Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 265
  • 691
  •   1
Отговори
# 330
Първо си определи бюджет, е моят съвет, а после избирай възможно най-нов модел, влизащ в този бюджет.

Точно това правя, имам си бюджет. Проблема е, че има доста марки, които влизат в този бюджет, но които аз въобще не познавам и нямам познати с такива телефони за съвет. Избора на нещо което не познаваш, а струва доста пари е рискован. Не искам пак да купя боклук или нещо, което не си струва цената...Smiley

# 331
Ами тогава сподели размера на бюджета, за да те насочат хората тук кои са добрите марки, побиращи се в него. И вече ти си реши кое от предложенията те устройва най-много.

# 332
Ами тогава сподели размера на бюджета, за да те насочат хората тук кои са добрите марки, побиращи се в него. И вече ти си реши кое от предложенията те устройва най-много.

Понеже не съм в БГ, за това не го написах, не знам въобще цените в БГ как са в момента. Да кажем около 600 евро, защото не целя най-новите и скъпи модели.

# 333
Xiaomi 14T
OnePlus 12R
Realme GT616GB версия
Nubia Z60 Pro

# 334
e, не е само бюджета, трябва да се поинтреесува и колко памет има телефона, какви други екстри има

# 335
Здравейте,как мога да си скрия номера?
С телефон самсунг галакси а35 съм.

# 336
Здравейте,как мога да си скрия номера?
С телефон самсунг галакси а35 съм.
Settings-More settings or supplementary services - Show my caller ID -Hide number.

# 337
Xiaomi 14T
OnePlus 12R
Realme GT616GB версия
Nubia Z60 Pro

Благодаря, но освен първата марка, другите въобще не съм ги чувала. Кое им е предимството пред известните на всички Самсунг?  Realme видях, че ги има в близкия мол, но честно да си кажа, не знам чие производство са. То и Моторола видях, че продават, но дали да се рискува с тези марки въобще?

# 338
Моля те, влез в някой технически форум и прочети как се избира телефон. Стига с тия "марки". Всеки производител има различни класове устройства, в които се влагат различни по качество компоненти. Те пък са произведени от съвсем други фирми (повечето). Да, вярно, Самсунг си има собствени процесори, но не ги слага във всичките си телефони. Нито пък е един и същи модел от този процесор във всички апарати със собствен такъв. Изобщо... Няма как просто да ти кажем "взимай еди-коя-си марка" и край.

# 339
Моля те, влез в някой технически форум и прочети как се избира телефон. Стига с тия "марки". Всеки производител има различни класове устройства, в които се влагат различни по качество компоненти. Те пък са произведени от съвсем други фирми (повечето). Да, вярно, Самсунг си има собствени процесори, но не ги слага във всичките си телефони. Нито пък е един и същи модел от този процесор във всички апарати със собствен такъв. Изобщо... Няма как просто да ти кажем "взимай еди-коя-си марка" и край.

Аз и не искам някой да ми каже вземи тази марка. Искам да споделите опит от коя марка сте доволни/ недоволни и защо. Човек най-добре избира не по името на марката, а по мнението на реални клиенти. И да видя характеристиките, това какво би ми помогнало да избера? Те всички в един ценови диапазон имат еднакви характеристики. Но друго е като ти кажат този няма хубава камера, този забива при сърфиране, този няма ярки цветове и т.н. Това е полезното мнение според мен... И за това е мисля тази тема или бъркам?

# 340
Имаш нереални очаквания от темата. Няма кой да ти я смели тази информация, която на теб ти трябва. Трябва да си попрочетеш сама.
Аз бях на Huawei докато бяха с Google, след това и преди това само Samsung. Всичките флагмани. Оплаквания нямам.

# 341
Няма как някой да ти каже едикокой си е най- хубавия телефон.
Дори и да го направя ще наскачат едни специалисти тук, ще ме убеждават колко не съм права.
Ние сме различни. Ако на някой камера му е на-важна, на друг батерия, на трети памет и тн.
Когато ще купувам телефон първо сравнявам в един сайт характеристиките, техническите.
После отивам и го разцъквам в някой магазин и така разбирам дали е "моят" телефон.
Успех!

# 342
Кое им е предимството пред известните на всички Самсунг?
Заповядай. Сложил съм А55 защото него спомена, но можеш да си сложиш произволен Самсунг
Скрит текст:
От 10 месеца съм с OnePlus 12, не 12Т и само ще кажа... "Няма такъв звяр". Преди това бях с Xiaomi MI Mix 2 който и в момента работи, а го имам от Януари 2018.

# 343
Те всички в един ценови диапазон имат еднакви характеристики.
Не са еднакви.

Бюджетът е на първо място. Харесваш си по характеристики няколко. Гледаш ревюта, четеш мнения в интернет за моделите, макар и повечето да са на английски(има Google Translate, ако не знаеш езика). Има и доста клипове.
Едва ли някой има опит с много марки и модели, а и постоянно излизат нови.

За себе си знам какво да търся - по-добър от сегашния. Предпочитам среден клас/цена. НИКОГА, ако имам избор, няма да взема с различен от Snapdragon процесор, задължително OLED дисплей, достатъчно голям екран и яркост, батерия с адекватно голям капацитет, 5G е вече стандарт дори в средния клас, камерата не ми е от особено голямо значение и т.н.
Този Xiaomi Poco F6 https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_f6-13000.php е за моите нужди перфектен. В България е под 700лв за 512GB/12GB версия. Примерни снимки с него(в базата на GSMarena в София) https://www.gsmarena.com/poco_f6-review-2706p5.php

# 344
Те всички в един ценови диапазон имат еднакви характеристики.
Не са еднакви.

Бюджетът е на първо място. Харесваш си по характеристики няколко. Гледаш ревюта, четеш мнения в интернет за моделите, макар и повечето да са на английски(има Google Translate, ако не знаеш езика). Има и доста клипове.
Едва ли някой има опит с много марки и модели, а и постоянно излизат нови.

За себе си знам какво да търся - по-добър от сегашния. Предпочитам среден клас/цена. НИКОГА, ако имам избор, няма да взема с различен от Snapdragon процесор, задължително OLED дисплей, достатъчно голям екран и яркост, батерия с адекватно голям капацитет, 5G е вече стандарт дори в средния клас, камерата не ми е от особено голямо значение и т.н.
Този Xiaomi Poco F6 https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_f6-13000.php е за моите нужди перфектен. В България е под 700лв за 512GB/12GB версия. Примерни снимки с него(в базата на GSMarena в София) https://www.gsmarena.com/poco_f6-review-2706p5.php

Полезен линк, благодаря. Ще разгледам информацията и за други модели. А какво да гледам за батерия с голям капацитет? При мен това е важно, защото понякога ми се налага да ползвам телефона за сърфиране в интернет и от това доста бързо пада батерията. Също е добра опция да се зарежда бързо.

Общи условия

Активация на акаунт