Къде в Русе - 14

• 25 092
  • 483
  •   1
Отговори
# 375
И на съда минава 150. Онзи ден купих злато 4,45 грама -672 лева.

# 376
Има една уличка  (мисля,че е ул."Петко Каравелов", но не съм сигурна за името), успоредна на ул. "Александровска", между "Александровска" и ул. "П.Д.Петков". Там в малко магазинче златото е 140лв. за грам.

# 377
Има една уличка  (мисля,че е ул."Петко Каравелов", но не съм сигурна за името), успоредна на ул. "Александровска", между "Александровска" и ул. "П.Д.Петков". Там в малко магазинче златото е 140лв. за грам.
Там не беше ли Радиана Ювелир?
Аз последните си обеци купих от тях, но от магазина в МОЛ-а.
Беше миналата година, но цената беше по-добра от Филип Голд.

# 378
Радиана продават на такива баснословни цени в момента - за обеци 2.3 грама искаха 530 лв. 140 лв. за грам друг път. В мола беше това.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 19:10 от brumm

# 379
Те май вече нямат общо двата магазина. Така знам аз. Разделили са се собствениците и са си разделили магазините.

# 380
Радиана продават на такива баснословни цени в момента - за обеци 2.3 грама искаха 530 лв. 140 лв. за грам друг път. В мила беше това.

Не знам точно как се казва, но аз оттам преди 2 дни купих злато по 140лв. за грам.

# 381
 Препоръчайте ми добър козметик за почистване на лицето.

# 382
  • Русе
Радиана продават на такива баснословни цени в момента - за обеци 2.3 грама искаха 530 лв. 140 лв. за грам друг път. В мила беше това.

Не знам точно как се казва, но аз оттам преди 2 дни купих злато по 140лв. за грам.
Вие говорите за уличката, където под блока има магазин за прежди и от игла до конец ли?

# 383
Имам лош опит с Филип Голд. Купени от там "златни" обеци за няколко години потъмняха. Така че, невинаги по-евтиното е добро.

# 384
Аз имам гривна и синджирче от тях, за сега няма проблем.

# 385
  • русе
Къде мога да намеря този ароматизатор?

# 386
Аз харесвах изделия, които се продават в Филип Голд, но миналата година си купих гривна с камъни и още при първото носене паднаха два камъка

# 387
Аз харесвах изделия, които се продават в Филип Голд, но миналата година си купих гривна с камъни и още при първото носене паднаха два камъка
Предполагам занесохте на ремонт? Ще ви ремонтират безплатно.
Понеже моите бижута са предимно от тях купени ми ги ремонтират при нужда безплатно. Платих само да ми добавят злато на едната обеца, че много се беше изтъркала халкичката на висулката.
Халката и годежния ми пръстен са разширявали срещу заплащане защото не са закупени от тях.
Обаче на една висулка, която не е от тях, ми замениха паднало камъче също без да заплащам.
По отношение политиката им за ремонти съм много доволна.

# 388
Хммм, преди 2 години ми съсипаха гривна, подарък. Беше ми голяма, оставих да я стеснят. Стесниха я повече отколкото бях казала, оставих я отново, за да я оправят. В резултат ми върнаха гривната вместо с оплетка, с удължение от 2 халкички. На нищо не приличаше, върнаха ми сумата във ваучър. Още по-зле, защото нямаха други гривни. Пълна трагедия, лош опит с майсторите им. След това имам друга гривна, купена от тях, до момента не съм имала проблем, както и обеци.

# 389
Здравейте,
моля за препоръка за фирма, която предлага врати за баня- търси се бюджетен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт