Къде в Русе - 14

• 24 673
  • 473
  •   1
Отговори
# 450
  • МАРС
Във всяка сладкарница.

# 451
Честно казано след като се разходих из базара и видях в състава брашно, се отказах. Отигиналата рецепта няма брашно. В последния месец ядохме два пъти домашна и реших че 10 лв. за парче не си струва. Иначе бих пробвала на Едея в Мола.

# 452
Аз мисля, че в блатовете си има малко брашно. Преди време си бях смъкнала доста рецепти Гараш, като 2 от тях имаха претенции за първата оригинална (бяха от снимани стари книги), но не ги намирам сега.

Иначе съм правила няколко пъти тази рецепта и на мен лично много ми харесва
https://thegingercookies.blogspot.com/2010/10/blog-post_31.html

На сладкарница съм яла в Мирела Сони, не ме очарова чак, но ставаше.

# 453
Моята рецепта е без брашно. Блатът е белтък, захар и смлени орехи. Става страхотно.

# 454
Честно казано след като се разходих из базара и видях в състава брашно, се отказах. Отигиналата рецепта няма брашно. В последния месец ядохме два пъти домашна и реших че 10 лв. за парче не си струва. Иначе бих пробвала на Едея в Мола.
От Едея не става. За мен беше най-лошата която съм яла. В Лидл продават една торта Гараш в кутия са 2 парчета не беше никак лоша, но и нея развалиха.

# 455
Възможно е. Ние там харесваме тъмната бисквитка. Яли сме може би още един - два вида, но не и гараш.

# 456
В сладкарница Ружана не е зле тортата.

# 457
Здравейте,
провеждат ли се в Русе занимания по плуване за малки деца (3,5г.)?
Проверих "Плуване с Бери", хотел АДЕО,но няма свободни места или страшно бързо се запълват часовете.

# 458
  • русе

Къде по центъра има такива широки долнища и на каква цена са?
Благодаря ви.

# 459
Здравейте,
провеждат ли се в Русе занимания по плуване за малки деца (3,5г.)?
Проверих "Плуване с Бери", хотел АДЕО,но няма свободни места или страшно бързо се запълват часовете.
Моето дете ходеше към клуб Далян, когато бяха в Бистра и Галина. Сега да в спортното. Не знам от каква възраст приемат деца

# 460

Къде по центъра има такива широки долнища и на каква цена са?
Благодаря ви.

Такива съм купувала от Уайкики. На центъра като застанеш срещу операта в ляво има голям магазин за дрехи. Там също може да има такива модели. За цени не мога да кажа.

# 461
  • На изток от Рая
Търся от сладките във формата на различни плодове. Някой виждал ли е да се продават някъде, или още не са стигнали до нашия град? 
    [/list]

# 462
    • русе
    Здравейте, търся чанта като тази с каракул, но искам да я видя на живо, някъде по центъра дали сте виждали такава? Благодаря

# 463
    Съществува ли закрит басейн в града за свободно плуване ?

# 464
    • Русе
    Аз не ходя по басейни, но съм чувала, че в Космополитън е така.

Общи условия

Активация на акаунт