До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 264
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Хм, и това съм чела, как една душа може едновременно да живее няколко живота. Сега и още 2-3 инкарнации.
Една в миналото, една в бъдещето.
Не го разбирам това.

# 616
  • Бургас
И аз съм чела че времето не е права линия или ние както си мислим.
По скоро е кръг и върви едновременно минало, настояще и бъдеще.

# 617
  • Мадрид / София

За броя на душите- четох наскоро, че на Земята до сега са живели около 100 милиарда човека, така че би трябвало души да има в изобилие. Дори ми се струва, че не бързат да се прераждат.

Това колко хора са живеели няма значение.
Нали си даваш сметка, че една душа може 5 пъти да се прероди.
не само колко пъти (казват, че са стотици, че и хиляди пъти) ами и като се раздели енергията на душата в няколко тела, сметката излиза. А и в добавка тела без душа съвсем се напасва.

# 618
не само колко пъти (казват, че са стотици, че и хиляди пъти) ами и като се раздели енергията на душата в няколко тела, сметката излиза. А и в добавка тела без душа съвсем се напасва.

Малее, голяма шизофрения пада Joy

# 619
Шизофренията е друг духовен "проблем",ама както и да е.....

# 620
Шизофренията е друг духовен "проблем",ама както и да е.....

Аз в кръга на майтапа го казах.
Но какъв духовен проблем е?

# 621
Руски учен твърдял, че халюцинациите на шизофрениците са реални картини, и че дори ги е записвал.
Сега съм си свалила някакъв подобен филм, пише, че бил добър.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:38 от FBID10206456949248728

# 622
Има една теория за домашните любимци, както им викат. Та, тя е такава, че в част от телата, най- вече на трудните за живот места, се настаняват души с кошерно съзнание. Такова имат животните. Те после отиват при планетарното съзнание. В матрицата 5 авторът разказваше как след едно голямо земетресение някъде в южна Америка беше, видял в Астрала

голяма група такива души, които отивали към своя източник. Доближил ги и каза, че не харесал гледката. Аз такова нещо не съм виждала нито някой ми е казвал да е видял, но тъй като една дама ми сподели, че помни живот като същество, подобно на мъжка русалка, та не изключвам нищо. в

# 623
Защо не е харесал гледката?

Да, една от теориите, че може да се преродиш и в животно и в човек Grinning

# 624
Руски учен твърдял, че халюцинациите на шизофрениците са реални картини, и че дори ги е записвал.
Сега съм си свалила някакъв подобен филм, пише, че бил добър.
Кой филм? 🙂

# 625
Сигурно може да се преродиш във всяко живо същество - хлебарка и други...

# 626
Не бих искала да се прераждам на тази Земя изобщо. Надявам се и се старая това да ми е за последно тук.

# 627
След като веднъж вече си се "въплатил" във човек,не можеш да бъдеш животно или насекомо. Това за нашата планета....На друга планета може висшият разум да са хлебарки и там да си такова...
Има  специална литература по темата за духовните причини за заболяванията и най-вече -различни психични заболявания, аутизъм, Даун, различните зависимости (алкохол,дрога и тн),също са болести на душата...Дълга е темата,но в общи линии да имаш в семейството такъв човек е урок,който трябва да научат близките на човека,а не че той изплаща Карма и видите ли,тъй му се пада

# 628
Сигурно може да се преродиш във всяко живо същество - хлебарка и други...

Теоретично, но за мен това не е възможно.

# 629
В медативно състояние си представих, че съм душата си или съзнанието си преди да се родя на Земята и се запитах какво изпитвам. Интересното за мен е, че почувствах радост, приятно вълнение и нетърпение от предстоящото. Като се вкисна и се сещам за това чувство.

Общи условия

Активация на акаунт