Имах много "дълъг", детайлен и реалистичен сън - чудя се дали някой може да ми го разтълкува в цялост? В интернет намирам само по части от него, които си противоречат, но в цялост не мога да разбера какво означава и как да го тълкувам. Ще съм благодарна за отговор.
Сънувам, че съм "във връзка" с по-възрастен мъж, някакъв голям бизнесмен, който има изключително голям и реномиран ресторант на няколко етажа с невероятни външни тераси, бели покривки и т.н. Дъщеря ми също се появява там, като не можах да разбера дали е дъщеря на истинския ми мъж, с когото очевидно в съня съм разделена или е на този богаташ, но се върти покрай мен. Аз съм супер ентусиазирана в тези отношения и то не толкова защото съм влюбена, а защото намирам бизнеса му като нещо, в което да влагам любов и труд, сякаш е мое собствено. И така, ставам сервитьорка в този ресторант, търча като хеликоптер, сервирам, усмихвам се. Обаче останалият персонал не харесват гадния си шеф, но не харесват и мен, искат да ме компрометират по някакъв начин, не ми помагат, правят ми сечено. В някакъв момент се появява истинският ми мъж, в който аз веднага се влюбвам. Казвам на бизнесмена, че бих искала да преустановим отношенията си, след което започва кошмарът и екшънът - той ме заплашва, че ще ни убие ("теб, дъщеря ти и любовника ти"), аз първоначално мисля, че блъфира, защото всички го мразят, но очевидно си има хора за всичко, защото започват да ни преследват. Тичаме тримата по някакви тесни улички, бягаме, като някак всичко става много сиво, сумрачно, стигаме го някаква опашка от хора, които чакат да хванат влак, пристига влак, който обаче е товарен, като онези конвои, които карат евреи през ВСВ. Хората на опашката лека полека започват да отстъпват настрани, не искат да се качват (то е по избор), но някаква жена, като разпоредителка обяснява на висок глас, че отиваме не в газови камери, а на работа в лимонени плантации. Само ние тримата оставаме на опашката и аз казвам на мъжа ми "нещата са 50/50, или ще ни убият, или ще ни накарат да работим, ако останем 100% ще ни намерят и убият" и така взехме решение, хванахме се тримата за ръце и се качихме. И се събудих.