Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 238
  • 691
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Вярно, че така беше Simple Smile
Отдавна ги отписах като възможност и изобщо не следя какво излиза и как се развива

# 361
Редми-тата преди бяха средния/нисък клас на Шайоми (Ксайоми или кой там, както иска да си го чете Joy), после ги отделиха като отделна марка.
Високият им клас бяха Ми-тата и си струваха, за разлика от Редми-тата.
Не е отделна марка. Все още е Xiaomi Redmi.

# 362
С Редми 9 сме и двамата с мъжа ми от повече от 3 г. Доволни сме, не забива, батерията държи. Аз обаче вече нямам място в хранилището и се оглеждам за нов. Клоня към Моторола G84

# 363
  • София
Аз съм с Редми10. Дразнещо е, че при входящи обаждания понякога звъни, но не показва прозорец за обаждане и ако се опитам да отключа екрана, за да отворя обаждането , всъщност го отхвърлям. Не знам успях ли да обясня.
Този проблем имах и с предния смартфон, който беше Нокиа. Та май не е до марка. И май няма как да го оправя? Thinking

# 364
Не си е работа без Google play. За тези, които не ползват приложения е все тая, но за други е важно. Айфоните нали имат опция да се ползват на гугъл приложенията? Поне дъщеря ми ми показа на нейния айфон как могат да се свалят. Но може би не всички ги има... Аз още се чудя за Айфон 13, не знам ще свикна ли да не е андроид...

Какво ви е мнението за VIVO V40? А за Google Pixel? На Хiaomi марката redmi ли са наи-добрите модели?

Google pixel са много хубави телефони и цената им е хубава, зависи и модела все пак. Ако ти трябва камерата за влог и т.н препоръчвам с две ръце

# 365
Аз съм с Редми10. Дразнещо е, че при входящи обаждания понякога звъни, но не показва прозорец за обаждане и ако се опитам да отключа екрана, за да отворя обаждането , всъщност го отхвърлям. Не знам успях ли да обясня.
Този проблем имах и с предния смартфон, който беше Нокиа. Та май не е до марка. И май няма как да го оправя? Thinking
Искаш да кажеш, че докато го отключиш, звъненето е спряло. Да отхвърлиш разговора означава да натиснеш червената слушалка, което значи да си намерила къде да натиснеш.

Настройки (Settings) - Показване на обаждания при използването на приложения (Call display why using applications) - Изскачащ прозорец (Pop Up)

# 366
Как мога да настроя телефона си Samsung Galaxy a35,да не заспива след 5 секунди ?

# 367
Как мога да настроя телефона си Samsung Galaxy a35,да не заспива след 5 секунди ?
Настройки -> Дисплей -> Време на изчакване на дисплея

# 368
  • в 1001-та нощ
Настройки -> Заключване на екрана и АОД -> Настройки за защитено заключване -> после първото

# 369
Благодаря на diamia и на a.l.e.n.a за съдействието

# 370
  • София
Има ли някакво приложение, което може да записва тел. разговори и после да може да се прослушат и изпратят на трето лице? Искам да инсталирам нещо подобно, ако го има за да няма после "казано - речено" с някои близки особи.

# 371
Има много, зависи на теб кое ще ти е удобно
https://play.google.com/store/search?q=%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8% … %D0%B8&c=apps

# 372
Има ли някакво приложение, което може да записва тел. разговори и после да може да се прослушат и изпратят на трето лице?
Не. Според европейските директиви записването на разговорите без съдебна заповед или изрично уведомяване е незаконно и всички устройства са с блокирани възможности. Вариант е на устройството да се инсталира ОС която не е предназначена за Европа и тогава евентуално ще може да се направи качествен запис.
Скрит текст:
Xiaomi Redmi note 8 с отключен буутлоудър и операционна система за Индонезия записва през проблем

# 373
Има ли някакво приложение, което може да записва тел. разговори и после да може да се прослушат и изпратят на трето лице? Искам да инсталирам нещо подобно, ако го има за да няма после "казано - речено" с някои близки особи.

Пробвай това https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder
Преди съм ползвам това на стари телефони https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.audiorecorder но с новия не записва отсрещната страна.
Трябва да си поиграеш с настройките на приложенията, защото има различни начини за записване и трябва да пробваш при теб коя ще сработи.

При мен опцията на запис е отключена без нужда от приложения, защото ползвам неоригиналната версия на операционната система(Xiaomi.eu ROM).

# 374
Днес си отворих Google play и ми излезе ей това за първи път, не разбирам за какво е? По принцип имам сет-нат payment method в Google play, но никога не ми е излизало такова съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт