Да си разтълкуваме съня - 13

• 12 961
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,сънувах сън ,в който виждам татуировка на звезда и се повтаряше ,,еврейска звезда'',през цялото време,някакъв глас го изговаряше.Мисля,че съм виждала нещо подобно на войници от френския легион.Даже не знам ,дали има такъв термин,някой да има идея,какво може да означава сънят?

# 256
  • Поморие
Сънували ли сте сватба и наистина ли е толкова лоша поличба? Сънувах, че роднина се жени. С бяла рокля, дантели и всичко останало. То не, че лошо липсва в живота,ама същият може винаги още и още "лимони" да поднесе. 😄
А черните коси в съня какъв символ може да означават?

# 257
Сънувах ,че се разбирах с една приятелка да ми сложи мигли за проба ,да видя дали ще ми хареса. От там си тръгнах и с майка ми минахме по край едни котки,имаше една шарена в кашон,много стара ,умираща. Тя й даваше сурова кайма за ядене. Аз й се карах, че не им се дава сурово месо. На следващия ден пак отидохме да я храним и от кашона изкочи малко ,зло коте,което се опита да ме захапе. Казах й ,че явно дъртото коте е родило това и е умряло и че понеже е хранена със сурова кайма ,затова това е узлобено.

# 258
Не можах да разбера що за сън сънувах и сега точно се събудих от него.

Сънувах, че съм на сватба и ще се женят мъж и жена, като интересното е, че абсолютно никого не познавам там, дори и младоженците, но все пак съм гост на тази сватба. На една маса съм с младоженеца обаче, те не са двамата с кумовете на отделна маса, както е традиционно по сватбите, което е странно. Представете си дълги няколко пейки, така бяхме насядали гостите. Младоженеца обаче през цялото време ме гледа, не сваля очи от мен, закача ме, пипа ме, докосва ме, навежда се към мен и всякакви такива жестове, докато аз деликатно отхвърлям всяко внимание, защото все пак не е редно. Булката забелязва и много се изнервя, моли ме да излезем за малко. Излязохме с нея и тя почна да обяснява, че не знае за мен, но на нея й е било трудно да си намери мъж, тъй като почти никой не я забелязвал и харесвал, съответно ме моли да не й крада мъжа и да не правя мръсно. Аз обяснявах, че аз вина нямам, че имам същия проблем като нея с мъжете и затова съм сама, че я разбирам, че нямам никакъв интерес към мъжа й, желая й цялото щастие. Обяснявам й, че мъжа й показва неприемливо държание както към нея, така и към мен. Тя се успокои. Влезнахме обратно при другите и видяхме, че хората реват и се черпят с траурни бонбони, оказва се, че бащата умрял (не разбрах обаче дали от страна на булката или на младоженеца, но май на втория). Хапнах и казах Бог да прости. Булката започна всякакви представления - да пее, да танцува, да се преоблича, беше много красиво. Мъжа обаче започна още повече да се опитва да ми привлече вниманието и станахме да ръкопляскаме на булката  и нещо ми стана на врата, заболя ме сякаш и седнах рязко като се хванах за врата си. И той го видя, целуна ми врата, после челото и ме попита загрижено дали съм добре. При което разбрах, че явно искам този мъж, защото усетих ток по тялото и пеперуди в стомаха, настръхнах цялата. Попитах го дали може да му кажа нещо на ухото и той го подаде. Казах му “ти не я обичаш, дори не знам защо ще се жениш за нея, но те умолявам, не се омъжвай за нея, бъде мой”. Той ме погледна, усмихна се и каза “добре, ще го направя” - намигна ми и изпи глътка от чашата си с алкохол.

Събудих се. Дори ми е трудно да приема този сън, в реалния живот нито бих отишла на непознато място с непознати хора и то сама, нито бих позволила някой да ме пипа и закача особено чужд мъж и да е толкова нахален и настоятелен, даже щях да се преместя или да се оплача от него, нито пък бих откраднала зает мъж!!!
Има послание този сън, но не знам какво е, защото съм силно възмутена от себе си и своите действия в този сън!!!!

# 259
Аз пак сънувах че ми пада зъб, целия беше с кръв. Един, среден не преден и не кътен или мъдрец. Нямаше болка, много смътен сън.Зъба го почистих и имаше дупка...

Преди два дни почина близка роднина на мъжа ми, не знам има ли връзка.

# 260
Има връзка, винаги когато сънувам, че ми пада зъб, разбирам за нечия смърт. Веднъж сънувах наведнъж 2 , че падат, следващите дни двама човека починаха.

# 261
Здравейте ,по принцип разтълкувах до някъде съня, но бих искала да чуя и вашите мнения за по сигурно .
Сънувах три кооперации, и от всичките на прозорците бяха се показали моите братовчедки и ме поздравяваха,след това от някъде дойде голямо куче въртеше опашка,но ме охапа по ръката,след това изчезна и след малко го видях в далечината да идва към мен скрих се зад някакви хора ,но въпреки това ме захапа за корема.
Странното е че мъжът ми е сънувал малки котета ...
и се зачудих според тълкуванието моят сън означава напускане на любимия ,и неговият също.Та въпросът ми е това напускане на смърт ли е?

# 262
Здравейте, родителите на моя приятел са разведени и сънувах, че семейството на баща му го лъжат за наемите на едни машини и обща взето му взимат много пари и ме питат с над смешка взимат ли се някакви пари от там. После някак си разбрах за измамата и отидох да кажа на моя приятел и после се озовахме на някаква беседка аз, приятелят ми, бившият ми и още 1-2 човека ,които не познавам. Бившия ми започна да разправя как имал гадже украинка, която починала и започна да плаче. После се събудих, но доста често сънувам бившият ми приятел не знам какво означава това?

# 263
Здравейте!
Искам да споделя с вас сънищата си от последните две нощи. Бяха изпълнени с прекрасни чувства и емоции. Сънувах, че имам син. Първата нощ го бях гушнала и го стисках силно….толкова много го обичах…двамата разговаряхме и се разбирахме отлично, но не помня лицето му. А, във втората сънувах, че го раждам и го гледам в очите, видях и пъпната връв,  но не зная дали беше прерязана или не. Как тълкувате двата съня? Мислите ли, че има вероятност сънищата ми да се сбъднат и действително да имам син?

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 19:03 от Nielkata

# 264
Nielkata,
Първият сън говори за силна вътрешна връзка с идеята за дете , може би вече съществува като душа в пространството около теб. Връзката и диалогът между вас показват готовност на емоционално и духовно ниво. Макар да не си видяла лицето му, усещането, че се разбирате, подсказва, че той “живее” вече в мислите и сърцето ти.
Пъпната връв символизира връзката между теб и детето, но също така може да представя все още “неразкъсана” енергийна или духовна връзка - нещо, което предстои да се прояви физически. Ако не си сигурна дали е прерязана, това може да отразява, че си в преход  между желанието и реалността. Може  би душата на твоето дете вече общува с теб по най-нежния начин.

# 265
Здравейте.
Тази нощ имах много странен сън и нещо не разбирам как да го тълкувам.
Сънувам, че честваме 24 май (учител съм), но директорката ни задължава да отидем на поклонение преди това в църквата на някакви мъртъвци, които са съвсем непознати. Отиваме ние под конвой с цветя-натръшкани 2-3 трупа на маси тип дъски. Докато оставям цветята на единия труп (на жена), виждам и чувам въздишка от нея. Побягнах. Върнах се след малко и виждам как трупът се повдига и сяда на тази маса. Бях ужасена, такъв страх не съм изпитвала. Изхвърчах отново от църквата безкрайно изплашена с думите: “Ето за това не обичам да ходя в църква”.
Подчертавам, че в реалния живот съм вярваща християнка, но не посещавам редовно църква.

# 266
МамаНаПринцеси
Сънят може да символизира натиск от страна на авторитети (в случая директорката), които ви карат да участвате в нещо, което не чувствате като свое или не разбирате напълно.
Мъртвите непознати може да са символ на стари идеи, минали традиции или очаквания, които ви се налагат отвън. Също така противоречие между социалното задължение и личното усещане за истина или автентичност ( поднасянето на цветята).Този сън говори за емоционално и духовно напрежение, може би свързано с чувство на натиск, отговорности, и липса на лично пространство.

# 267
Nielkata,
Първият сън говори за силна вътрешна връзка с идеята за дете , може би вече съществува като душа в пространството около теб. Връзката и диалогът между вас показват готовност на емоционално и духовно ниво. Макар да не си видяла лицето му, усещането, че се разбирате, подсказва, че той “живее” вече в мислите и сърцето ти.
Пъпната връв символизира връзката между теб и детето, но също така може да представя все още “неразкъсана” енергийна или духовна връзка - нещо, което предстои да се прояви физически. Ако не си сигурна дали е прерязана, това може да отразява, че си в преход  между желанието и реалността. Може  би душата на твоето дете вече общува с теб по най-нежния начин.
MERA, благодаря от сърце за това толкова близко до усещанията ми тълкуване ❤
Всичко, което казваш го мисля и чувствам, дай Боже скоро да взема в обятията си това прекрасно момченце, което вече истински обичам и очаквам с най- голямо нетърпение…

# 268
МамаНаПринцеси
Сънят може да символизира натиск от страна на авторитети (в случая директорката), които ви карат да участвате в нещо, което не чувствате като свое или не разбирате напълно.
Мъртвите непознати може да са символ на стари идеи, минали традиции или очаквания, които ви се налагат отвън. Също така противоречие между социалното задължение и личното усещане за истина или автентичност ( поднасянето на цветята).Този сън говори за емоционално и духовно напрежение, може би свързано с чувство на натиск, отговорности, и липса на лично пространство.
Много точно тълкуване. Благодаря Ви.

# 269
Здравейте, отново! Моя близка приятелка ми сподели, че тази нощ е сънувала сън, в който двете вървим в някакъв парк, аз съм облечена в рокля цвят екрю, със сатенен завършек и отгоре с бежов шлифер. Тя ме моли да я изчакам, тъй като й се скъсал чорапа и ще й падне. Някъде в далечината чуваме лай на кучета и решаваме да се покатерим на някаква бетонна ограда със железни орнаменти. Въпросната ограда е много дълга и ние решаваме да се прехвърлим от другата страна. Там се появява някакво диво прасе, което няма характерните изкривени бивни, но стои срещу нас и ни гледа лошо, като очите му не се виждат. Ние отново се качваме върху оградата и вървим отгоре.
Ще ви бъда благодарна ако изкажете мнения за този сън. Аз също сънувах странни неща тази нощ…бяха свързани с някаква канализация във вида на стая, в която гледах…от нея излезе някакъв дим и хората, които бяха в стаята  бяха отровени и буквално ги видях побелели, а от устата им излизаше пяна. Помислих ги за мъртви. Аз и останалите трябваше да бягаме, за се спасим. Затворих вратата към въпросната стая- канализация, за да не поемаме и ние от отровата и избягахме в някаква посока. В последствие обаче хората, които бях решила, че са мъртви се опитваха да излязат от канализацията…Усещането от съня ми не беше приятно. Но, все пак да сънувам точно канализация до някъде си го обяснявам с това, че вчера племенникът ми, който е на годинка и половина се радваше на дъжда и цамбуркаше с крачета в локвите, когато интереса му привлече една шахта, в която се изтичаше водата от дъжда и той постоя пред нея известно време. Аз му правех видео клип и също погледах шахтата повечко време.
Все пак моля,, за вашите коментари 🙏

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 12:29 от Nielkata

Общи условия

Активация на акаунт