Къде в Русе - 14

• 25 170
  • 483
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,синът ми е на 6 и го записах за предучилищна в отец Паисий Хилендарски
Ако някой има някакви мнения за там,моля да сподели.Справят ли се учителките,казаха ми че били две-едната била добра и си разбирала от работата,а другата цитирам:" не ставала за нищо" Освен това бих искала да попитам за занималня за него за през лятото,миналото лято посещаваше Леонардо да Винчи от 8-17 часа всеки ден. Моля споделете и други места
Благодаря
Предучилищната е супер! Само че бяхме преди много години и не знам кои са госпожите сега. Но като форма на обучение е много добре.

# 316
Записах го вече, благодаря! Grinning

# 317
Момичета, бихте ли споделили актуални отзиви за яслите и детските градините в града? Интересуват ме както средата и условията, така и какво включва грижата от страна на персонала към днешна дата. Възрастта ми е сравнително старша и децата на приятелките ми вече преминаха през този етап от живота си, така че от тях актуална информация не мога да получа. Ще се радвам и на лични съобщения, ако не е за пред широка публика Simple Smile

# 318
За ясла препоръчвам 5та ясла, намира се до Локомотив. Страхотен екип, директорката също. Синът ми ходеше с удоволствие, още си спомня за яслата и децата.
За градина препоръчвам Пинокио, сега завърши 4та трупа. Хубава база, учители, директор. Нямам никаква забележка за 4 години там.

# 319
  • русе
Здравейте, къде мога да проверя дали баща ми има сметка в пенсионни фондове в НОИ или пенсионното ? Починал е.Благодаря .

# 320
Такъв фонд имат родените от началото на 1960 г и след това. Известните пенсионни фондове са ПОК Родина при банка ДСК, Алианс, Доверие, Съгласие и др. Бихте могли с удостоверение за наследници да проверите в съответния фонд.
Ако баща ви преди пенсиониране е внесъл набраните пари в НОИ, те са изчислили пенсията имайки ги в предвид и на наследниците нищо не се полага. Ако не ги е внесъл и е получавал втора пенсия от съответния пенсионен фонд, трябва да потърсите договор с фонда за условията - те зависят от набраната сума.
Ако не се е пенсионирал остава възможността да проверите по фондовете.

# 321
Дано не Ви подведа, но мисля, че тази информация я има в НАП.

# 322
Здравейте,предстои ни рожден ден
Малкият става на 6 и се чудя къде да  празнуваме
Бихте ли ми препоръчали някое готино място за детски рожден ден

# 323
Ние нашия го правихме на боулинга миналия месец, на всички много им хареса. Но обслужването е под всякаква критика.
Миналата година беше на lala land, изключително скъпо беше.

# 324
  • Русе
Къде си перете килимите?

# 325
Здравейте,предстои ни рожден ден
Малкият става на 6 и се чудя къде да  празнуваме
Бихте ли ми препоръчали някое готино място за детски рожден ден

Вчера имаше рожден ден в Радилон- всички деца бяха на детската площадка и се забавляваха. Рожденичката ставаше на 7 години.
Родителите си донесоха балони и изглеждаше доста приятно.

# 326
Къде си перете килимите?

Във Фабрика за пране на килими "Freshness-k"  https://www.facebook.com/freshnessk
Идват вземат ги, после ги връщат, доволна съм.

# 327
Ние нашия го правихме на боулинга миналия месец, на всички много им хареса. Но обслужването е под всякаква критика.
А храна от къде се поръчва?

# 328
А храна от къде се поръчва?
На боулинга е ог Карузо, а на лалаленд- от Рояла.

# 329
Лятото има много опции за рождени дни - Рома, Киното, Радилон, Кенор, Дунавски кът, Вазата - имат детски площадки и децата могат да играят. Сигурни има и други такива. Това, ако не искате аниматори и затворен детски кът.

Общи условия

Активация на акаунт