Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 187
  • 691
  •   1
Отговори
# 525
  • Mediterraneo
Няма ли ги синхронизирани с гугъл профила снимките, така лесно се отварят на компютъра и могат да се свалят.

# 526
Здравейте.Сложих снимките си на телефона в скрита папка,но сега не мога да ги преместя оттам,някой знае ли ?На айфон.

# 527
Здравейте! Може ли да ми помогнете? Как да прехвърля снимки от смартфон Xiaomi Redmi 13C на лаптоп?
Аз си качвам всичко в облачно пространство да не се занимавам с кабели и безжични трансфери/

# 528
Здравейте, майка ми днес ми се обади от домашния си телефон, за да ме помоли да й звънна на мобилния. Дисплеят изведнъж изгаснал. Звъннах няколко пъти на мобилния и най- странното е, че ми даваше заето.
Утре ще го носи на техник, но се чудя защо дава заето. Казах й да изкара сим картата, но не може да се оправи. Нали сега са отстрани. Някой има ли идея защо дава заето?

# 529
Здравейте.Сложих снимките си на телефона в скрита папка,но сега не мога да ги преместя оттам,някой знае ли ?На айфон.
Отиваш в скритата папка, отваряш снимката, горе в дясно трите точки - unhide

# 530
  • Банско
Здравейте, някой да знае хубаво приложение от Googke store за безплатни мелодии и wallpapers?

# 531
# 532
Не мога да отключа IPhone 16 Pro Max след зареждане с неоригинално зарядно. Не приема лицево разпознаване и изобщо не може да се въведе код. Дисплеят е блокирал. Свети, но не позволява отключване. Пробвах да сваля протектора, но нямаше ефект.При свързване чрез ITunes не открива устройството с кабела, който ползвам. В Пловдив има ли гаранционен сервиз?

# 533
Не мога да отключа IPhone 16 Pro Max след зареждане с неоригинално зарядно. Не приема лицево разпознаване и изобщо не може да се въведе код. Дисплеят е блокирал. Свети, но не позволява отключване. Пробвах да сваля протектора, но нямаше ефект.При свързване чрез ITunes не открива устройството с кабела, който ползвам. В Пловдив има ли гаранционен сервиз?
Не е от зарядното това.
Направи му hard reset и ще се включи. Натискаш бутона на увеличаване, бутона за намаляване и задържаш бутона за изключване докато не се появи логото

# 534
Пробвах, но после отново ми иска въвеждане на парола. Дисплеят не реагира на докосване.

# 535
Гаранционен сервиз

# 536
... В Пловдив има ли гаранционен сервиз?
В Гранда ми излиза локация за сервиз за Айфони. Но дали е гаранционен, не можах да разбера.

https://maxcenter.eu/kontakti/

# 537
Много благодаря за информацията.

# 538
Пловдив има ли гаранционен сервиз?
Няма гаранционен сервиз в Пловдив, но съм сигурен, че всеки официален сервиз ще го приеме по куриер. Офиц. сервизи са в София.
https://locate.apple.com/bg/bg/service?pt=3&lat=42.1519203186035 … rrier=no-contract

# 539
Ще изпращам телефона в сервиз. Мога ли по някакъв начин да защитя предварително част от информацията - снимки, др. файлове? Да огранича достъпа на това устройство до ICloud? Всякакви съвети ще са ми от полза? За първи път ще ми се налага ремонт на телефон. Старият ми IPhpne 11 от 2019 г. още си работи.

Общи условия

Активация на акаунт