До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Цитат
Освен това,не знам защо,но винаги когато съм искала среща с духовните си водачи,те винаги са облечени с дълги роби с качулки(като в "Името на розата"), но цвета е бяло -сивкав.
И за мен това е странно. Разказвала съм в тази тема или в "странната" (не помня вече в коя) за едно подобно преживяване, но си бях в пълно съзнание, пишех си дипломната работа през нощта и такава фигура се появи до вратата на терасата - човекът беше много висок, почти до тавана и с точно такава роба. Виждах лицето му - много бледо и изпито, гледаше право в мен. А аз подскочих от дивана почти до тавана. Оттогава минаха 36 години, но още си спомням всичко съвсем ясно и с детайлите.
Не съм разказвала на родителите си и интересното е, че татко след много години в болницата, очаквайки гръбначна операция след инцидент, часове преди нея видя такава фигура до леглото си - беше много изплашен, не знаеше какво е това  - и аз не знаех (то и досега не знам със сигурност), но му казах, че не е страшно и че този човек ще го закриля и ще му помага.

# 721
Mного пъти съм писала- холограмите са хипнагогични халюцинации във връзка с фазите на съня. Има фактори, които ги предизвикват- лекарства, алкохол, наркотици и други. Характерно е, тъмна фигура в ъгъла или надвесена над спящия, джуджета са изрично споменати, но могат да бъдат всякакви други неща. Според мен, тъй като състоянието се появява непосредствено преди сън или се събуждаш от сън и в тъмното, виждаш, чуваш или усещаш нещо, смятам че е свързано с междинно полусъзнателно състояние, при което полузаспалото подсъзнание се опитва да извади нещо познато.
Общо взето, не се страхувайте, че някой "вампир" е дошъл да ви навреди, вземе и подобни.За лекарства бих се замислила дали някое не дава прекалени странични ефекти, както и комбинацията им с алкохол. Наркотиците не ги коментирам, но те са факт.
Това с бръмченето и вибрациите многократно е споменавано в темата, аз вярвам на тези хора. Явно, някои си го могат спонтанно или след медитация и подобни практики.
Хипнагогичните халюцинации могат да бъдат звукови и тактилни също.

# 722
Знаем за халюцинациите (включително от медицинска литература, не само популярна), ама както писах и по-горе по друг повод, не всичко може да се обясни с тях.

# 723
Да чукна на кратуната си, но за толкова години медитация и волно и неволно излизане от тялото. Пътешествия докъде ли не подобни същества не съм виждала. Само два пъти, но в сън, имах среща със Сивите. Аз съм писала за тях. Иначе моите пазачи са облечени в едни и същи дрехи, четирима са. Понякога само двама се появяват. Носят очила. Всички. Облечени са в светло бежова (беж) блузка и панталони.

# 724
Аз фигури не съм виждала, но със сигурност съм имала посещения от астрала. То е присъствие , което просто знам, че идва за да ми покаже нещо или да се сбогува и си отива . Преди много години докато спях и усетих, че нещо дойде от небето, влезе през стените направо и ме докосна. Аз се вцепених от страх и исках да говоря , но се събудих от напъна да издам звук . На сутринта разбрах, че съседът ми , с който сме почти на едни години и бяхме приятелчета е починал.

Ето нещо интересно за съществуването на други създания в паралелен свят на нашия:
В Свещения Коран  се говори ясно за джиновете ,които са създадени от огън и съществуват като отделен свят от хората и ангелите. Джиновете имат свободна воля, точно като хората .
Иблис (дяволът) е от джиновете.
Сура “Кахф” (18:50):
„И когато рекохме на ангелите: ‘Поклонете се на Адам!’ те се поклониха, освен Иблис. Той бе от джиновете и не се подчини на заповедта на своя Господ.“ Те наблюдават хората, но хората не ги виждат.
Сура “Ал-Араф” (7:27):
„Той (дяволът) и неговото племе ви виждат, откъдето вие не ги виждате.“

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 10:51 от •MERA•

# 725
  • Мадрид / София
Веднъж спейки видях едно грозно джудже, кафяво на цвят да се показва зад една сценична червена завеса. Аз исках да мина оттатък завесата, но това джудже ми спря желанието да видя какво има зад завесата. 
Беше отдавна, но го помня.

# 726
Много ви моля🤣🤣🤣🤣🤣, не пия,не вземам лекарства и дрога. Това беше различно
Ако ще се цитират неща от свещените книги,моля, нека бъдат само от книгата на Енох. Всичко друго ми е преработена религия✌️, според нуждите и целите

# 727
На мен са ми интересни всички свещени книги и чета наред 😁

# 728
Тия с робите само гледат. И аз съм виждала такъв, плашех се от него.

# 729
Тия с робите само гледат. И аз съм виждала такъв, плашех се от него.
А какви са всъщност (ако е известно)? При мен се случи само веднъж в описаната вече ситуация.

# 730
При мен всичко не се получават медитациите. Не мога да се отпусна явно. Но сънищата ми са направо чудо на чудесата. Винаги съм в шок като се събудя.

# 731
Това, което сте писали, ме подсети за нещо, което се случи преди около 7 години. Бях в труден период и много се молих, по принцип се обръщам към Бог и на него досаждам Simple Smile Обаче в един момент, когато бях най-отчаяна, имах усещане за присъствие на няколко същности. Не точно присъствие при мен, а усещане, че съществуват (на небето или друго пространство), и се обърнах към тях. Скоро ситуацията се разви благоприятно за мен.

Сега свързвам тези същности с духовните водачи, за които съм писала по-рано в тази или странната тема, и си мисля, че вероятно са ми дали знак, за да мога да ги усетя.

# 732
Здравейте! Не съм сигурна, че това е на-подходящата тема, в която мога да пиша, но като че ли най-близо се доближава до въпроса, който ме вълнува.
Накратко- преди броени дни загубихме много скъп за душите ни близък. Влезе в болница за операция и не излезе от реанимация, почина там. Всичко се разви толкова бързо, никой от нас не очакваше точно такъв развой на събитията след операцията. Не успяхме да се сбогуваме с човека, толкова много думи останаха неизречени, толкова много планове се сгромолясаха, толкова тежка загуба.. Болката ни е смазваща. Не можем още да  приемем, че никога повече няма да го видим. За контакт с душата на починалия трябва да почакаме да изминат 40 дни от смъртта. До тогава има доста време.
 Как да се свържа аз с душата на нашия близък? Какво да направя, за да ме чуе и да ми олекне, че съм му казала всичко онова, което не съм успяла?

# 733
Здравейте! Не съм сигурна, че това е на-подходящата тема, в която мога да пиша, но като че ли най-близо се доближава до въпроса, който ме вълнува.
Накратко- преди броени дни загубихме много скъп за душите ни близък. Влезе в болница за операция и не излезе от реанимация, почина там. Всичко се разви толкова бързо, никой от нас не очакваше точно такъв развой на събитията след операцията. Не успяхме да се сбогуваме с човека, толкова много думи останаха неизречени, толкова много планове се сгромолясаха, толкова тежка загуба.. Болката ни е смазваща. Не можем още да  приемем, че никога повече няма да го видим. За контакт с душата на починалия трябва да почакаме да изминат 40 дни от смъртта. До тогава има доста време.
 Как да се свържа аз с душата на нашия близък? Какво да направя, за да ме чуе и да ми олекне, че съм му казала всичко онова, което не съм успяла?
Толкова съжалявам.за.загубата ви!
Съболезнования! 
Помолете се, да ви даде някакъв.знак, най-добре в черква! Когато се появи този знак, а той със сигурност ще се прояви, просто трябва за знаете кое е, и му благодарете и си поговорете с него! Ще се получи, ще видите! Ще ви олекне, и ще ви благослови!
Бъдете здрава!

# 734
Съболезнования! По същия начин стана с дядо ми, неочаквано. Отложих ходене при него за след няколко дни, защото бях преуморена от нощни смени. Е, той си отиде в съня си, не дочака тези няколко дни.... Аз направих следното, отидох у тях сама, седнах и плаках и му говорих на глас, все едно е до мен на масата. Имах чувството, че наистина беше, през цялото време го чувствах как се опитва да ме успокои и се ядосва, че рева толкова. Опитай и ти.

Общи условия

Активация на акаунт