Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 26 852
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
За поддръжка е екстра.Няма какво да търсим кусури.

# 76
Ето това е приказка- истината. Аз четох отзиви как блеснали, грейнали, идеално чисти. Идеални са ми ставали само със специалната кърпа за стъкла, ама май вече не държа да са ми идеални Simple Smile

# 77
Аз в миналата тема занимавах аудиторията с моя робот, който пробвах по всякакви начини и не ми хареса изобщо как чисти. Според мен и за поддръжка не става. Особено прозорците на верандата, сутрин като ги видя и ми става лошо. След седмица експерименти, писах на търговеца, че не съм доволна и той ми каза да върна робота. Съответно той ми върна парите.
Поръчах си приставка за стъкла за парочистачката, минавам с нея и после остатъците забърсвам с кърпа за стъкла. Не е като някой да ги чисти вместо мен, не е идеално, ама ми струваше много по-малко пари. Grinning

# 78
Мъжете чистят прозорци по-добре от роботи, хем повтарят на които места трябва Simple Smile
И пак може да е с навигация, ама и в този случай си крак връз крак, както образно се изрази Elimn
Аз ви чета, че замислям за селската къща, ама засега се въздържам от робот, че няма да се справи както ММ, чакам модел с подобни на неговите резултати Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
Не съм сигурен дали газта за горене е удачен вариант да се ползва за миене на прозорци. Със сигурност ще понамирисва доста.
Спирт за горене и газ за горене са различни вещества.

# 80
Предполагам Г.Писаров е чел много бързо и малко наизуст. Върнах се назад и видях, че много пъти споменавам спирт. То си е и спирт, но дори и след неговото мнение, в което е написал "газ за горене", аз продължавах да си мисля за моя спирт за горене Simple Smile Това е научно доказано свойство на мозъка, обаче ми е любопитно той кое има в предвид, защото спирта не мирише като газта. Още не съм го пробвала-спирта. Ако не стане, ще търся скубана кокошка хаха.

# 81
Предполагам Г.Писаров е чел много бързо и малко наизуст. Върнах се назад и видях, че много пъти споменавам спирт. То си е и спирт, но дори и след неговото мнение, в което е написал "газ за горене", аз продължавах да си мисля за моя спирт за горене Simple Smile Това е научно доказано свойство на мозъка, обаче ми е любопитно той кое има в предвид, защото спирта не мирише като газта. Още не съм го пробвала-спирта. Ако не стане, ще търся скубана кокошка хаха.
Да - малко наизуст съм писал. Не съм прочел правилно. Израза "за горене" ме е подвел. Понеже аз ползвам газ за горене за почистване на разни машинни смазки. Наистина се учудих, че някой ще ползва газ за горене за почистване на прозорци но не се върнах назад да прочета отново поста.

# 82
  • софия
Момичета помагайте 😊.Купих робот Hutt W8 ,но не пръска вода.Какъв може да е проблема?От половин час си играя и не мога да намеря проблема.

# 83
  • have faith and be patient ..
на дистанционното има копче горе в ляво ,принципно по дефолт тръгва на мокро

# 84
  • София
Здравейте, имам Робот за прозорци Tookfun W1. Използвам го вече 1 година и пиша, за да дам отзив. В началото малко трудно му хванах цаката, защото за да изчисти добре трябваше много пъти да го пускам. Но вече не го пускам първо със сух моп, а после с мокрото почистване. Сега направо му слагам един влажен моп (пръскам препарат на мопа) и го пускам да чисти. Голяма отмяна е, особено когато имаш много прозорци, които са големи и труднодостъпни. Определено, ако се счупи, пак ще си взема...

# 85
Аз поръчах този на 11.4. доставиха ми го с UPS Интайм безплатно на 19.4. от Полша
https://a.aliexpress.com/_ExPsk95

Излезе около 219 лева с някакви купони и отстъпки. Доволна съм. Изглежда и работи добре, пръска от две страни, здраво се държи. Трябваше да си поръчам и резервни мопове, и ще го направя тези дни.
Днес пристигна и моят и имам няколко въпроса. В резервоара само вода ли наливате или може и препарат за прозорци например? Ако ще го пускам първо на сухо трябва ли да има вода в резервоара или може и без вода? Прозорците ми са замърсени и четох тук, че е добре първо на сухо.

# 86
  • Пловдив
Аз поръчах този на 11.4. доставиха ми го с UPS Интайм безплатно на 19.4. от Полша
https://a.aliexpress.com/_ExPsk95

Излезе около 219 лева с някакви купони и отстъпки. Доволна съм. Изглежда и работи добре, пръска от две страни, здраво се държи. Трябваше да си поръчам и резервни мопове, и ще го направя тези дни.
Днес пристигна и моят и имам няколко въпроса. В резервоара само вода ли наливате или може и препарат за прозорци например? Ако ще го пускам първо на сухо трябва ли да има вода в резервоара или може и без вода? Прозорците ми са замърсени и четох тук, че е добре първо на сухо.

Аз в моя слагам препарат.
Значи ако са много мръзни прозорците, а мойте са на беседка и постоянно са прашни,с кучешки муцунки, остатъци от косена трева и др.- първо ги пръскам с водоструйка да падне повечето прах и после пускам "Блясъчко".Та в моя моя случай първо сухо после мокро не работи.

# 87
Да дам и аз отзив- много съм доволна. За има няма 4 часа изми отвътре и отвън огромни прозорци, за които преди отделях цял ден. Да попитам, и при вас ли само като е включена в контакт работи? Тази батерия за какво е тогава?! При мен не тръгва ако не е в контакта.. Това е неудобство като цяло, но ще го преживея.

# 88
Батерияга е ако спре внезапно токът.

# 89
Здравейте! Някой ползвал ли е робот за прозорци на Керхер? Колебая се между тази марки, на която принципно имам доверие, и Hobot, която има добри отзиви.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт