Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 222
  • 691
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, как мога да си настроя всички приложения на Айфон да са на български? Някои са ок, но други като фейсбук примерно не мога, също и Гугъл мапс. Интересува ме и някой дали е успял да добави точка и запетайка в основния изглед на клавиатурата ( т. Е да са ми отпред а да не се налага да кликам на 123 за да излязат)

# 406
От нахалния Г*гъл не мога да си вляза в смс-ите, сега ме чака едно съобщение "Customize how you are seen", евентуално ако видим дребния шрифт, опцията може да се откаже в настройките на телефона, общо взето трябва да се потвърждава акаунта, аз не го ползвам нарочно. Целта е  да става ясно кой ти се обажда/пише, както и теб да те знаят.

# 407
  • на последния етаж
Някой може ли да ми помогне как да намеря ѝ на клавиатурата на Samsung S24? Благодаря!

# 408
На моята клавиатура е като задържа на И.

# 409
  • на последния етаж
Не става по този начин, на Iphone беше така. Sad

# 410
Аз съм с S24 Ultra, но ползвам SwiftKey, а не клавиатурата на Samsung и ѝ си е на бутона с 4. На другата не го намирам.

# 411
  • на последния етаж
И сега трябва да разбера как да сложа тази клавиатура. Досега бях с Iphone и още не мога да свикна. Simple Smile

# 412
  • Пловдив
При мен ѝ е като задържиш буквата и се появява прозорче, от където мога да избера 8 или ѝ да въведа 8

# 413
  • на последния етаж
Да, вече и при мен изглежда така, защото смених клавиатурата от Samsung на SwiftKey. Благодаря ви за помощта!

# 414
Само да кажа, че най-добре се виждат букви и символи на тема за вида на клавиатурата Holo. Всичко съм пробвала, но тази е най-удобна като цвят.

# 415
Аз съм с S ULTRA23+ и с клавиатура GBOARD. Сега открих, че и там "и " с ударение излиза като се задържи "и". Никога не е късно човек да научи нещо ново Simple Smile

# 416
Здравейте.
Може ли мнение за Моторола? Например Edge 50 Neo?
Изобщо нищо не знам за тези телефони?
Чудя се за Самсунг А55 , ни държат по-висока цена.

# 417
С ММ сме повече от година на А55 на Самсунг, доволни сме. 550 лева в момента за модела е добра цена за мен. Паднали са с 250-300 лв. за една година.

# 418
  • Пловдив
ММ е точно с Edge 40 NEO от година. Върл фен на Xiaomi преди това, доста време ми трябваше,да го убедя, да смени марката - точно за 3 дни "прежали" китайчетата Joy
Аз самата също съм с Motorola от доста време, (сигурно станаха 4 години), даже сериозно се замислям, дали да не ъпгрейдна до Edge 50, но в има момента други по належащи разходи, та все още си карам с Edge 20.

# 419
ММ е точно с Edge 40 NEO от година. Върл фен на Xiaomi преди това, доста време ми трябваше,да го убедя, да смени марката - точно за 3 дни "прежали" китайчетата Joy
Аз самата също съм с Motorola от доста време, (сигурно станаха 4 години), даже сериозно се замислям, дали да не ъпгрейдна до Edge 50, но в има момента други по належащи разходи, та все още си карам с Edge 20.
Откакто Леново купи Моторола, тя също е китайче.

Общи условия

Активация на акаунт