Къде в Бургас? Тема 62

• 51 855
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 750
Къде в Бургас има тапицер.Искам голям ъглов диван,изтърбушен на места да се оправи и претапицира?
На изхода на Лидл в Изгрев (до Кауфланд) се вижда голяма табела Тапицер. Някъде отзад в сградите е предполагам, но никога не ми е трябвал. Иначе имам телефон на един тапицер, който съм ползвала няколко пъти служебно - добре се справяше и не вземаше много. Ако искате - пишете ми да ви го изпратя.

# 751
  • Бургас
Аз водих едни столове при тапицерите на ул. "Сливница", не съм доволна. Както си бяха изтърбушени, тъй си и останаха.

# 752
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря чаша с надпис "на дядо" или "най-добрия дядо" в Бургас?

# 753
  • Бургас
Къде в Бургас има тапицер.Искам голям ъглов диван,изтърбушен на места да се оправи и претапицира?
На изхода на Лидл в Изгрев (до Кауфланд) се вижда голяма табела Тапицер. Някъде отзад в сградите е предполагам, но никога не ми е трябвал. Иначе имам телефон на един тапицер, който съм ползвала няколко пъти служебно - добре се справяше и не вземаше много. Ако искате - пишете ми да ви го изпратя.
Точно там е, да, в сградите отзад. Ползвали сме го няколко пъти за тапицерията на колата, доволни сме. За мебели обаче нямам впечатления. Не знам и как ще стане с дивана, на адрес ли ще дойде, ще му се носи ли...

# 754
На Сливница не ходете. Не зная друг и аз

# 755
Точно този тапицер до Лидл в Изгрев работи само с автомобили.

# 756
  • Бургас
Аз съм ходила при този тапицер ,преди години. https://tapicervburgas.com/

# 757
Преди две години съм претапицирала диван . Случайно попаднах на мъж / фирма във фейсбук . Доволна съм. Дойдоха първо на оглед с доста голям избор дамаски . После ми изпрати оферта и до месец мисля  че бяхме готови.  Носят машина и всичко се случва на място .
Та който пита , може да ми пише на лично . Ще изпратя координати .

И моят въпрос сега :
Знаете ли къде може да ми премахнат  гравиран надпис на  сребърно бижу ?

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 09:26 от This_season

# 758
В подлеза на Операта има златар, продават и сребро, предполагам, че може да премахне надпис от сребърно бижу.
Ето телефон, можете и да звъннете.
089 7989785

# 759
Преди време някой в тази тема похвали, препоръча и даде координати на Даниел Александров, който бил свестен човек, работел качествено, на прилични цени и бързо. Свързах се с него по повод ремонт на баня. Не козметичен, а жизнено важен, за да се осигурят по-добри и безопасни условия за къпане на тийнейджър с тежко двигателно увреждане. Майсторът дойде в къщи на 22.08. да види банята и се уговорихме на 02.09. да започне. Свалихме всичко от банята, разхвърляхме къщата, за да създадем условия за работа и преместихме детето на друго място, където няма съвсем подходящи за него условия, но с идеята, че е временно и ще изтърпи, а аз фърча между двата адреса, за да обгрижвам детето и да подготвя нашия дом за ремонт.
На 01.09. се обадихме на г-н Александров, за да уточним час, но каза че е болен и ще започне работа на 03.09 или 04.09. Днес сутринта се уговорихме за утре. Но преди малко се е обадил на ММ да каже че се отказва от работата при нас. Беше се изтървал когато дойде в къщи, че го търсят за работа по някаква къща в близко село, но бил отговорен и затова щял да спази уговорката си с нас. Затова си мисля, че излъга че е болен, за да отложи започването на работа при нас докато реши дали да не приеме другата работа и накрая окончателно ни заряза за да отиде да работи по онази къща. По негови думи при нас щеше да свърши за 10 дни т.е. можеше да не се отказва от другата работа, а само да я отложи за 10 дни. Когато разбрах че се е отказал му звънях за да ми каже лично какво става. Но или не вдига, или отказва разговора. Ако беше наистина болен защо се крие и не приема разговора с мен. Толкова лошо постъпи с нас, а дори няма достойнството да отговори на позвъняванията ми и да говори с мен. Наистина ремонта е належащ, а ни отказа не предварително, така че да реагираме своевременно на тази промяна, а в деня когато трябваше да започне и буквално ни постави в ужасна ситуация. Той дори каза да си поръчаме и нова врата, че нашата е стара, дървена и надута. Вратата всеки момент ще ни я доставят, а няма да има къде да я монтират, защото ремонта не може да започне. Аз го избрах и му се доверих, убедих и ММ, че човекът е отговорен и може да се разчита на него. Сега се чувствам виновна за ситуацията в която се оказахме. Можете ли да ми дадете спешно координати на почтен майстор на който да обясним в каква ситуация сме и евентуално да можем да се уговорим да дойде да започне работа тези дни.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 07:36 от Рори72

# 760
  • Бургас
Аз бях препоръчала този майстор. Аз лично останах доволна от него. Свърши си работата перфектно в точно уговореното време.
 Даде ми и страхотна оферта за цялостен основен ремонт на банята.
Пак бих го потърсила.
Рори,съжалявам че така се е получило при вас. Много неприятно...

# 761
Неприятно е много меко казано. Според уговорката с него ни бяха планирани много важни за детето дейности. Сега всичко се обърка и това ще доведе освен до извънредни трудности за детето и за нас, но и до непланирани финансови разходи извън разходите за ремонта. Вече не вярвам на никой. Чудя се какви още неприятности мога да очаквам от следващия майстор. Да започне да разбива и да ни зареже с разбита баня, или пък да ни мота с месеци, да вдига непрекъснато цената? Какво да очаквам от следвщия и как изобщо да се доверя на някой след случилото се.

# 762
  • Бургас
Аз затова вече не смея да препоръчам абсолютно никои и за нищо

Зелената ни зона е платена до края на септември. Сега трябва да идем да доплатим,нали?

# 763
  • Бургас
Това им е редовен номер на майсторите, да хванат няколко обекта и да размотават всеки. При нас преди години трима ходиха на погребение по едно и също време и само ни лъжеха.
Дано намерите бързо решение, никак не е приятна ситуацията!

# 764
  • Бургас
Аз затова вече не смея да препоръчам абсолютно никои и за нищо

Зелената ни зона е платена до края на септември. Сега трябва да идем да доплатим,нали?

Може и онлайн да платите. Има 2 лв. такса.
https://embed.urboapp.com/xw0OxbFlaPJTCo4vD6vqFf3xUqyGKFAN//#forward

Общи условия

Активация на акаунт