Къде в Бургас? Тема 62

• 51 807
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 765
И ние така с един майстор точно за банята ..уж уговорихме една цена 3.500 ..а до  приключването на ремонта стана цената 7000 при все че всичко си бяхме купили предварително ...

# 766
Всички "майстори" станаха такива вече. Безотговорни, безморални и лъжливи, като ...сещате се. Ама по лоши от туй! Ние сме яли попарата на много такива, като почнеш от лъжлива бригада за покрив, минеш през най-добрият за покрив, който ни окраде и прави покрив с тънки греди, неравен и ужасно некачествен. Стигнеш до криви врати, лоша замазка, шпакловка и предложения за рязане на носещи дървени греди. Страх ме хващаше за ВИК и ЕЛ но някак си сколасахме с "наши хора". И те ни зарязваха, пак почваха и накрая се отказаха. Сега правим плоча пред къщата, то болен кръст то погребение, то какво ли не. За ЕЛ не ми се говори, не вдига...с дни, счупи крак...след три месеца довърши. Да не продължавам...Няма читави хора, няма читави майстори. Дано някак намерите кой да ви направи банята. Ужасно е! И не казват, че са заети, а лъжат, мотаят, да не те изтърват. Повръща ми се от майстори. Имаме един на предвид за банята но е ром, разбира се! То българите ги няма вече. Не ми пречи, аз расист не съм. Уважавам всеки н те си го имат...оново..лъжливото но ще ги ползваме. Ако искате ще ви дам номерът на човека но на ваша си отговорност. Не препоръчвам никой за нищо вече но аз ще го ползвам...просто няма кой

# 767
  • Бургас
Защо не наемате фирми?
Сега ще ви разкажа.
Малко преди да се роди детето, започнахме ремонт. Нали, за да е ново и чисто, като се появи Simple Smile.
Така, потърсихме майстори, но, им казвах така- тъй като съм на квартира докато работите и там плащам на ден, за колко време ще  свършите. ? Ако се забавите, или  ми плащате 80- лв, които давам за спането за колкото дни е забавата, или ги удържам от договорената цена. Никой не се съгласи на условието.

Нямахме избор и потърсихме фирма.  Намерихме.
Какво беше учудването ни, като разбрахме , че дори може да ни е по-евтино от т.нар.майстори.

Разписахме договор, закъсняха с 11 дни, които удържахме от общата цена и всичко беше идеално .

Имат хубава техника, при шпакловката например, почти не се вдигаше прах и т.н. и т.н.

Щях да препоръчам фирмата, но това лято си взеха персонала и заминаха за Германия да правят някаква болница.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 21:55 от юрист

# 768
  • Бургас
Фирма трудно ще се хване само за една баня. Виж ако е цял апартамент от до, по може

# 769
  • Бургас
То като е фирма пак не е гаранция.
Аз миналата година правих цялостен ремонт на кухнята. Ангажирах фирма уж да не се занимавам аз да викам майстори и прочее. Т.е. те да се занимават от-до с къртене, шпакловки, ел инсталации, ВиК и т.н. Само майстора на шкафовете ми беше отделно, че него го познавах. И какво се случи. Така наречената фирма се оказа, че няма собствени майстори ами си вика някакви външни и им плаща на свършена работа. Не можаха да се координират и между различните майстори чакахме няколко дни. Трябваше да им стоя на главата, защото бяха объркали много неща. Плочките на пода бяха поставени криво. Въобще много нерви изхабих.

# 770
  • Бургас
Знаете ли шивачка, която може бързо да ми поправи няколко рокли

# 771
Здравейте, търся препоръка за езикова школа в Бургас, която да има добри резултати на курсистите си за сертификатите FCE, CAE, IELTS? Има много школи, но искам да отидем в такава, в която наистина се подготвят децата качествено. Детето ми е ученолюбиво, обича английския и не искам да губим време и средства на неподходящо място.

# 772
  • Бургас
https://www.facebook.com/AlexanderLanguageSchoolBurgas/?locale=bg_BG

Здравейте, търся препоръка за езикова школа в Бургас, която да има добри резултати на курсистите си за сертификатите FCE, CAE, IELTS? Има много школи, но искам да отидем в такава, в която наистина се подготвят децата качествено. Детето ми е ученолюбиво, обича английския и не искам да губим време и средства на неподходящо място.

# 773
+1 за Александър училището

# 774
  • Бургас
renka79, мога да препоръчам учител. Ако детето обича езика, с няколко урока ще се справи. Дъщеря ми изкара C2 на CAE през юни. Да вметна, че принципно не е от най-ученолюбивите.

# 775
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте, нова съм във вашата тема.
Имам няколко въпроса и се надявам да получа информация от Вас.
Може ли някоя от Вас да ми каже, квартал Рудник ( село Рудник)  на Бургас, как е транспорта, магазини и детски градини?
Харесва ни Бургас и искаме да се преместим да живеем там.
Благодаря Ви!

# 776
  • Бургас
Рудник и съседният Черно море са с наполовина, да не кажа 70% ромско население. Има и детска градина, и училище, ако искате детето ви да научи още един език - ромски, ще сте доволни.
Транспорт има на всеки час или 40 мин. - автобус.
Магазини селски има. Голям от веригите - не.

Има комплекси с къщи в района - ако се прибирате само да спите, децата ви са на градина и учат в Бургас, т.е. изолирате се от околната среда - ок.

# 777
  • Бургас
Далеч от там.
Отвратително място .
Права е жената над мен, на 100 процента.

# 778
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Много благодаря за изчерпателното разяснение. Може ли да ми кажете къде е по добре, в  кой квартал или село е по добре за живеене?

# 779
  • Бургас
По цените на жилищата ще се ориентирате най- добре Joy
Малки деца имате ли, детска градина ще търсите ли? Какви са ви приоритетите? Нищо не казвате?

Общи условия

Активация на акаунт