Къде в Бургас? Тема 62

• 52 524
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Ами като влизам в Кауфланд в Изгрев, видях, че преди бариерата на паркинга след гумите и чейнджбюрото пише Автосервиз. За същия ли става въпрос? Или има и друг?

# 646
Ако имате крушка, всеки мъж ще я смени. Вижте каква е- H7 или Н4 и си купете. Ако ходите в някой от сервизите зад Кауфланд в Изгрев- там са поне 10 сервиза, може и от Кауфланд да си купите.

# 647
  • Бургас
Има зад Кауфланд, в една складова база. Но предполагам,че тези които са отпред ще могат да я сменят

# 648
  • Пловдив
Благодаря много, момичета! Ще гледам да оправя утре проблема. В сервиз, естествено, аз идея си нямам нито от крушки, нито от смени, няма и кой да ми я направи, с баща ми сме, а той е над 80 годишен, вече не може да се справи.

# 649
По темата : В Кауфланд продават ли крушки за фарове?

# 650
# 651
  • Бургас
Лугата на Солниците има ли работно време, кога се ходи

# 652
Вероятно е коментирано назад, но ... препоръчайте ми магазин, който продава качествена кайма.

# 653
# 654
                                                                                         Благодаря, ще търся къде е магазина. Само съм го чувала.

# 655
  • Бургас
Меском на Кирил и Методи

# 656
  • Бургас
И месарница "Ричи" в "Лазур"

# 657
                                Благодаря, ще търся къде е магазина. Само съм го чувала.

Магазините са два - в "Зорница" до пазарчето (близо до  Окръжна болница) и в "Изгрев" до малката Била. Месото си е тяхно, от тяхната ферма. И каймата те си я правят, много е хубава.
https://www.google.com/maps/search/%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%B … 759,16z?entry=ttu

Аз да питам нещо друго - трябва ми почерпка за една диабетичка, нещо сладко, но диетично. Дайте идея какво и откъде мога да взема. Нямам време за поръчки, нещо готово трябва да е.

# 658
  • Бургас
Специалните "храни за диабетици" с изкуствени подсладители също не влияят добре на кръвната захар. И трудно се контролира приемът им, затова по-добре да се приемат нормални храни, но да си гледа човекът количествата.
В тази връзка - нормални ядки и плодове са вариант, а ако може съвсем без храна - например букет, или някаква кошница, може би е по-добре.

# 659

Аз да питам нещо друго - трябва ми почерпка за една диабетичка, нещо сладко, но диетично. Дайте идея какво и откъде мога да взема. Нямам време за поръчки, нещо готово трябва да е.

Виж тук, в понеделник, четвъртък и петък има десерти без захар, приятни са.

https://www.facebook.com/vkusno.burgas

Общи условия

Активация на акаунт