Къде в Бургас? Тема 62

• 51 816
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 810
Споделете от къде да купя меденки за 16.09 за букет. Погледнах на сладкарницата в Лазур ,на ул.Велико Търново ,но там една голяма меденка с малко листи в малка саксия е 14лв.,

# 811
Споделете от къде да купя меденки за 16.09 за букет. Погледнах на сладкарницата в Лазур ,на ул.Велико Търново ,но там една голяма меденка с малко листи в малка саксия е 14лв.,
За по-малко пари трябва да си ги направите. Само саксийката вече е 3 лв. сигурно. Големите меденки минават 4 лв. Като закупите всичко необходимо, пак ще станат същите пари Simple Smile

# 812
  • Бургас
Меденки с цветя би трябвало да има в Захаро, Роза. Не си мисля,че ще излезе по -евтино. Аз днес взех моите, третите ми излязоха 58 лева. Трябва да призная,че никога няма да седна и да си ги напрява сама.

# 813
Здравейте, къде ще препоръчате за премахване на бенки по естетически причини?
Хирург от онкодиспансера!

# 814
  • Бургас
Продават ли някъде в Бургас такива инстантни. Тези си ги купих от Турция.
Скрит текст:

# 815
Скрит текст:

От магазин Анет в Меден рудник съм купувала горещ шоколад в голяма кутия Старбъкс, но не съм се заглеждала за други разновидности. В  Билата също знам, че има тяхно кафе на зърна.

# 816
Скрит текст:

Вижте, има онлайн магазин /София/, можете да попитате.
https://espressimo.bg/starbucks-cappuccino-dolce-gusto-12pcs

# 817
И в Кауфланд има тяхно кафе, но за точно тези малките пакетчета не съм сигурна.

# 818
Търся да купя нови бутилки за ракия 0,500мл.за Кръщене. Знаете ли къде има в Бургас, онлайн видях, че има всякакви но ми се иска да ги видя лично

# 819
Къде има картонени моркови - от тези които се раздават на първия учебен ден?

# 820
  • Бургас
Може би има в магазина на ЕмАрт -бутилки за ракия
Моркови- в книжарниците. Последно видях на Александровска, до Транспортна къща, в един магазин за цветя

# 821
  • Бургас
Да, точно вчера видях картонени моркови на магазинчето за цветя под Транспортната къща.

# 822
lina_bs, "последно" тези дни ли означава или преди повече време?

# 823
  • Бургас
lina_bs, "последно" тези дни ли означава или преди повече време?
Вчера

# 824
  • Бургас
Има. Ние трябваше да поръчваме повечко бройки за да посрещаме едни петокласници и ни дадоха тези координати. В крайна сметка поръчахме в едно магазинче срещу "Фабрик", но там май е само с поръчка и не знам дали не  е късно вече за такава.

Общи условия

Активация на акаунт