Къде в Русе - 14

• 29 517
  • 556
  •   1
Отговори
# 195
Мнения за Мaxgym?

# 196
Здравейте, моля за препоръки за физическа активност- танци, спортни занимания в района на кв. Възраждане или в близост. Градът е нов за мен, всяка информация ще ми бъде от полза.

Конкретно за Възраждане не мога да помогна, но ако не те притеснява ходенето пеша или пътуването с колата при наличие на паркинг в близост, мога да споделя за:
- канго джъмпс при Криси - преди беше в сградата на старата поща до Историческия музей;
- клуб по карате скоро видях, че има отстрани на техникума по дървообработване;
- танци, канго джъмпс, пилатес и др. - спортен клуб Фламинго в кв. Дружба 1. Паркингите на Практис, Лидл и Кауфланд са на 50 метра;
- джудо, самбо и други бойни спортове - отново в същата сграда, но в друго помещение;
- доколкото знам и в Локомотив трябва да има някакви занимания, но не знам дали не са само за деца;
- на центъра, близо до цигуларчето имаше клуб по спининг, който много искам да посещавам, ама няма кой да ми гледа детето...
- в спортната зала и в стоматологията има клубове по народни танци. Преди години посещавах в стоматологията, беше много приятно.
- в града има клуб и по латино танци, но не съм се интересувала от тях и не мога да дам повече информация.
- само информативно го споменавам, щом си нова в града: двата парка - младежкият и Парка на възрожденците се ползват много активно от спортуващи хора. Ремонтните дейности в Младежкия парк вече са само в района на Вазата. Така че са вариант за бягане, каране на колело, ролери и каквото си има човек Simple Smile

# 197
В училище възраждане знам,че има народни танци.

# 198
Аутлета на БТБ е на международното, срещу пожарната, където им е производствената база.
Фирменият магазин на Арда си е в самата сграда на Арда.
Стеса - в мазата на сградата имаха склад, от който продаваха на дребно и едро на добри цени. Намират се след басейна на Локомотив, измежду едни гаражи.
Фирменият магазин на Аристон /Бобо Зандер/ е на кръстовището на Борисова и Скобелев.
Аз харесвам и Смег, те са на Николаевска.
От изброените фирми/магазини купуваме години наред работното ни представително облекло.
За жалост, Бордо вече ги няма. Там имах страхотни попадения.
О, забравих Стела Белчева - зад спирката на Чайка, но там не съм ходила отдавна и не знам как е сега.
МАгазините във фабриките на Бтб и Стеса работят ли в събота, някой знае ли?

# 199
В бтб може ли да се пазарува от всеки ?

# 200
Аутлета на БТБ е на международното, срещу пожарната, където им е производствената база.
Фирменият магазин на Арда си е в самата сграда на Арда.
Стеса - в мазата на сградата имаха склад, от който продаваха на дребно и едро на добри цени. Намират се след басейна на Локомотив, измежду едни гаражи.
Фирменият магазин на Аристон /Бобо Зандер/ е на кръстовището на Борисова и Скобелев.
Аз харесвам и Смег, те са на Николаевска.
От изброените фирми/магазини купуваме години наред работното ни представително облекло.
За жалост, Бордо вече ги няма. Там имах страхотни попадения.
О, забравих Стела Белчева - зад спирката на Чайка, но там не съм ходила отдавна и не знам как е сега.
МАгазините във фабриките на Бтб и Стеса работят ли в събота, някой знае ли?
На Бтб работи до 17 ч. май беше в събота,ходих миналата седмица.

# 201
Да, магазинът на Бтб работи до 17ч в събота и могат да пазаруват всички.

# 202
А някой ходил ли е скоро,да сподели какви цените и материи на палта примерно? И въобще как са ,като качество и модели?
А знаете ли фабрика,която шие иплемета за известни марки?

# 203
Някой знае ли къде има млекомати освен на пазарчето на Сан Стефано и пазара в Здравец Изток?

# 204
  • Русе
Някой знае ли къде има млекомати освен на пазарчето на Сан Стефано и пазара в Здравец Изток?
Американското пазарче , Закрития пазар на товарна гара, Дружбите в един блок близо до училище Васил Левски, но не си спомням кой номер

# 205
Млекомат има и на американското пазарче. /писали сме едновременно/

# 206
Американското пазарче , Закрития пазар на товарна гара, Дружбите в един блок близо до училище Васил Левски, но не си спомням кой номер

Блок 7а, срещу ДежаВю и пацони на бл феникс

# 207
А някой ходил ли е скоро,да сподели какви цените и материи на палта примерно? И въобще как са ,като качество и модели?
А знаете ли фабрика,която шие иплемета за известни марки?

Ходих тази седмица, има какво да се подбере от Бтб - купих си рокля - има доста рокли - от 25 до към 200 лв, но повечето са 50-100. Им адоста панталони по 20-25 лв, сака, има палта от материи с високо съдържание на вълна - над 75 процента, има хубави неща, и на мен ми допадна че са много цветни, има всякакви цветове.
В Стеса има само до номер 42  френска номерация, но почти само черно и тъмно кафяво и тъмно синьо, рокли няма, само панталони и връхни дрехи тип палтрнца.

# 208
Палтата пак ли преобладават в тъмни цветове? Има ли номера от тях? Също така магазина работи ли в събота?

# 209
Здравейте. Надявам се тук да намеря някаква информация.Ще бьда в Русе за около 20-25 дена и трябва да наема гарсониера или едностаен апартамент под наем..Имам ли шанс и кьде мога да видя ,освен агенции за недвижими имоти? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт