Да си разтълкуваме съня - 13

• 13 046
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Някой знае ли какъв символ в съня може да е разлятото кафе? Не, че вярвям много в тези неща, а ей така от любопитство..
Не съм наясно точно как се обяснява този символ в сънищата, но съм забелязала че щом разлея неволно кафе получавам пари.

# 226
Сънувах този уикенд, че прекият ми ръководител в работата казва : "освен аз да започна да правя...... (Моята работа, няма да споделям професията си)"
какво според вас означава? Претрупана съм в реалността и правя каквото мога, но просто работата е много. Събота срещу неделя, ако има значение

# 227
Сънувах този уикенд, че прекият ми ръководител в работата казва : "освен аз да започна да правя...... (Моята работа, няма да споделям професията си)"
какво според вас означава? Претрупана съм в реалността и правя каквото мога, но просто работата е много. Събота срещу неделя, ако има значение
В съновника пише 2 неща -
1. може да означава, че се преработваш и ти е време да си дадеш почивка.
2. означава, че позволяваш на външни лица да влияят върху личния ти живот.

# 228
Благодаря!
Вероятно е вярно, че работя доста, защото пак сънувах служебна сцена.. 😅
Като обратна връзка след съня споделям, че получих заплатата с бонус и похвала след предишния сън ☺️

Тази нощ, отново сънувах, че съм на работа, странна ситуация, на някакъв диван с много възглавници, направо ме затрупваха възглавници, аз ги махах , за да виждам екрана на компютъра. Обсъждахме проект с колега, отново този ръководител, някак беше в близост, и използва възможността да ме целуне. Аз се дръпнах, а другия колега зае неутрална позиция, все едно не е видял и не го касае. Нямам никакво привличане към въпросния ръководител и отношения ни са строго делови, само по служебни въпроси говорим ако има нещо за уточняване и съгласуване.

Моето тълкуване, от прочетеното в съновника, за възглавниците и дивана е стабилност или отново нужда от почивка (ако не греша), но целувката какво е?
Знам, че според контекста може да бъде много различно тълкуването- от предателство до подкрепа....

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 23:53 от Amandine

# 229
Снощи сънувах,че летя а покрай мен цъфнали дръвчета в бяло.Бяха прекрасни...а на едно дръвче имаше и червени плодове...две по две като черешки,но не бяха такива.Бяха по дълги и по големи...
Сънувах също и,че организирам с роднините му погребение на непознат мъж....

# 230
И аз сънувам, че летя понякога. Не е лесно обаче, трябва да положа усилия. Често го сънувам този сън летя и кацам на дърво. Много съм щастлива, но като сляза и се опитам пак е трудно. Някой път успявам. Тълкувам си го с постигане на ежедневни задачи.
Сънувала съм и мъртви хора, които са живи в действителност. Баба ми , бог да я прости ми казваше, не се страхувай, на човека са му умрели някакви проблеми.

# 231
Аз тази нощ сънувах мухи.
Много неща сънувах, но това ме притесни.
Имаше на пътя някаква развалена храна и говорех с човек, нещо правех ли, трябваше да седя там.
Нападнаха ме мухи, много. Че и ме хапеха силно.
Пък в друга част на съня кучета. Едно ме лаеше, друго ме захапа за крака, болка не усещах, но  го ударих и се освободих от него.

# 232
Елора
Мухите обикновено се тълкуват като малки , но дългосрочни проблеми / нещо, което ти е пречка , дразни те от доста време/ някакви дребни клюки , интриги / дребнави хора / скрити врагове / хора, които вършат разни неща зад гърба ти.
От здравна гледна точка , мухите в съня предупреждават да се пазиш от нещо, което се предава по заразен път / чрез храна / хранително натравяне .
От духовна гледна точка , сънят с мухи , означава че се нуждаеш от емоционално пречистване / може да са ти се събрали някакви емоции ,от  които тялото ти иска да се освободи.

# 233
Благодаря ти.
Мисля, че са малки.
Аз се уплаших и си викам нещо голямо ще е.
Но още на същия ден след съня се започна кошмара. На работа. Неща, които ту се успокояват, ту избояват.
Надявам се да ме изчисти.
Явно щом са ме хапали много ме дразнят.
За зарази а дано не. Лекувах хелико и вече съм още по предпазлива с храната.
Е, то може човек и не от това да се зарази.
Но и за емоционалното също си права.

# 234
Снощи сънувах, че стоя отстрани до къщата на бившия ми мъж, с когото сме разделени много отдавна и наблюдавам някакъв празник в тях. Тогава някой ми каза, че приятелката му е родила момиче и го е кръстила Рая. Изпитах много неприятно усещане в съня си и се събудих. Някой може ли да ми го разтълкува?

# 235
ЗЛОДЕИДА
Да стоиш отвън или да наблюдаваш нещо отстрани в съня е знак за чувство на пренебрегнатост /замененост/  неизяснен край на отношения , за които си имала нужда от повече време да обработиш; също така означава, че все още преработваш някакви емоции, с които си наясно. Възможно е и сънят да е предсказателен, но по-скоро говори за някакво вътрешно безпокойство свързано с емоции, за  които ти е трябвало повече време за справяне.

# 236
  • София
Трети път в рамките на последния месец сънувам, че ми тече кръв от носа, вчера сънят беше, че сме заедно с колеги и те почват да повръщат, после аз и ми тече кръв от носа.
Изключително зловещи сънища, които значително ме притесняват....

# 237
Това вече е странно, че се повтаря няколко пъти съня с носа
Буквално все едно ще плащате с колегите нещо, проблем, ситуация в работата...

Кръвотечение от тази част на тялото е свързано и с мисли/тревоги и отново - с плащане на нечия чужда беля

# 238
Ronald
Сънят ти се повтаря , тъй като пренебрегваш някакъв проблем, който може да ти създаде големи неприятности ако не му обърнеш внимание. Сънят може да се тълкува като бърнаут, прекалено изтощение от работа или някакъв друг проблем свързан с преувеличено изтощение от работа / емоционален/ физически/ финансов  проблем. Възможно е да си се почувствал безпомощен пред някаква ситуация и това да е предизвикало гняв( червеният цвят от кръвта). Трябва да обърнеш повече внимание на здравето си.

# 239
Кръвта също значи истина.

Общи условия

Активация на акаунт