Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 33 587
  • 313
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Имам си вече един малък помощник, hutt c7...
😂 😂 😂
Още съм със смесени чувства, за тези, които стигам трудно ще върши работа предполагам. Но не е като на ръка да си ги измия. Всъщност имах време да пробвам само на един не особено мръсен прозорец. Първо пробвах с чиста  дистилирана вода, но не изпрах парцалпетата, целия прозорец стана във власинки. Където имаше петно си минаваше и толкоз, съответно си поостанаха. Добавих спирт, малко по-добре, поале минах на сухо, махна част от власинките, после на петната ходих наляво надясно с дистанционното ръчно... Изчисти се прозореца, според мен за три пъти повече време, отколкото ако се мие ръчно.
Това с власинките обаче мн ме дразни, дано се оправи като се изперат парцалките.
Утре мисля да пробвам с препарат как е...
Може ли направо с течност за чистачки за кола?

# 286
  • В полите на Пирин планина
Изобщо не им се втелясвам толкова аз и освен това ужасно мразя да се катеря да мия прозорци...

# 287
  • София
А понеже знам, че няма да взема да го пускам вс седмица😅 а и нали го пуснах за сефте, сега го гледам под лупа... Всв пак това с власинките ми дразни.
Аз си признавам без бой, че заради катеренето не съм ги мила от година повечето, последно ми приперняваше и реших, че никой прозорец не си струва да се размажа пред къщата.

# 288
А защо с течност за чистачки? Нали има препарати за стъкло.
Мисля че писах по-назад, че обърках блясъка за съдомиялна с препарата за стъкла (и двата са сини) и роботът се пързаляше, трудно се качваше нагоре и се плъзгаше постоянно надолу. Така разбрах какви съм ги свършила Joy Измих контейнерчето колкото можах, изпрах хубаво парцалите и се оправи.

# 289
  • Бургас
Първия път като го пусках и аз си играх доста, на сухо, на мокро, да се връщам, но и бяха много мръсни.Сега и аз не се втелясвам, защото така или иначе няма как да ги измия, а и вече като ги чистя два пъти в годината не са толкова мръсни. Тези, които стигам  ги минавам на ръка. За мен робот трябва само ако имаш труднодостъпни или много големи прозорци. За обикновени, достижими се губи смисъла, защото на ръка става доста по-бързо.

# 290
  • София
Аз мисля да си го пускам редовно, не два пъти в годината, днес съм по-доволна, като са изплакнати не оставят така пухчета. Обаче тъкмо да стигната до двата интересни прозореца, в смисъл недостъпни и отвън и заваля.... 🤷‍♀️ 😂
Но до тук съм доволна, малко е шумно само. Иначе аз бих си го ползвала за вс, за които става... В крайна сметка, ако мога докато прахосмукача, напрр, то да си мие, защо да мия аз, пък било то и по-бързо... Всъщност си мисля, че ако се пуска достатъчно често и не се зацапват силно, всъщност няма да е бавно.

# 291
  • Варна
Как перете моповете? На моя Hut w8 пише да се накисне с чиста вода и най-много да се изчетка мръсотията. Няма препарати, никакво усукване да се изцеди, пък камоли пералня... Да не говорим, че след такова пране са толкова подгизнали, че съхнат по една седмица...

# 292
Мен ме мързи вече да го вадя.
Оня ден измих в кухнята ръчно с кърхата на виледа, перфектно си стана.
Робота през 10 минути трябва да го обслужвам...пускам, местя и т.н.визирам.

Сега не бих дала 350 за колкато го купих преди 2г.

# 293
  • София
Ако вс прозорци ми се отваряха и не трябваше да вися наполовина през перваза , вероятно никога не бих го и поискала, но като ги слушах аз как не ми трябват да се отварят вс прозорци...
Иначе поне беше изгодно намален в технополис този уикенд за 379.

Ментолке - накиснах ги, потърках ги едно в друго, малко под течаща вода, втиснах ги да се изтекат в шепа и ги зарязах, до сутринта бяха сухи, обаче при квадратните не знам, там вероятно повече има значенид да запазиш формата. На моя са си кръгли, меки чорапчета в крайна сметка.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 18:24 от Angel_Dust

# 294
  • Бургас
И аз така- изплаквам, стисвам и простирам.

# 295
  • Пловдив
Пера в пералнята, на общо основание Joy После и в сушилня заминават.
Държа да отбележа, че не ползвам омекотител - доколкото знам, той прецаква работата, а не усукването (с Hutt 66 съм)

# 296
Бихте ли споделили мнение за Hutt C65?!
Мисля да го поръчам, но не намирам много отзиви.
https://www.ozone.bg/product/robot-za-prozortsi-xiaomi-hutt-c6/

# 297
  • Бургас
Това е моят модел, много съм доволна.

# 298
Благодаря Simple Smile
Поръчах го днес. Добавяте ли препарат за прозорци? В ревюта видях едно малко флаконче, което върви с робота. Предполагам е някаква добавка, може ли да се поръчва отделно и нужно ли е принвсвко ползване?

# 299
  • София
Не, празно шишенце е да си сипваш с него през мини дупката.
За сега само с вода и спирт мих.

Общи условия

Активация на акаунт