Робот за почистване на прозорци-малкият голям помощник -тема 2

• 26 629
  • 270
  •   2
Отговори
# 195
Бих искала да Ви попитам за един конкретен модел дали си заслужава.
Намален е в магазин Зора и много му се чудя.

# 196
  • София /Абсурдистан
Ако замазва, проблемът е в моповете. Резервните мопове са вече от добра материя. А тези рошавите, с които се продават, не стават. Не знам защо ги слагат такива изобщо.

# 197
От къде купувате резервни мопове за овален робот   
с двете кръгчета ( страшно обяснение 😉 )

# 198
  • София /Абсурдистан
https://mobisector.com/konsumativi-za-roboti-za-prozortsi
https://mobisector.com/absorbirasht-mop-za-hutt-w66  Ето така, от тази материя трябва да изглеждат моповете, които вършат работа, вторият линк. От такава материя трябва да са, търсете от тях. Тези по-рошавите замазват.
Това от личен опит.

# 199
Здравейте купих Hutt C7 напълних го със препарат за прозорци и го пуснах но замазва и има нещо като власинки изпрах моповете и пак същото и със вода пак замазва някакви идеи

# 200
  • Бургас
Първо трябва на сухо да се минава и след това. Аз не съм ползвала само препарат. Ползвам спирт с вода след като минах на сухо. Препарат пак бих го сложила с вода.

# 201
Първо трябва на сухо да се минава и след това. Аз не съм ползвала само препарат. Ползвам спирт с вода след като минах на сухо. Препарат пак бих го сложила с вода.
[/quo

Остава нещо като власинки от моповете а са прани

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:07 от FBID10203665036466652

# 202
  • Бургас
От тук знам само с вода да се перат, да не би да е слаган препарат, омекотител? Бяха писали, че се развалят.

# 203
  • Пловдив
Мдааа - 6 почти нови мопчета се скапаха, след като бяха изпрани с омекотител.
Иначе си ги пера нормално в пералнята с капсули за цветно, след това минават и през сушилня - нищо им няма от години

# 204
Не намирам мопове за Hutt C7
От C6 дали стават, дали ще са същите

# 205
  • София
От къде купувате резервни мопове за овален робот   
с двете кръгчета ( страшно обяснение 😉 )

И аз се присъединявам към питането от къде кръгли мопчета? Simple Smile

# 206
  • Бургас
В шейн , тему, алиекспрес има. По-нагоре дадоха линк и към български сайт.

# 207
  • Варна.
Купих от Тему, само внимавах да са със същия диаметър. Има известна разлика с тези, които дойдоха с робота, но и те вършат работа. Забелязах по-дебели шевове (снадките на ластика) и някак по-рехави стоят, но вършат работа и не съжалявам, че ги купих.
Когато се хвана с прозорците искам да имам много чисти "чорапчета", за да мога да сменям често, така ми се струва, че по-добър ефект се получава. След това всички отиват в пералнята.

# 208
[/quo

Колко процента спирт ползвате 95 процента или 70, и колко вода му слагате как го разреждате процентно

# 209
  • Бургас
Честно казано не помня, май 90%.На око, повече спирт, дали не слагах първия път и само спирт  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт