Bonduelle - пролетното настроение започва в чинията ви!

• 21 629
  • 397
  •   1
Отговори
# 165
Често приготвям салата от червения боб със зелен лук и подправки по желание. Детето ни пък обожава царевичката  с кубче масло и шарена сол.

# 166
Червен боб обожавам- слагам му лук, зехтин, сол и ето я една от любимите салати.

# 167
  • София
Руска салата-майонеза, грах, варени картофи, моркови, кисели краставички и шунка.

# 168
Царевица Премиум
Зелена салата
Авокадо
Риба тон
Зелен лук
Накъсвам салатата, добавям царевица Премиум и останалите съставки. Овкусяваме със сол, зехтин и лимон. Обожаваме я.

# 169
Моето семейство много обича да приготвям Салата с червен боб и риба тон. Приготвям я по следни начин: в купа изсипвам по 1 консерва червен боб и царевица Premium, 1 консерва риба тон в собствен сос, сока на половин лимон, по половин връзка нарязани зелен лук и копър, зехтин и сол.

# 170
  • Плевен
Правим една измислица на мъжа ми, която харесваме и двамата, още откакто бяхме гаджета, преди повече от 20 години....
В състава има царевица Bonduelle , натрошено сирене, заквасена сметана, печени чушки. Количествата са импровизация, както и марките, единствено Bonduelle  не се променя, затова вкуса е отличен всеки път.

# 171
Любима салата вкъщи е т.нар."европейска салата" - царевица, настъргани сурими, майонеза, черен пипер и сол на вкус. А синът ми обожава царевицата на Бондюел, затоплена с малко масло и сол, затова винаги имам промишлени количества консерви вкъщи.

# 172
При нас царевицата в малките консервички е на почит. В салата с айсберг и риба тон задължително добавям една. Също и в пиле със сметанов сос и топено сирене на тиган.

# 173
Любима ми е сливенската салата. Използвам bonduelle царевица premium, прясно зеле нарязано на тънки ивички и шунка нарязана на малки кубчета. Всичко се разбърква добре с майонеза и се посолява.

# 174
  • Пловдив
Много обичам варена царевица и винаги когато ми се прияде през зимата си отварям една консерва с царевица и направо ям от консервата. Иначе слагам царевица и на пица, като правя.

# 175
Нещо семпло картофи грах и морков

# 176
Европейска салата

# 177
Любимата салата от червен боб, нахут краставица и дресинг с лимон и зехтин.

# 178
Много обичаме и редовно правя,салата с маруля,риба тон и царевица . И ориз със грах,царевица,яйца и пилешко месо.

# 179
Аз много обичам и грах, и царевица. Грахът си го консумирам най-вече на обикновена яхнийка. С лук, морков, слагам и 1-2 картофа, нарязани на кубчета. За подправка - копър. Мъжът ми също много го обича, но повече с месо. Аз постен.
Царевицата я обичам като добавка почти към всичко Simple Smile Детето ми също.

Общи условия

Активация на акаунт