Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 227
  • 691
  •   1
Отговори
# 390
Активиран е още от предния телефон.
Update?

# 391
Последна версия на IOS. Там където трябва да стои опцията има само 5G, 5G Auto и LTE.

# 392
E LTE не е ли същото? VoLTE = voice over LTE.

# 393
Ми не е. LTE e 4G

# 394
Последна версия на IOS. Там където трябва да стои опцията има само 5G, 5G Auto и LTE.

https://www.vivacom.bg/bg/apple-volte-nastrojki

# 395
# 396
Така е, но това реши зачата
В случай че моделът iPhone е от серия 12 нагоре и е обновен до последната версия на iOS , бутонът от менюто, с който се включва/изключва VoLTE няма да бъде наличен – услугата ще бъде активна по подразбиране
Благодаря много.

# 397
Здравейте.
Ще задам и аз въпроса си, пък може някой да помогне или ще звъня на оператор. Искам да си активирам Icard (с Айфон съм, ако има значение), но стигам до момента на въвеждане на телефонния ми номер и изчакването на смс код за потвърждение. Такъв код не пристига. Какъв може да е проблемът?

# 398
Моля, кажете как да сдвоя тези слушалки с телефона

Нови са, подарък  са ми от моб. оператор.
Заредих ги.
После пуснах блутуута на телефона, откри ги и като натисна иконката да ги сдвои ми изписва, че са сдвоени с друго устройство. И след това грешка.
Какво пропускам или не правя нещо както трябва?

ПП сега си мисля, че сигурно така с лека ръка ги подаряват, защото нищо не става от тях..

# 399
  • Асеновград
В описанието не пише ли? Моите (друг модел)например кутийката трябва да е отворена и да се натисне едно копче на нея за да се сдвоят. Ама вие казвате , че ги вижда телефона. Сигурни ли сте , че виждате точно тях? Пак в описанието трябва да пише под какво име излизат. Пробвайте да ги ресетнете. Успех

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 17:33 от ianpav

# 400
Моля, кажете как да сдвоя тези слушалки с телефона
Скрит текст:
Нови са, подарък  са ми от моб. оператор.
Заредих ги.
После пуснах блутуута на телефона, откри ги и като натисна иконката да ги сдвои ми изписва, че са сдвоени с друго устройство. И след това грешка.
Какво пропускам или не правя нещо както трябва?

ПП сега си мисля, че сигурно така с лека ръка ги подаряват, защото нищо не става от тях..
В инструкциите за употреба трябва да пише как се свързват и как да се нулират. Ако първото не става, тогава първо се нулират и тогава се пробва сдвояване отново.
При тази марка слушалките остават в кейса преди сдвояване. Може би това ти е грешката. На един познат ги сдвоих без проблем, но не помня цялата процедура.

По принцип за тези пари не може да се очаква кой знае какво. A1 ги подаряват на конвейер.

# 401
Благодаря ви.
А как да ги нулирам.
Инструкцията е с много дребен шрифт и я прескочих, но сега ще я  снимам и зуумна, и ще чета.

ПП. Свързах ги успешно!
Още веднъж много, много ви благодаря! ❤️
Прекрасно се чува.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 18:03 от *Биле омайно

# 402
Идвам с въпрос относно свързване на Жични слушалки с телефон Samsung a55.
Конкретно някакви специални ли трябва да са? Включвам стандартни слушалки (с преходник type-c), но звука продължава да си върви на говорител. Някаква настройка ли има?

# 403
А55 на Самсунг имат само безжично свързване на слушалки.

# 404
Самсунг са капризни на тема преходници. Китайските не ги отчитат. Купи си от магазина на Самсунг оригинален и ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт