Къде в Русе - 14

• 29 360
  • 553
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Някой да препоръча шивачка - за дребни поправки на дрехи. Последните две си оставиха ръцете - едната беше зашила накриво панталон след стесняване. Другата имаше да стесни два панталона спортни в ластика - единия ми го върна, както й го бях дала.. Сама си сложих ластик после. И това срещу 9 - 12 лв. за брой дреха. Не споря за цената, а за качество на услугата..

Използвам услугите на
Шивашко ателие "Стейси", бул. „Съединение“ 37 (срещу паметника).

# 181
Питах в другата русенска тема, но да питам и тук.
Търся диетолог.
Можете ли да ми препоръчате някого?

# 182
Търся диетолог.
Студио Адара, д-р р Живко Живков

# 183
Търся диетолог.
Студио Адара, д-р р Живко Живков
Знаете ли как приема? По ЗК, направление или свободно?

# 184
Свободно

# 185
Моля да ми препоръчате добър личен лекар:)

# 186
Здравейте!
Някой да препоръча шивачка - за дребни поправки на дрехи. Последните две си оставиха ръцете - едната беше зашила накриво панталон след стесняване. Другата имаше да стесни два панталона спортни в ластика - единия ми го върна, както й го бях дала.. Сама си сложих ластик после. И това срещу 9 - 12 лв. за брой дреха. Не споря за цената, а за качество на услугата..

В Дружба 1 на Гео Милев до Корлеонето, има много добра и бърза шивачка. Носила съм доста неща при нея, супер доволна съм.

# 187
Моля да ми препоръчате добър личен лекар:)
Много трудна работа. Добрите са с пълни списъци и не приемат нови пациенти. Аз търсих миналия месец, защото д-р Барболов почина. Голяма мъка. Накрая една дама лекар се съгласи, защото човекът не е диабетик, хипертоник или епилептик. Голям компромис, един вид. Ако наистина имаше нужда от по-голямо внимание нямаше да се съгласи.

# 188
Здравейте, търся мнения за лазерна епилация в G point в Здравец, на ул. Рига. Доволни ли сте?

# 189
Здравейте, търся мнения за лазерна епилация в G point в Здравец, на ул. Рига. Доволни ли сте?
Аз ходя там при едната мацка. При другата не съм доволна и избягвам нейния график.

# 190
Аз ходя там точно, скоро ще ми е 3та процедура. Има една дама с очила, тя е много готина. Сигурно и другите момичета са готини, но аз си харесвам нея. Ако питаш за резултат, аз видях още след първия път, ходя на мишници и интим.

# 191
  • русе
Здравейте, търся добър зъболекар около американското пазарче на центъра? Благодаря

# 192
Божинова в Евас.

# 193
Здравейте, моля за препоръки за физическа активност- танци, спортни занимания в района на кв. Възраждане или в близост. Градът е нов за мен, всяка информация ще ми бъде от полза.

# 194
  • Русе
Здравейте, моля за препоръки за физическа активност- танци, спортни занимания в района на кв. Възраждане или в близост. Градът е нов за мен, всяка информация ще ми бъде от полза.
В зала Арена със сигурност има народни и спортни танци. Народните танци не знам към кой клуб и кои дни са. Спортните , група за възрастни е в понеделник и сряда от 20ч.-Yovita Dance Studio. Вероятно има и други спортни занимания там, но не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт