Къде в Бургас? Тема 62

• 51 847
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 780
Първо вие уточнете в село ли ви се живее или в град. Щом се интересувате от детски градини, на тези деца тепърва ще им предстоят също училища, курсове , тренировки и т.н., така че най-добре в самия град, а не някакви села-квартали.

# 781
  • Бургас
Някой знае ли къде е централния склад на магазина за дом.потреби, който беше в складовете Пиргос до Мол Галерия  /имаше излаз на улицата/, които събориха? Някъде в района на КАТ трябва да е по инф-я от жената, която работеше там.

# 782
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Семейство ние ( Аз, съпругът ми, дете на 5 години и баща ми, който е пенсионер).
Искаме в града, но в по краен квартал. Ние искаме да сме в къща, не в апартамент.

# 783
  • Бургас
Къща в селото Меден Рудник,както се водеше преди години. Сега вече в комплакса,но е с предимно къщи.

# 784
  • Бургас
Също така Долно, Горно Езерово, Лозово;
Банево, Сарафово - ако може да си позволите цените

# 785
  • Бургас
Сещам се за Твърдица и Маринка. Но там не знам дали има дет.градина и училища.

# 786
  • Бургас
Не са квартали.

# 787
  • Бургас
Не са,но са на 10-15 мин от Меден Рудник. И са на спокойно място.

# 788
Единственият краен квартал с къщи, който е свързан непосредствено с града, е Меден рудник (селото). Всички останали, изредени по-горе, са на 10-20 км от Бургас. Наречени са квартали, но са си чисти села, повечето с преобладаващо циганско население. Може да търсите тогава и къщи в околните села, защото някои от тях са по-близо до града от въпросните квартали. Не се подвеждайте по това, че се водят квартали. Освен, че ползват градски транспорт, няма друго по което да разбереш, че са част от Бургас.
По-луксозните и без цигани са само Сарафово и Крайморие. Ветрен и Банево също се водят за желани места за живеене, но там много зависи в коя част е къщата, има много забити райони.
Нито един от тези квартали, освен Меден рудник - селото, не може да се каже, че е много добре откъм магазини. Детски градини има, но са пълни с циганчета. Хората си водят децата на градини и училище в Бургас

# 789
  • Бургас
Маринка не го ли направиха квартал на Бургас?

# 790
  • Бургас
Квартал е

# 791
  • Бургас
Квартал е
Че откога? Не съм разбрала такова нещо?

# 792
  • Бургас
Някой знае ли къде е централния склад на магазина за дом.потреби, който беше в складовете Пиргос до Мол Галерия  /имаше излаз на улицата/, които събориха? Някъде в района на КАТ трябва да е по инф-я от жената, която работеше там.
След СМК Хепи хаус се казва, след него е Фиоре.

# 793
  • Бургас
В Бургас няма квартали с къщи както при другите големи градове. Проблема е, че простронството около града е ограничено - от едното страна море, от другите страни блата и езера.
Не зная от къде идвате, но ако имате възможност може да отидете в Пловдив. Там отвсядъде е заобиколено със села с къщи, които са много близо до града и като пътища е много по-добре.

Квартал е
Че откога? Не съм разбрала такова нещо?
Не е квартал.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 21:21 от Irene Adler

# 794
  • у нас
В Бургас няма квартали с къщи както при другите големи градове.
Е, как да няма. Сарафово, Ветрен, Банево, Крайморие какви са?

Общи условия

Активация на акаунт