Да си разтълкуваме съня - 13

• 13 000
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Кръвта също значи истина.
И сила

# 241
Здравейте, втрещих се от съня си снощи🫣 Сънувах как тичаме с някакво момиче, цялата беше в пиърсинг с черни дрехи и коса на игрички, седнахме на земята (не ми беше познато наоколо), тя извади спринцовката с иглата и се инжектира с дрога, аз почнах да я гледам втрещено. Взех набързо от земята спринцовката и продължихме да бягаме. Спряхме пред магазина до моя апартамент, пак се инжектира, но в този момент дойде някакъв млад мъж и ни се скара, аз пак взех спринцовката и пак побягнахме. Като тичахме усещах забавление, но не и докато я гледах така. Мнения? Благодаря 🙂

# 242
Ronald, потвръждавам кръвта е истина и сила. Може да се разкрие някаква истина, която да не може да се приеме лесно.

# 243
  • Пловдив
Здравейте!
Напоследък ки се случва често да сънувам старата си дългогодишна работа, която напуснах преди 2г. Снощи пак...колежки, офис, всичко, все едно се връщам пак там да работя. Нямам такива желания, няма как да стане.
Днес едната колежка от същото място има РД, поздравих я. Оня ден срещнах друг колега...може и с това да е свързано, ама хич не искам да си спомням.

# 244
Здравейте!
Притесних се от един сън на дъщеря ми. Тя каза, че го е сънувала няколко пъти вече.

Свекър ми почина 2018г., когато дъщеря ми беше на 9 години. Непосредствено преди да почине беше взел дъщеря ми от къщи и я беше закарал до тяхната лятна къща, където я гледаха с баба й през ваканцията. В смисъл дъщеря ми е била там. Не е видяла лично, но е била там и е разбрала много добре какво се е случило. По принцип тя доста стоически приема тези неща и нито се беше уплашила, нито се е налагало нещо да обясняваме. Другият й дядо беше починал две години преди това.

Сега, 7 години по-късно, се учудвам, че сънува упорито нещо свързано със свекър ми. 

Каза, че сънува, че в стаята на тази лятна къща, където почина дядо й, има блокирана някаква енергия, която иска да излезе ,но не може. Дъщеря ми трябвало нещо да направи, за да помогне на тази енергия да излезе, но не знаела какво.  По време на съня изпитвала болка в областта на сърцето. Уж всичко свършвало благополучно. Накрая се появявала баба й и й помагала. Но не знае какво трябва да направи, за да се освободи тази енергия, която има чувството, че е останала на това място.

Проблем е, че свекърва ми продаде тази лятна къща още миналата година и вече не е собственост на нашето семейство. По принцип всички бяхме против,  но тя така си беше решила. 
Цяла година е минала от тогава.
Дъщеря ми споделя, че от няколко месеца сънува това.

Някакви идеи?

# 245
Днес имах странен сън.
Сънувах, че имаше някаква предистория с баба ми с някакво семейство, което имат малко дете момиче, но не ги познавам и не помня добре тази част от съня, помня последващата. Именно, че дядо ми беше седнал на стола до масата омърлушен и тъжен сякаш, аз го попитах да разкаже повече кога ще се върне, че ни липсва и съответно да сподели какво му тежи и защо е такъв.
Той тръгна нещо да разказва, че уж имал проблеми със семейството, с баба, че не го приемат?!
Аз като се ядосах, станах и го хванах за яката и му ударих шамари по лицето, като му се развиках да се засрами, че е наблегнал на това, вместо да осъзнае , че аз много го обичам и го чакам, а той не се връща и  мисли за маловажни неща.. (Дори не знам защо беше тази агресия и защо така съм реагирала, както и съм му се скарала ?!). В следващия момент се озовах в някаква болнична стая, където се случи аномалия. Всички екрани за следене на пулс станаха прави линии и със стойност 0, но хората станаха все едно от сън и нищо им нямаше. Бяха здрави, жизнени, спокойни.

Събудих се…
Чудя се има ли значение този сън или е някаква глупост и да го пренебрегна ?

# 246
  • София
Сънувах,че съм бременна.Реално дъщерята е бременна,аз съм на 50г.И в съня си викам,че ще си гледане заедно децата.Дори реших в съня си,че чакам момиче и ще я кръстят Даная и ще й викам Дани...
Нищо хубаво не прочетох за  бременност ако сънуваш...

# 247
Сънувах , че виждам на върха на отсрещната планина как целия връх е с щъркелови яйца и много щъркели. Тръгнах да ги спасявам, защото едното дърво гореше и щеше да стане пожар, а щъркелите не излитат, стоят при яйцата си.
Събудих се.

Какво трябва да означава?
Аз свързвам щъркелите със семейство и бебета сякаш?!

# 248
Ааа, какъв хубав сън
Щъркелите общоприето са добър знак, повече говорят за теб, отколкото че нещо има да става. Може би ти, в своята среда (към момента) си човек, на който хората наоколо имат доверие

Опасността (пожар) е обичаен отговор на сънуващата психика, когато насън нещо е твърде приятно. Не знам защо се случва тая компенсация, но е честа.

Според мен/ пак да кажа, това не е сън със знаци за нещо бъдещо, но ти ще кажеш, ако все пак нещо неочаквано хубаво се случи

# 249
Здравейте,
Имам чувството, че мозъкът ми иска да ме подлудява.
Снощи сънувах ужасно странен сън,като се събудих незнайно защо се чувствах с олекнала душа. В предвид съня мислех,че трябва да съм уплашена ,но уви сякаш ми стана леко.
Сънят е следния:

Сънувам абитуриентския си бал и всички от класа ми как се забавляваме. След това вече се сънувам след години в нас(бащината ми къща,където не съм стъпвала от 9 години) с мъжът ми и детето ни и прочитам статия в социалната мрежа за моя бивша съученичка,с която бяхме много близки приятелки,но откакто сме завършили вече 10 год. не сме се виждали или чували,че е починала. След това разбирам ,че е вярно и отивам с моя мъж да купя карамфили и да отида на погребението. Тя е мюсюлманка и сънувам,че съм на турските гробища и оставям карамфилите на гроба й. След което,се завъртам и на отсрещния гроб виждам отгоре увито бебе ,не го загледах но вътрешно знаех ,че е починало . И така завърши сънят ми.
Пак казвам,че като се събудих не бях въобще изплашена ,а се чувствах някак странно леко сякаш ми е паднала тежест .

# 250
Сънувах,  че раждам във вода. Беше трудно и мъчително.  Сънувах сънят във вторник срещу сряда, ако има значение...

# 251
Не винаги раждането  е нещо лошо.
Може да означава нещо ново.

Аз пък онзи ден сънувах червило. За пръв път го сънувам това.
А сънувам много и  какво ли не.
Идеи какво може да значи?

# 252
А аз сънувах, че съм цялата в цветни татуировки.

# 253
Здравейте!
От близо година през различни периоди, но много често, сънувам почти идентични сънища.
 Историята е, че там нямахме собствено жилище, а живеехме в баби и дядовци, с които не се спогаждахме. Първо живеехме в къщата на майката на баща ми(Бог да я прости!), а тя мразеше майка ми. После живеехме в къщата на майката на моята майка, която къща пък баща ми не харесваше. И така се стигна до момента, когато намерихме къща в града. С родителите ми се върнахме да живеем в града от село, когато бях на около 12 години. От тогава през различни времена сме си ходили на село, за да видим близките си или поради други причини.
Искам да уточня, че аз по никакъв начин не искам да бъда свързвана с това село и със жителите му, защото те са ужасни хора, които не харесвам. Нито приятелства имам оттам, нито приятни спомени от детството, когато сме играли с децата(не бяха от най-милите към мен). Нито пък приятни спомени от времената, когато ходих на училище там.
Основният сюжет, който се върти е как живеем в първата къща, в която живяхме и как аз искам да избягам оттам, а родителите ми не искат. Другият сюжет е как живеем в другата къща, а аз отново искам да си отидем у дома. Последният сюжет е как трябва да ходя в гадното училище, а аз си искам в моето си училище!!! Общо взето около това се въртят сънищата ми и не знам защо упорито продължавам да сънувам тези неща. В момента живея в голям областен град, имам семейство, деца, добра работа, но настойчиво продължавам да сънувам тези неща.
Другият сюжет, който е свързан с първия, който споделих, е как пак живеем в къщата на майката на баща ми, но има някакво зло същество там, мен ме е страх дори да отида до мивката и го има онова гадно чувство, че трябва да спу там, защото се е стъмнило и няма да мога да се прибера в града...
Това за странното присъствие в тази къща е обаче по истории, които майка ми е чула от баща ми. Когато той е бил млад е спал на втория етаж от въпросната къща и се събужда през нощта, а над него е надвесена сянка. Когато чух тази история ми се обясни защо изпитвах такъв голям страх като дете, докато живеехме там.
Искам да уточня, че въпросната къща е строена, когато баща ми е бил тийнейджър, върху празно пространство и той, брат му и родителите му са били първите живущи в нея.

# 254
Здравейте!
От близо година през различни периоди, но много често, сънувам почти идентични сънища.
 Историята е, че там нямахме собствено жилище, а живеехме в баби и дядовци, с които не се спогаждахме. Първо живеехме в къщата на майката на баща ми(Бог да я прости!), а тя мразеше майка ми. После живеехме в къщата на майката на моята майка, която къща пък баща ми не харесваше. И така се стигна до момента, когато намерихме къща в града. С родителите ми се върнахме да живеем в града от село, когато бях на около 12 години. От тогава през различни времена сме си ходили на село, за да видим близките си или поради други причини.
Искам да уточня, че аз по никакъв начин не искам да бъда свързвана с това село и със жителите му, защото те са ужасни хора, които не харесвам. Нито приятелства имам оттам, нито приятни спомени от детството, когато сме играли с децата(не бяха от най-милите към мен). Нито пък приятни спомени от времената, когато ходих на училище там.
Основният сюжет, който се върти е как живеем в първата къща, в която живяхме и как аз искам да избягам оттам, а родителите ми не искат. Другият сюжет е как живеем в другата къща, а аз отново искам да си отидем у дома. Последният сюжет е как трябва да ходя в гадното училище, а аз си искам в моето си училище!!! Общо взето около това се въртят сънищата ми и не знам защо упорито продължавам да сънувам тези неща. В момента живея в голям областен град, имам семейство, деца, добра работа, но настойчиво продължавам да сънувам тези неща.
Другият сюжет, който е свързан с първия, който споделих, е как пак живеем в къщата на майката на баща ми, но има някакво зло същество там, мен ме е страх дори да отида до мивката и го има онова гадно чувство, че трябва да спу там, защото се е стъмнило и няма да мога да се прибера в града...
Това за странното присъствие в тази къща е обаче по истории, които майка ми е чула от баща ми. Когато той е бил млад е спал на втория етаж от въпросната къща и се събужда през нощта, а над него е надвесена сянка. Когато чух тази история ми се обясни защо изпитвах такъв голям страх като дете, докато живеехме там.
Искам да уточня, че въпросната къща е строена, когато баща ми е бил тийнейджър, върху празно пространство и той, брат му и родителите му са били първите живущи в нея.
Според мен имате сериозна травма и все още се мъчите да отработите тези чувства от живота ви в това село. Не е задължително да има нещо на земята под къщата за да има тягостна атмосфера в дома. В нашия стар дом имаше същата, там имаше страшни скандали, обиди и много детски сълзи неразбиращи случващото се. С такава радост я продадохме със сестра ми. Явно за да сънувате отново миналото, нещо постоянно ви се натрапва за там(било грижа за вече възрастни роднини или нужда от ремонт на къщите). Просто не ходете там, не се връщайте в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт