Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 26 859
  • 270
  •   2
Отговори
# 60
  • have faith and be patient ..
връщай Simple Smile как коректно ще работи като маже ,казваш не чисти и толкова Simple Smile)))

# 61
И моят маже, установих го онзи ден.Мисля си, че всички си замазват леко.

# 62
Да не е от препарата? Имаше лоши отзиви за Медикс.

# 63
Аз мия с професионален, знам ли 🤷🏻♀.

# 64
  • Бургас
Досега съм ползвала само спирт и вода и не е мазало, но винаги първо със сухо.

# 65
И аз така правя, но вчера, под определена светлина, видях, че са леко замазани.

# 66
Има някоя и друга черта, но гледам да не се втелясвам толкова 😀
Аз правя обратното на вас, първо мокро, после сухо, струва ми се, че резултатът е по-добър и има по-малко черти.

# 67
  • на Мелмак
Аз винаги го пускам с мокър моп, с водичка. В контейнера слагам спирт.
Не маже.
Ако не си доволна, връщаш в 14-дневен срок. Обяснение принципно не дължиш.

# 68
Благодаря, че ми отговорихте. Ще му дам втори шанс, ако не......Ще ми се наложи да опитам да го върна.  Не ми се виси обаче на стълба по цялата веранда. Днес купих 2 други препарата. Единия е Фрош, другия Аякс с амоняк. Купих и спирт, но за горене- такъв имаше, а не ми се ходеше да търся аптека в задръстването. Май този за горене не се изпарява както медицинския, но ще пробвам. Няма си робота контейнер за течност. Колега спомена, че имали от тези с кръглите бърсалки, без контейнер. Пръскали вода по стъклото и той чистел. Днес като загледах не ми изглеждаше така мазно като снощи, но пък забелязвах някак матово по стъклото. Може и за някои чисто стъкло да е просто чисто и критериите ми и очакванията да са малко завишени. Може и светлината да пада под такъв ъгъл, че всичко да личи...... Не знам. Обмислям дали да си купя от другите подложки- сивите. Хем ще имам повече за смяна. И ми е любопитно как ще се справи на прозорците ми с неправилна форма. Те са на най-висока точка, но не остана чисто мопче за там. Някой пробвал ли е на такива? Че ще го вардя да не падне е ясно, но да си знам.

# 69
Не съм сигурен дали газта за горене е удачен вариант да се ползва за миене на прозорци. Със сигурност ще понамирисва доста.

# 70
Ако е само заради миризмата- не мирише. В магазина като бях се награбих с препарати, цветоулавящи кърпи и спирта. Нещо от всичките се разля малко и опитах по миризмата да позная. Не се усети спирт, а другите препарати бяха плътно затворени и не течаха. Спирта обаче някой е отварял явно и от него беше. То и така разбрах, че не се изпарява лесно. Не охлади мястото и не се изпари лесно като го разтърках с ръка. Пък и по логика изхождам. Ако се изпарява, няма да гори, а ще лумне /извинявам се за израза, ама не се сещам по-точен/ .
 И да не е спам да попитам тези които не използват въжето как процедират с него? Оставят го и да се влачи, или има друг начин? Мисля на кълбенце, но да махна карабинера..... Аз го бях закачила, обаче смисъл не виждам. Прозорците са до земята.

# 71
Въжето връзвам само когато се мият външни прозорци. То е доста олекотено, обикновено е частично навито.
Не знам дали бих експериментирала с този спирт. В офиса решихме да тестваме един уред за прозорци и колегата напръскал с дезинфектант, да ама той е за ръце и съдържа глицерин 😆 познайте какви бяха после прозорците...

# 72
Със спирт за горене почиствам бар плот от мрамор, когато нямам медицински.
Добре почиства. Почиствам с парцал, не с някакъв уред.

# 73
Аз вчера изчистих с течност за чистачки. Доволна съм. Робота ми е без контейнер. Първо на сухо и после пръскам прозореца.

# 74
Благодаря. Ще експериментирам и ще кажа как, какво и резултат. Едва ли съм единствена недоволна от резултата, но пък има доволни и предполагам скоро ще съм от тях. Гледах реклама на един робот, който е аналог на моя. Вече откривам 3, които са с еднакви параметри, дистанционни, книжки, зарядни, опаковки, но с различен фасон и име. Всички са китайчета, вкл. моя който е уж Германски..... Трънки! Хахах. Та в тази реклама показаха в ляво-мръсно стъкло, в дясно чисто, че видиш ли.... споменават как веднага една божа кравичка кацнала да се разхожда на чистото Simple Smile Чисто, ама замазано досущ като моите Simple Smile Малко само още да се подобри резултата и съм склонна да свикна със замазоното. Все пак, докато чисти съм крак връз крак и най- много да ида да му пръсна и "Айде, чисти сега". По-добре е от това да съм на стълба вън, вътре, че са и много стъкла. Вече я използвам като съм си закачила висящи саксии с цветя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт