Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 38 395
  • 653
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте ,
Имам депозит в ПИБ  който искам да закрия от приложението им , като сумата искам да прехвърля в друга банка. Има такса от 1 лев за превод, тряба да напиша цялата сума без 1 лев , който да го вземат за таксата , и депозита като остане на 0 лева , автоматично ли ще се закрие , не виждам опция за закриване на депозит.

# 646
В секцията Сметки като се кликне на съответната сметка има бутон Повече и там има опция за закриване, поне за разплащателните сметки. Ако за депозитната няма такава опция - ще трябва в техен клон най-вероятно да се пусне искане за закриване.

# 647
На прозореца с депозита има бутон още, от там закриване, иска ви причина за закриването и към коя сметка да прехвърлите средствата.

# 648
На прозореца с депозита има бутон още, от там закриване, иска ви причина за закриването и към коя сметка да прехвърлите средствата.
Имам: Преименувай сметка, обмяна на валута, валутни курсове, договаряне на курс . Това е.?

# 649
Имам: Преименувай сметка, обмяна на валута, валутни курсове, договаряне на курс . Това е.?

Ами аз го имам, както казах в менюто на депозита.  През приложението ли опитвате или браузър? Сигурно ли сте че имате активно банкиране, ПИБ май имаха и някакво пасивно( само за следене на наличностите)

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 14:00 от deede

# 650

Ами аз го имам, както казах в менюто на депозита.  През приложението ли опитвате или браузър? Сигурно ли сте че имате активно банкиране, ПИБ май имаха и някакво пасивно( само за следене на наличностите)

Скрит текст:

Скрит текст:
Много благодаря!
Аз имам само :Преименувай сметка.
Ще трябва да се обадя в банката.

# 651
В Българо-Американската кредитна банка  РС са освободени от месечни такси и  такси за теглене на всички банкомати в страната, независимо на коя банка са,  ако месечно през сметката преминават минимум 500 лв., от заплата, пенсия или друго.

# 652
  • София
Знаете ли къде е най - изгодно да се открие сметка на непълнолетен за стипендия?

# 653
Знаете ли къде е най - изгодно да се открие сметка на непълнолетен за стипендия?
В твоята банка трябва да има джуниър сметки. Погледни ги. Хем ще имаш контрол. Обикновено нямат такси или са с облекчени условия.

Общи условия

Активация на акаунт