Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 26 710
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
  • София
О, аз съм супер доволна от моя Robo!
Мие прозорци на 2 къщи (едната на 2 етажа, с няколко "стъклени" врати) и апартамент (с остъклени тераси); една баня (другите не стават- губи си вакуума); врати, гардероби.
Просто често му сменям и му пера "чорапите" (имам 5 комплекта микрофибърни кърпи) и винаги го пускам и втори път (веднъж да обере мърсотията и след това да светнат прозорците).
Безценен ми е!

# 136
  • Пловдив
От 2020 съм с Hut W66. Някъде 10-12 мопс има (не съм сигурно в момента колко са Joy)
Мия прозорците в 2 апартамента, отделно от това го нося на майка ми, да мие и тя нейните, отделно от това мия и на вилата - нямам по-голям помощник, особено за тези прозорци, които не мога да стигна отвън.
Разковничето е навременното сменяне на мопчетата и препаратът да не маже.

# 137
Поръчах миналата година Hutt W8 и определено не бях доволна от резултата. И не, разковничето при мен не беше нито навременното сменяне на моповете, нито препарата. Опищях темата, пробвах всичко  което ми предложиха съфорумците и не,  стъклата не бяха добре изчистени. Реших че и за без пари мога да си ги замазвам сама и го върнах.

# 138
Аз поръчах i Hunt Smart Window 4 PRO Twin spray , този модел е от облите, надявам се да съм доволна. Искам да попитам откъде си купувате мопове ( ако е възможно без АЛИТО  😉 )

# 139
А с какъв препарат ги пускате, защото и моят замазва?

# 140
ДХ3, от време на време в Инстаграм ми излиза един момък, който чисти къщи и показва с какви препарати чисти. Та той казва, че само с вода е най-добре за стъкла и огледала. Аз за почистване започнах да купувам дестилирана, защото живея на село и тук водата е много варовита. Имаме система за омекотяване, но пак има разлика с водата в града.

# 141
Ще пробвам и така.

# 142
Най-добре ми изчисти първият път когато само леко напръсках мопа както се казваше в едно руско клипче!

Всякакви пръскания по стъклото - ставаше мазало. Дори и само вода ако е обилно, се "разкалва"... и се налага да сменям мопове защото са разкаляни и да пускам по 100 пъти.

А първият път си ги мина идеалкА Simple Smile в хола...с един  моп.

# 143
Дойде, пусках го, много съм доволна, никакви забележки. Сложих 50/50 вода и препарат за стъкла, гледам че има специални таблетки за роботи и т.н., но има ли толкова значение какво сипвам?

# 144
Really  и моят дойде още в четвъртък но пътувахме и не съм го пробвала. Същия модел е , дано и при мен  да е такъв резултата
PS какъв препарат използва

# 145
На Лидл, за стъкла, това имах вкъщи.

# 146
Здравейте, какъв препарат визирате? И къде го поставяте - в контейнера с водата или се пръска допълнително върху стъклото?
При мен на силно замърсени прозорци стана доста замазано.
Първо се минава с моп на сухо и после с чист на мокро ли?
От 2020 съм с Hut W66. Някъде 10-12 мопс има (не съм сигурно в момента колко са Joy)
Мия прозорците в 2 апартамента, отделно от това го нося на майка ми, да мие и тя нейните, отделно от това мия и на вилата - нямам по-голям помощник, особено за тези прозорци, които не мога да стигна отвън.
Разковничето е навременното сменяне на мопчетата и препаратът да не маже.

# 147
  • Пловдив
Последно ги мих с препарата за прозорци на Лидл - доволна съм от него.
Пръскам на прозореца, в контейнера сипвам само питейна вода.
Ако са много зацапани прозорците, задължително първо пускам на сухо.

# 148
  • Бургас
Да, първо на сухо, и не трябва да са много мокри моповете, защото тогава става мазалото. Първия път доста си играх, на сега пускам по един път сухо, един път мокро с препарат-спирт с малко вода, и този път вода с повечко препарат за стъкла. За мен спирта чисти най-добре.

# 149
Благодаря за отговора Simple Smile Първия път на сухо със сух моп или го намокрям?
И после това не го разбрах:

пускам по един път сухо, един път мокро с препарат-спирт с малко вода, и този път вода с повечко препарат за стъкла.

Пръскате ли допълнително някакъв препарат на прозорците или само в контейнера слагате спирт и вода?

Да, първо на сухо, и не трябва да са много мокри моповете, защото тогава става мазалото. Първия път доста си играх, на сега пускам по един път сухо, един път мокро с препарат-спирт с малко вода, и този път вода с повечко препарат за стъкла. За мен спирта чисти най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт