До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 346
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Отново съня с онзи човек, събудих се и бързам да пиша. Аз съм с него някъде е публично, вървим за ръка и много хора ни гледат, вече говорех езика му. Защо години наред този сън ме преследва и е толкова ярък?

# 241
И аз имах повтарящ сън с една мечка как ме хваща. Донякъде успях да си ги разтълкувам.
Сънят ме преследваше от малка до към 22-23 ми година.

# 242
  • Мадрид / София
Сънищата са символни, не буквални. Затова е трудно да се разтълкуват, но сигурно отговора е вътре в нас. Подсъзнателно знаем за какво се отнася. Остава да стигнем до отговора 😉

# 243
Абсолютно.
А за такива повтарящи се за чужди сънища не мога да говоря.
Мога за моите си.

# 244
  • София
По повод сънищата да споделя нещо.
Миналата неделя ни приеха по спешност детето с апандисит,като си беше болен и кашляше от летен вирус,с лека Т,болки в корема,които сбъркахме с чревен проблем.
Та,заведохме го в Пирогов,веднага операция,откриха и бронхит ,предупредиха,че е рисково,защото дишането е затруднено,секрети и т.н.
Много се уплашихме с мъжа ми.Ръцете му се напукаха по всички свивки до кръв от притеснение.Операцията мина успешно,справили са се и детето и лекарите възможно най-добре.
Като е заспал мъжа ми,сънувал покойните си майка и вуйчо.Казали му,че всичко ще мине добре,да не се притеснявай няма страшно.Не можели да стоят повече,не им дават.Спокойно,отивай при детето и той се обърнал ,те изчезнали.
Разказах го на жената в стаята и тя каза подобен сън.Като било в болница нейното дете,в доста по-критично състояние,сънувала майка си,която само казала-ще живее,спокойно.Никога повече,от тогава не я е сънувала (десет години).Вярвам,че някои сънища имат послания и значение за нас.

# 245
Хора, съвсем съзнателно го твърдя: съществуваме в две реалности. Една матрична, и една - нашето съзнание. Странното е, че не се преплитат, само нашето усещане е за едно цяло, а те сякаш се движат успоредно една върху друга в някакви плоскости. Имам си моите доказателства, трудно за писане, едвам го обясних на колежката си, която, за моя изненада, ме разбра, и ми каза нещо, което и аз в този миг си помислих. Извод, който направихме двете - тя на глас, а аз наум.
Но това е само една мъничка стъпка, дали ще успея да достигна до още нещо, кой знае..

# 246
Нищо не разбрах

# 247
Аз почти разбрах, но е толкова трудно доловимо и толкова невъзможно да го предадеш с наличните думи, че убягва дори на преживелия го. Мои сходни преживявания са били толкова мимолетни и толкова внезапни, че после дори на себе си не мога да ги обясня - усещането е за отваряне на прозорец или врата за миг, получаване на ясно и несъмнено знание  и веднага след това - затваряне, след което пазиш само спомена, но не и самото усещане, нито знанието от преживяването, поне не в този вид, в който го преживяваш.  
Благодаря за споделеното, FBID10206456949248728 и моля, ако нямаш някакви лични съображения, да споделиш каквито подробности е възможно.
Ако прецениш - и на лични.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 16:47 от Кубратова

# 248
  • Мадрид / София
Хора, съвсем съзнателно го твърдя: съществуваме в две реалности. Една матрична, и една - нашето съзнание. Странното е, че не се преплитат, само нашето усещане е за едно цяло, а те сякаш се движат успоредно една върху друга в някакви плоскости. Имам си моите доказателства, трудно за писане, едвам го обясних на колежката си, която, за моя изненада, ме разбра, и ми каза нещо, което и аз в този миг си помислих. Извод, който направихме двете - тя на глас, а аз наум.
Но това е само една мъничка стъпка, дали ще успея да достигна до още нещо, кой знае..
Само две ли? Много скромно 😄. Реалността е една, но ни убягва, нямаме достатъчни информация за нея. Човек живее в някаква своя реалност, но тя е изградена от собствения ни опит и знания. Затова тази реалност е по-скоро "измислена" и подлежи на промяна. Тази измислена реалност бива запълнена от нашите мисли, предположения и желания, когато ни липсва знанието за дадено нещо. От там и: "Всеки гледа от своята си камбанария". Много точно казано.

# 249
Благодаря Кубратова, за разбирането, ще се опитам да споделя на лични.
Angela61, това "философско" обяснение не върши работа.
Говоря за това, да усетиш, разбереш какво всъщност си. Дали сме холограма, симулация и тнт. 
Аз преди бях писала тук за едно друго преживяване, което като "изровя" от архива, ще го споделя, защото то  допълва написаното от мен сега, и , донякъде, обяснява какво искам да кажа.

# 250
  • Бургас
 FBID10206456949248728 и аз искам подробности, на лични или тук за мен няма значение.

# 251
  • Стара Загора
FBID10206456949248728 и аз искам подробности, на лични или тук за мен няма значение.

И на мен ,ще ми бъде интересно , да споделиш.

# 252
И аз бих се радвала да науча повече.

# 253
Нека споделеното не е на лични, ако е възможно. Тук повечето списващи споделяме едни и същи идеи и ще ни бъде много, много интересно. Моля, ако усещането, спомена, е възможно да бъде формулиран без да засяга много лични неща за споделящия, да бъде написан тук, защото е супер интригуващо.

# 254
Аз също се интересувам, ще бъде хубаво да напишете тук, ако няма нещо което е много лично.

Общи условия

Активация на акаунт