Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 174
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Че не са ли достигнали отдавна? Аз си купих телефон от Байбест преди повече от 2 години и не беше нов сайт. Как така не са стигнали прага за регистрация, при положение, че продават скъпи продукти, а не вафли?

# 511
Ами измислили са нещо. Тези сайтове се водят платформи, на които продават уж други търговци. Може фирмата на платформата да е достигнала оборот. Не ги знам и не ме интересуват. Но фактът, че съществуват временно и цените им са винаги с около 20% по-ниски, може да означава само някаква заигравка с ДДС. Сега са се появили някакви нови сайтове, който правят дъмпинг с 20%, а някои от старите не зареждат от много време.

# 512
  • Пловдив
Тези дни спешни ни се наложи, да купим нов телефон на Дребния, че неговия предаде Богу дух от раз Sad Прегледахме наличното в именно този ценови диапазон, в града, в който е и му преведохме пари, да си вземе Motorola G34. Доволен е и спечелих още един в семейството в отбора анти Шайоми Laughing (нищо против марката, но според скромното ми лично мнение, телефоните им от ниския и среден клас определено не стават).
Колко смартфона на Xiaomi си имала, че така категорично твърдиш, че не стават?

Защо не му каза да си купи Nokia? Колко години наред ги хвалеше, защото ти подариха от форума такъв? Motorola печелила ли си? Това би обяснило хваленето на Moto(a.k.a. Lenovo). Голяма гордост, че настройваш близките си срещу дадено нещо. Поне сега разбирам, че водиш кампания "анти Шайоми" и това обяснява много от постовете ти против марката.
Четене с разбиране се учи още в първи клас... Не случайно написах според скромното ми лично мнение!
Сега на въпросите ти:Лично аз - два. Единият беше Ми нещо си, мисля че 2 и лоша дума не мога да кажа за този, но за сметка на това с едно Редми Ноут изкарах може би месец и категорично се отказах от този клас на марката.
Вкъщи предимно техни телефони си купуваха, та от не личен опит имам доста наблюдения.
Не си купи Нокиа, защото нямаше налична в града, от който трябваше да се закупи!  Нокиа си остава голямата ми любов, бай дъ уей!
Освен, че спечелих навремето Нокиа от форума, спечелих след време и следващият модел от друго място Stuck Out Tongue Winking Eye  И не, не ги хваля затова, а защото наистина съм доволна от марката! Както и от Моторола Ейдж серията.
За съжаление, не съм печелила Моторола, но пък се опитвам, когато видя тяхна игра.
Анти Шайоми кампания не водя, просто личното ми мнение е това, което съм споделила - бюджетните им телефони не струват. За щастие, вече и близките ми го споделят.

Рапорт даден!

# 513
Здравейте, със Samsung s23 съм. Искам да си задам различни мелодии на нотификациите на определени приложения. Как става това?

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 20:22 от medissa

# 514
  • Варна
Вчера Фейсбук започна да се затваря сам, докато скролвам или пиша пост. Рестартирах телефона, изтрих приложението, инсталирах го пак, но проблемът продължава. С айфон съм и не виждам lite версия в App Store. iOS ми е обновен с последна версия преди седмица-две, не току-що. Вчера и изгледът на нотификациите във фб се промени, възможно е там нещо да е ъпдейтвано. Идеи?

# 515
  • София
Привет! На мъжа ми телефона сдаде багажа и взехме новия Айфон 16 Про Макс. Имал е Айфон преди, но си е фен на андроид и въпреки всичко искал промяна.

Та, имам едно питане, свързано с NFC. Добавил си е картите към Портфейл-а, но от това, което чета в интернет, е, че няма настройка за NFC , откъдето да го включиш/изключиш, а си работи непрекъснато в ''бекграунда'' и като ти потрябва, винаги си е включено.

Тоест, ако утре реши да плаща в магазина с телефона, само го допира до ПОС терминала?

# 516
  • Somewhere far away

. Добавил си е картите към Портфейл-а, но от това, което чета в интернет, е, че няма настройка за NFC , откъдето да го включиш/изключиш, а си работи непрекъснато в ''бекграунда'' и като ти потрябва, винаги си е включено.

Тоест, ако утре реши да плаща в магазина с телефона, само го допира до ПОС терминала?
Правилно.
 При айфоните винаги е включен NFC.

# 517
С уговорката, че аз съм с iPhone 14, приближава телефона до пос терминала, натиска два пъти бутона вдясно за включване/изключване и се показва на камерата, защото се изисква face recognition. Мисля, че при всички iPhone-и е така, но истината е, че не знам.

Все се каня да проверя дали мога да го изключа този face recognition и все не го правя. Някои сутрини не ме разпознава. 🙄

# 518
  • София
Благодаря. Преди около година и половина бях за кратко с 12-ка и не мога да си спомня дали ми е искало лицево при плащане. Това е от малкото хубави функции на айфона, които харесвам - лицевото ме разпознава и от другия край на стаята.

Бях забравила колко неща ме дразнеха в него - връщането назад високо горе в небесата, това, че не можеш да си сложиш запетайка отпред на клавиатурата, а е точка..на новия айфон, не знам на предишните модели как е, иконите са само малки или големи, вече няма тази функция за оформление на екрана.. имам чувството, че вместо да ги ''обогатяват'', те ги режат с всеки нов модел.

Оказа се, че и самсунг часовника на мъжа ми не се свързва с айфона. След дъжд качулка прочетох, че новите самсунги не работели с айфон, а ни убеждаваха, че работели. Добре, че поне слушалките му работят, че са чисто нови, въпреки че казва, че усеща малка разлика в силата на звука им.

# 519
  • София-Младост
Ако не те разпознае, може да се въведе код и след това да се плати. Не бих махнала лицевото разпознаване преди плащане.

# 520
Здравейте! Може ли да ми помогнете? Как да прехвърля снимки от смартфон Xiaomi Redmi 13C на лаптоп?

# 521
  • Варна
С кабел.

# 522
Да, не знам след това какво да направя.

# 523
Търсиш телефона, отваряйки my computer. Все едно е флашка, излиза като отделно устройство, свързано към компютъра.

Обикновено снимките са в папка DCIM или в Му pictures. Не знам за конкретния модел как е.

# 524
Благодаря ти, всичко хубаво ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт