Къде в Русе - 14

• 29 645
  • 556
  •   1
Отговори
# 240
На мен ми се струва окончателно затворил,дано не е така..

# 241
Трябваше още миналата седмица да отвори, но нещо бавят се

# 242
Някой спомена, че до края на март са в ремонт.

# 243
Днес ходих до мола и на витрините имаше найлон който е скъсан и се вижда че вътре няма нищо

# 244
  • BG
Здравейте! Къде правят акупунктура, ако въобще правят в нашия град?

# 245
Здравейте!
Търся личен лекар, който ще запише мен, детето и мъжа ми.
От нашия сме крайно недоволни, като започнем от това, че в кабинета се пуши, през това, че по половин час стоим да му слушаме личните дерзания, а прегледа е за 4 минути, изписва неадекватни лекарства, не обръща внимание на пациента…

# 246
За Станев ли става въпрос?

# 247
Знаете ли дали работи подземния паркинг на зала Арена и и ако работи от къде се влиза в него?

# 248
Знаете ли дали работи подземния паркинг на зала Арена и и ако работи от къде се влиза в него?
Дано да се разбира от снимката. На стрелката е входа за подземния паркинг.

# 249

Имай предвид, че в подземен паркинг е забранено да влизат автомобили с газова уредба. Дени ти е направила чудна схема как да стигнеш до входа на подземния паркинг. Други паркинги в района са:
- на търговския център до спортната зала - има бариера, но на този етап е безплатен паркинг;
- откритият паркинг на залата, до който се стига от страната на бензиностанция Еко на бул. "Липник". Спирала съм там за последно преди години и нямам представа на какъв режим функционира и дали няма да е затворен за разтоварване на техника, ако целта ти е посещение на някое голямо събитие.
- дългата паркоалея на ул. "Ниш" - изглежда като да е далеко, но реално е на около 200м от спортната зала;

Всички останали големи паркинги вече идват по-далеко, макар и да се сещам за 3-4 на пешеходно разстояние.

# 250
Някой знае ли дали Waikiki отвори и дали изобщо ще отвори?

# 251
  • На изток от Рая
Уайкики знам, че ще отвори през април, така бяха написали в една от русенските групи.
Всички чакаме… 🙃

# 252
В мола пишеше през март...явно се е проточило

# 253
А някой беше написал преди дни, че е погледнал през скъсан найлон и вътре било абсолютно празно...дано отвори

# 254
E, чак пък да го затворят.. не ми се вярва. Там постоянно имаше клиенти

Общи условия

Активация на акаунт