускиня собственичката.
За сравнение, за същия обем прозорци в София ми вземат по 80 лева, идват два пъти в годината и съм много доволна.
Извинявам се за дългия пост, но наистина скоро ни предстои нанасяне и не искам отново да попадна на "перфектните професионалисти".

# 178
Росен Стойчев, фирма Шайн
Здравейте,
Отскоро съм в града и след като купихме апартамента, и съответно всичките разправии с майстори, обзавеждане и т.н, сме вече на предела на нервите, но му се вижда края. Имам нужда от професионално почистване след основен ремонт, или поне на прозорците и дограмата, ще съм благодарна за препоръки.
Потърсих в Интернет, но за съжаление първата ми попаднала фирма се оказа голямо разочарование. Само за миене на прозорците на стария ни апартамент, ми взеха 250 лева и си оставиха ръцете. А самата дограма въобще не пипнаха. За да не излезе антиреклама, няма да споменавам фирмата, беше някаква рускиня собственичката.
За сравнение, за същия обем прозорци в София ми вземат по 80 лева, идват два пъти в годината и съм много доволна.
Извинявам се за дългия пост, но наистина скоро ни предстои нанасяне и не искам отново да попадна на "перфектните професионалисти".

# 179
Здравейте!
Някой да препоръча шивачка - за дребни поправки на дрехи. Последните две си оставиха ръцете - едната беше зашила накриво панталон след стесняване. Другата имаше да стесни два панталона спортни в ластика - единия ми го върна, както й го бях дала.. Сама си сложих ластик после. И това срещу 9 - 12 лв. за брой дреха. Не споря за цената, а за качество на услугата..

Общи условия

Активация на акаунт