Къде в Русе - 14

• 25 184
  • 483
  •   1
Отговори
# 255
А някой беше написал преди дни, че е погледнал през скъсан найлон и вътре било абсолютно празно...дано отвори
[/quote
Аз бях видяла....

# 256
Няма как да затворят може би най-вървящият магазин в мола. Това ще бъде пълна скръб, не стига, че има 5 магазина на кръст, че да затворят и Уайкики. В официалната страница на Уайкики също писаха, че е затворен за ремонт. Нормално е да е напълно празно, нали го боядисват и т.н.

# 257
Хора защо в нашия град няма магазин на синсай?
Много съм учудена в Търговище има абтук няма...

# 258
И в Гюргево има 3 магазина. Тука сме последна дупка на кавала. Половината кафенета по центъра затвориха, няма едно хубаво заведение с градина да седнеш да си изпиеш кафето. Иначе мизерните барачки “лайното” седят не бутани от 90те години. Магазини по центъра почти няма, в мола също. По-зле сме от малките градове вече.

# 259
Аз гледах на страницата им в кои градове имат магазини и списъка беше доста голям. Даже го има в много малки населени места.

# 260
И в Гюргево има 3 магазина. Тука сме последна дупка на кавала. Половината кафенета по центъра затвориха, няма едно хубаво заведение с градина да седнеш да си изпиеш кафето. Иначе мизерните барачки “лайното” седят не бутани от 90те години. Магазини по центъра почти няма, в мола също. По-зле сме от малките градове вече.
Напълно подкрепям твоето мнение. Няма от къде да си вземеш дрехи, обувки... Напоследък само онлайн пазарувам и все връщам ако не уцеля размер. Преди Русе беше по-развит и уреден град...Няма и качествени забавления за деца или семейно...

# 261
На лайното и някакъв балон сложили....

# 262
А някой беше написал преди дни, че е погледнал през скъсан найлон и вътре било абсолютно празно...дано отвори
Вчера нямаше наелони, виждаха се работници, които боядисваха.

# 263
Ами супер, дано скоро отвори тогава.

# 264
На лайното и някакъв балон сложили....
Каквото и да сложат е нелепо с тия пластмасови маси и столове и мръсни чаши..

# 265
Знаете ли дали работи подземния паркинг на зала Арена и и ако работи от къде се влиза в него?
Дано да се разбира от снимката. На стрелката е входа за подземния паркинг.

Много благодаря - паркингът работи, ползва се лесно и е удобен да се ползва при представления в залата. И асансьорът също работи.

# 266
  • На изток от Рая
В Ритейл парка има табела на Синсай, надявам се, че ще отвори скоро и в нашия град. Освен на Синсай, има на Лили и Софа.

# 267
Сериозно? Последно преди две седмици бях там и табелата нямаше. Сигурно наскоро са започнали да правят някакъв ремонт

# 268
Ооо супер
Вчера минах през мола и се виждаше в Waikiki че сглобяваха стелажите и най-вероятно скоро ще отвори

# 269
За Станев ли става въпрос?

Да, същия образ. Освен за хахо-хихи, не става за друго, добре че е Вичева там, ама и тя леко издухана..

Общи условия

Активация на акаунт