Да си разтълкуваме съня - 13

• 14 376
  • 324
  •   1
Отговори
# 285
Много интересен сън, двама с едно име, не е ясно кой шофира, ядът…
От какво си е заминал човека, ако мога да попитам?
Нещо в семейството ви сигурно се случва

# 286
Много интересен сън, двама с едно име, не е ясно кой шофира, ядът…
От какво си е заминал човека, ако мога да попитам?
Нещо в семейството ви сигурно се случва

Ами той е починал във автомобилна катастрофа

# 287
Сънувах, че колега ми дава да ям ягоди. Бяга много ягоди. Ядях си и бяха сладки.
Няколко бяга на половинки, тоест са били поизгнили, но той ги е измил.
Нещо хубаво ли значи?

# 288
Елора,
Ягоди в съня символизират радост, любов, наслада, понякога и изкушение или романтично привличане. Сладките ягоди предполагат положителни емоции и приятни преживявания. Поизгнили ягоди, измити от него може да тълкуваме като че нещо не е съвсем идеално (може би ситуация, връзка, или отношение), но въпросният човек се старае да го оправи или „подслади“, за да ти се представи в по-добра светлина. Може би подсъзнанието ти ти казва да се насладиш на момента, но и да внимаваш за детайли, които изглеждат „измити“ - прикрити.

# 289
  • София
Здравейте  Simple Smile
Сънувам, че седя в колата на едно кръстовище,  на червен светофар и виждам два блока, които ги знам къде са, че единия започва да се тресе от земетресение,  но след малко се успокоява. И в следващата секунда започва другия блок да се люлее и се срина целия до земята

# 290
Снощи сънувах три различни сънища. Първият беше че някои мои близък  е във морето и има хищни риби които го преследват и една успява да го ухапе. Аз му викам да се спасява защото са лоши.
Вторият беше че имам въшки и то доста пъти ги виждах.
Третия които е най- тревожен е аз в бяла рокля на моята сватба, не се видя младоженец а само аз и някакви жени които не помня, помня само че се радваха на себе си и тяхното облекло а аз се почувствах зле ме никой не ми каза че съм хубава. След това вървях, предполагам към олтара и бях с черни обувки които знам че майка ги е, подарила, но аз не им се радвам защото са черни а не бели като за сватба.
Моля ако някой може да ми каже нещо, какво може да означава всичко това , ще бъда благодарна.
Предупреждение ли е за здравето последният сън, а тези хищни риби. Въшките бяха на пари, но пише че ако ги убиваш може да е на лошо, трудности. Аз мисля че ги убивах в съня, не съм сигурна.

# 291
Елора,
Ягоди в съня символизират радост, любов, наслада, понякога и изкушение или романтично привличане. Сладките ягоди предполагат положителни емоции и приятни преживявания. Поизгнили ягоди, измити от него може да тълкуваме като че нещо не е съвсем идеално (може би ситуация, връзка, или отношение), но въпросният човек се старае да го оправи или „подслади“, за да ти се представи в по-добра светлина. Може би подсъзнанието ти ти казва да се насладиш на момента, но и да внимаваш за детайли, които изглеждат „измити“ - прикрити.
Въпросният човек, който ми даде ягоди в съня ми е началник. Не е мой тип. А и си има семейство.
Иначе радост, любов, романтика - няма такива неща в живота ми. Не мисля че ще има. Максимално избягвам мъжете. Все неприятности, все драма. Като ги избягвам е по-спокойно.
Ще видим.
Не е казано че до седмица ще стане.
Но и друг път съм сънувала сънища уж за които чета, че значат такива неща, ама нищо такова няма.
Най - вероятно съня е плод на някаква нужда и желание, а не че ме чака нещо такова.Вече защо сънувам баш този колега е мистерия.

# 292
Здравейте! Сънувах 3 неща. Първо, че приятеля ми флиртува с друга и из много изревнувах от това. Второ, че съм в някаква баня и виждам един скакалец, който си подскача и накрая скача върху мен и аз се уплаших и го убих. После сънувам, че се сбогувам с момче със странно име, което уж е било на първия ми Еразъм, на който съм ходила и дойде и ме прегърна и ме целуна по косата и каза” ти си ме забравила” и после се събудих. Мисля, че са доста странни сънища и май е от стрес понеже съм в сесия все още

# 293
Момичета, целувка какво значи.
Сънувах началника си да ме целува по бузата, първо едната, после другата, после по устата.
Хубаво ли е, лошо ли е.
На мен нещо не ми се понрави, с такова усещане останах.
Това преди 2 нощи.

# 294
Ще те предаде Grinning

Може и за добро да е, да кажат дамите

# 295
Образно  казано, може и да си права.
Утре ще разбера. Joy

# 296
Здравейте!
Искам да споделя с вас сънищата си от последните две нощи. Бяха изпълнени с прекрасни чувства и емоции. Сънувах, че имам син. Първата нощ го бях гушнала и го стисках силно….толкова много го обичах…двамата разговаряхме и се разбирахме отлично, но не помня лицето му. А, във втората сънувах, че го раждам и го гледам в очите, видях и пъпната връв,  но не зная дали беше прерязана или не. Как тълкувате двата съня? Мислите ли, че има вероятност сънищата ми да се сбъднат и действително да имам син?
Да, възможно е сънят да се сбъдне, дори и след 5-6-10 години, когато даже едва ли ще се сещате за него. Аз бях на около 20 когато сънувах бебе (в съня не знаех дали беше момче или момиче), което лежеше на леглото до мен и викаше "мама, мама". Нямаше тогава никакви изгледи в личния ми живот за сериозен партньор и деца, но вътрешно имах вече желание за дете.
Пет години по-късно вече бях омъжена и се роди синът ми, който много приличаше на бебето от тогавашния ми сън (светлокожо, с кръгло лице и много малко коса) и в началните месеци често повтаряше "мама".
Товя ме кара да мисля, че там някъде в пространството сякаш всичко вече ни е предопределено.

theblondeambition96, благодаря за отговора! Вдъхна ми надежда и вяра, че най- желаното от мен ще се сбъдне и ще взема в обятията си моето прекрасно детенце ❤

# 297
Здравейте!
Искам да споделя сън от преди две нощи и да помоля за тълкувание. Сънувах по пълнолуние.
Сънят беше, че над целия град, но и над нашия квартал и блок е надвиснал огромен сив и много застрашителен облак  / такива съм виждала по репортажите от тропическите урагани, но времето в града беше тихо/,

между облака и земята висяха, сякаш покрити със скреж птици, най-вероятно бяха гларуси с разперени криле / от Варна съм/. Неизброимо много птици. Изглеждаха не само мъртви, ами направо препарирани от този скреж. Нямаше звук, нито някой ми говореше нещо, нямаше хора край мен, всичко беше много статично, като фотография или като картина.
Аз съм здрава, или поне се считам за такава, имам съпруг и деца. Нищо особено в момента в живота ми не очаквам. Но ще бъда благодарна за тълкувание или мнение!

# 298
Здравейте. Искам да чуя и странични мнения, защото понякога има и друга гледна точка, която не допускаме като вариант.

Сънувах гаден сън, поне такова усещане имах в съня си…Бегло помня първата част, но детайлно помня втората. Бях в АГ кабинет на рутинен преглед. Всичко вървеше нормално, докато лекарката не ми направи вагинална ехография. Започна да ми крещи: “Момиче ти кървиш. Много кървиш. Направо раждаш”, а аз през цялото време много плачех. Знам, че кръвта е някаква истина, но в случая повече ме вълнува лош или добър е знакът, който носи този сън.
П.С.  Не е подсъзнателно, защото не съм бременна, нито правя опити на този етап.

# 299
Хубаво е и че си плакала.

Общи условия

Активация на акаунт