Bonduelle - пролетното настроение започва в чинията ви!

  • 21 618
  • 397
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 206
Запеканка със зеленчуци
Необходими продукти:
400 г.Зрял фасул
340 г. царевица Premium
500 гр. картофи
1 с.л.сол
1 ч.л. черен пипер
250 гр. кашкавал
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите и когато са готови ги слагаме в тава, заедно с фасула и царевицата. Овкусяваме с черен пипер и сол, настъргваме кашкавала и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса до загар на кашкавала.

# 181
  • Мнения: 345
Обичам да правя салата с червен боб.
Рецептата включва червен боб, пресен лук, печени чушки и лютеница. Всичко се омешва хубаво и се подправя със сол и малко зехтин. Става страхотна.

# 182
  • София
  • Мнения: 204
Нямаме никакви спецални рецецепти. Царевицата Бондюел влиза като съставка в повечето ни салати,а грахът често слагаме като гарнитура към месото.

# 183
  • Мнения: 489
Към пролетните салати със свежа салата и пресен зелен лук от градината, децата обожават да добавям царевица и кафяв боб на Bonduelle. Ако пък имаме и чери доматчета са още по-доволни. Става много цветна и здравословна салата 😍

# 184
  • Sofia
  • Мнения: 919
Кето пица
Продукти:
Тиквички 2 броя не големи
Царевица и грах от консерва бондюел в равни количества
Гарниране по желания със салам или шунка
Кашкавал и или моцарела. Чушки зелени червени и или гъби.
Чери доматчета.

Приготвяне:
Тиквичките се рендосват и изстискват от водата посоляват се и се омесват с смачкания грах, царевицата се слага на края в т.нар.тесто, може да се прибави едно яйце и малко галета.
Разстила се на намазнена тава и се гарнира по желание. Грахта придава много вкус и аромат на тестото.

# 185
  • София
  • Мнения: 374
Бобена салата ми е любима:
Намачквам боба, към него рендосвам кисели краставички и домати, добавям чесън, сол и олио и е готова.

# 186
  • Мнения: 9 853
Коктейл от рулца от раци за бяло вино:

1 консерва bonduelle царевица premium
1 опаковка рулца от раци нарязани на ситно
5-6бр кисели краставички, нарязани на ситно
1/2 к. майонеза
1/2 настъргана глава лук
сол на вкус
Всичко се разбърква добре, охлажда и сервира с бяло вино, шампанско или розе.Cocktail

# 187
# 188
  • София
  • Мнения: 68
Пюре от грах
Сваряваме грахта и още гореща я пасираме. Овкусяваме с 2 с.л масло, 2 с.л сметана, 2-3 скилидки чесън, щипка захар и ситно нарязан копър.Пасираме и поднасяме като гарнитура или като разядка, вурху препечени филии.

# 189
  • Мнения: 87
Много обичаме в нас за гарнитура пюре от грах. Приготвя се бързо и лесно. Нужните съставки са грах замразен , сол, масло и лимонов сок. Аз го приготвям като в гореща вода бланширам за 2-3 мин. граха ,добавям сол, след това прецеждам го и го поставям в чопър добавям черпак от водата от бланширането и маслото. Накрая овкусявам с лимон като го охлаждам бързо да се запази цветът му. Бон апетит!

# 190
  • Gulyantsi
  • Мнения: 242
Любимо ястие на моето семейство е яхния от зрял фасул. Към свареният боб прибавям ситно нарязан кромид лук, морков и чушка. Когато зеленчуците се сварят овкусявам със сол, джоджен, червен домат нарязан на ситно . Накрая запържвам ситно нарязан кромид лук, 2-3 лъжици брашно, 1 лъжица червен пипер и прибавям към ястието. Оставям да ври 3-4 минути и се получава страхотен боб!

# 191
  • Мнения: 606
Руска салата - майонеза, грах, варени картофи, моркови, кисели краставички и шунка.

# 192
  • Мнения: 6
Моята любима салата с царевица
Рецепта:
1 маруля
1 консерва царевица
1 краставица
1 консерва риба тон
1 авокадо
Зехтин, лимон и сол

Нарязват се зеленчуците и овкусяваме салатата.

# 193
  • София
  • Мнения: 12 739
Обичам да приготвям този Ароматен царевичен хляб:

1 и 1/2 ч.ч. царевичен грис
1 ч.ч. бяло брашно
1 с.л. пудра захар
1 ч.л. сол (равна)
1 пак. бакпулвер
1 с.л. нарязан пресен розмарин
300 г царевица от консерва (отцедена)
2 бр. яйца
1 ч.ч. кисело мляко
20 г масло

В купа се смесват всички сухи съставки. Добавя се царевицата и се разбърква. Отделно се разбиват яйцата с млякото. Добавят се към царевичната смес. Разбърква се добре и се изсипва в намазнена и поръсена с грис тава. Пече се в предварително загрята на 180С градуса фурна, около 20-25 минути или докато клечка забодена в хляба започне да излиза суха. След като се извади, се намазва с маслото. Оставя се леко да изстине и тогава се нарязва.

# 194
  • Враца
  • Мнения: 3 958
Царевицата Бондюел си я подгряваме в микровълнова с масло, пармезан и чили.

Общи условия

Активация на акаунт