Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 38 401
  • 653
  •   1
Отговори
# 495
Видях го това при ТБИ, но не е ли обвързано само и единствено, ако се възползвам от шопинг лимита им, тоест разделиш  на 3 равни вноски без лихва или може и да си пазариш като с обикновена карта веднага и пак да имаш кешбек? Гледах го, чудих се и се отказах да го активирам.

# 496
  • Sofia
Кредитните карти на Уникредит нямат кешбек.

Сещам се, че имат на първо число от месеца – връщат 10%, при плащане с Mastercard, за покупки от заведения за хранене.
Освен това, наскоро ми преведоха 50 лв., заради някаква Лоялна програма, ама не разбрах с точност.

# 497

Сещам се, че имат на първо число от месеца – връщат 10%, при плащане с Mastercard, за покупки от заведения за хранене.
Освен това, наскоро ми преведоха 50 лв., заради някаква Лоялна програма, ама не разбрах с точност.

В началото на годината получих съобщение, че се прекратява кешбекът на първо число. Вместо това всеки вторник ще има същата оферта. Това е за КК издадена от ПИБ. Предполагам, че промоцията важи за всички КК Mastercard издадени от различни банки.

# 498

Това с кешбека при покупка от заведение за хранене може би е атрактивно за хора, които често поръчват. Аз, ако изобщо поръчвам, поръчвам в петък или през почивните дни. Под лоялна програма с кешбек аз разбирам да се начислява кешбек при всяко плащане, а не за определени стоки в определен ден.

Имаха една лоялна програма с едни точки, която обаче прекратиха. Бише свързана с покупки от партньори, които в по-голямата си част бях квартални магазинчета.

# 499
Кешбекът от всяка една покупка е отделно. При мен е 0.75% от изхарчената сума и се изплаща веднъж на всеки шест месеца.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:43 от Тутанкамон

# 500

В началото на годината получих съобщение, че се прекратява кешбекът на първо число. Вместо това всеки вторник ще има същата оферта. Това е за КК издадена от ПИБ. Предполагам, че промоцията важи за всички КК Mastercard издадени от различни банки.
[/quote]

Важи за всички mastercard карти, издадени от БГ банки:

Код:
Твоят Mastercard Ден

Вземи 10% кешбек за храна и напитки
всеки вторник през 2025

https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/den.html

# 501
Кешбекът с всяка отделна покупка е отделно. При мен е 0.75% от изхарчената сума и се изплаща веднъж на всеки шест месеца.

Ето това разбирам аз като кешбек  За съжаление, Уникредит не го предлагат на клиентите си нито за дебитни, нито за кредитни карти.

# 502
Най-добрия кешбек на КК е в Пощенска банка.

# 503
За мен кешбекът е основната причина да ползвам КК. Освен това, при достигане на определен оборот отпада и годишната такса за обслужване, което е още един плюс. При липса на кешбек и допълнителни отстъпки, силно бих се замислил дали ми е нужна КК.

# 504
Видях го това при ТБИ, но не е ли обвързано само и единствено, ако се възползвам от шопинг лимита им, тоест разделиш  на 3 равни вноски без лихва или може и да си пазариш като с обикновена карта веднага и пак да имаш кешбек? Гледах го, чудих се и се отказах да го активирам.
Не е нужно да се активира, Плаща се с карта Neon.

# 505
Кешбекът от всяка една покупка е отделно. При мен е 0.75% от изхарчената сума и се изплаща веднъж на всеки шест месеца.
На коя банка е кредитната карта ?

# 506
Най-добрия кешбек на КК е в Пощенска банка.
Зависи. ДСК дават по-голям процент от изхарчените пари, но пък максимумът при тях е по-нисък. Затова е хубаво да се прочетат офертите и всеки да си прецени кое му е най-изгодно.

# 507
Някой с КК към ИнвестБанк има ли? Ще ми предлагаха, аз отказах, но сега се замислям, като ви чета?

# 508
Не е нужно да се активира, Плаща се с карта Neon.
Изписва ми, че трябва да се активира Шопинг лимита, за да ме допусне въобще до Шопинг секцията. От там нататък какво се случва не мога да кажа, защото не съм го активирала.

# 509
На коя банка е кредитната карта ?

ПИБ.

Общи условия

Активация на акаунт