Екопътеки и всякакви приятни разходки-тема 5

• 59 436
  • 619
  •   1
Отговори
# 615
Единият беше този, край Велико Търново https://campingvelikotarnovo.com/bg/
 а другият е този https://camping.bg/%D0%BA%D1%8A%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D … E-camping156.html

# 616
  • София
Като сме на тема къмпинги, някой с добри отзиви за такива край морето?

За планински такива - ние няколко години подред сме много доволни от къмпинг Оазис край Сливен. Не е така луксозен като гледам Велико-търновския на снимките, но си има всички удобства за къмпинг - ток, вода, бани и тоалетни, управителят е млад и много разбран. В ниското е, на 5км от Сливен, но който иска да катери нагоре - целият Балкан е на разположение! Simple Smile А градът е съвсем близо за пазар на хранителни продукти.

# 617
На мен Гардения между Китен и Лозенец ми изглежда много симпатично като място. То е комбинация между места за къмпинг и бунгала. Има собствен хранителен магазин и ресторант. Плажчето е малко, но водата е спокойна и аз лично никога не съм го виждала пълно, но през скалите лесно можете да стигнете до плажа на бившия къмпинг Юг и хотел Морско конче, в който също има хранителен магазин. Царево е на десетина километра. Там има Лидл. Самия къмпинг не съм го ползвала, защото имаме бунгало на бившия къмпинг Юг и на Гардения ходим само на разходка с кучетата. Погледнете го, ако ви интересува.

# 618
  • Пловдив
На к- г Гардения има ли места за палатки? Че то не останаха почти такива обикновени къмпинзи. Почти всички вече са с каравани и бунгала само, и места за собствени кемпери или каравани.

# 619
На к- г Гардения има ли места за палатки? Че то не останаха почти такива обикновени къмпинзи. Почти всички вече са с каравани и бунгала само, и места за собствени кемпери или каравани.

Не съм виждала. Проверете. Гледам, че всяко лято има опънати палатки на плаж Корал (май се казва), малко по-навътре от плажната ивица, но пак на морето. Съмнявам се обаче да имат право да го правят. От друга страна, около палатките винаги е чисто.

Общи условия

Активация на акаунт