Къде в Русе - 14

• 24 989
  • 480
  •   1
Отговори
# 390
  • русе
В кик продават ли пердета ?

# 391
А аз моля за препоръка за стъклар, снощи от течение се трясна едната врата вкъщи и трябва да се сменят стъклата във едната интериорна врата. Днес звънях на един майстор, иска да му се носи вратата в ателието, аз съм сама жена в момента, без кола, съответно няма как да стане. Та търся стъклар, който евентуално да дойде да ги измери и изработи.

# 392
  • русе

Този тахан продават ли го в Билла?

# 393
  • Русе
От къде мога да купя сребърно бижу за подарък?

# 394
Центъра, Мола?

# 395
Центъра, Мола?
My silver, Diva’s

# 396

Онлайн съм поръчвала от BirSe и Arwen. Доволна съм и от двата магазина. Продуктите са напълно идентични със снимките в сайтовете, доставката е бърза. Поръчвала съм си сребърни обици с английско закопчаване, сребърни гривни с мотив като детелината на Van Cleef and Arpels, както и гривна тип Pandora с талисмани. Добра е изработката.

# 397
Препоръчате ми моля, детска занималня за дете на 6 години. Да може да посещава до 15.09

# 398
Препоръчате ми моля, детска занималня за дете на 6 години. Да може да посещава до 15.09
Бърборино

# 399
Детски образователен център. За мен Бърборино е най-смотаната занималня. Дъщеря ми едва изкара една седмица там.

# 400
Някой може ли да ми каже мнение за фризьорски салон STUDIO MILANO на улица Николаевска.

# 401
Някой може ли да ми каже мнение за фризьорски салон STUDIO MILANO на улица Николаевска.
Аз ходя там и моето лично мнение е,че е много добре.Чисто,момичетата са мили,това което съм си правила ми е харесвало.Ралица е моята фризьорка,за другите на 100%не мога да кажа!

# 402
Здравейте, имам останали пюрета и не знам какво да ги правя. В срок са всички.
Дали тук има някого, на когото да ги дам, или случайно ако познавате някой в нужда?
До колкото разбрах, от БЧК искат сертификати, а аз като потребител нямам такива..
За Социалните кухни няма информация дали приемат бебешки храни…

Та ще се радвам ако някой ги поиска(за себе си или за познат), да се свърже с мен на лично съобщение.

Нямам фейсбук, затова пиша тук, а не в групи там.

На снимките се виждат отпечатаните дати до кога са годни.

# 403
Привет ☕
Къде мога да гравирам часовник ?

# 404
Преди в Роял работеше един часовникар на първия етаж. Ако имате път натам, може да проверите дали още е там

Общи условия

Активация на акаунт