Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 177
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
За тези пари Xiaomi Redmi Note 13 или Samsung A25 , ако искаш да изключиш интернета това става лесно от настройките на всеки Андроид телефон

# 496
  • Пловдив
Тези дни спешни ни се наложи, да купим нов телефон на Дребния, че неговия предаде Богу дух от раз Sad Прегледахме наличното в именно този ценови диапазон, в града, в който е и му преведохме пари, да си вземе Motorola G34. Доволен е и спечелих още един в семейството в отбора анти Шайоми Laughing (нищо против марката, но според скромното ми лично мнение, телефоните им от ниския и среден клас определено не стават).

# 497
  • Mediterraneo
Кои са нисък и среден клас телефони на марката?
Ние сме от 10 години само с Xiaomi, нисък- висок, хич не ме интересува какъв е. ММ държи на процесор, останалото не му е важно. Той избира телефоните вкъщи. Един сме пращали на поправка, отремонтиран( нещо софтуерно беше) и още работи, просто е морално остарял. Пред месец пратихме друг, не могат да го ремонтират, връщат ни парите. За 10 години и четирима ползватели 2 телефона "не струват".

# 498
При нас за 5г - 4 телефона от марката, различни класове, само 1 от тях правеше проблем от време на време, но още се ползва и дори скоро не е давал ядове.

# 499
Тези дни спешни ни се наложи, да купим нов телефон на Дребния, че неговия предаде Богу дух от раз Sad Прегледахме наличното в именно този ценови диапазон, в града, в който е и му преведохме пари, да си вземе Motorola G34. Доволен е и спечелих още един в семейството в отбора анти Шайоми Laughing (нищо против марката, но според скромното ми лично мнение, телефоните им от ниския и среден клас определено не стават).
Колко смартфона на Xiaomi си имала, че така категорично твърдиш, че не стават?

Защо не му каза да си купи Nokia? Колко години наред ги хвалеше, защото ти подариха от форума такъв? Motorola печелила ли си? Това би обяснило хваленето на Moto(a.k.a. Lenovo). Голяма гордост, че настройваш близките си срещу дадено нещо. Поне сега разбирам, че водиш кампания "анти Шайоми" и това обяснява много от постовете ти против марката.

# 500
В моето семейство само аз ползвам Xiaomi - Pocophone. Съпругът ми гледаше само за процесор. Закупих го 2018 декември на промоция. Още съм с него Simple Smile  Единственият проблем е, че го зареждам всяка вечер/може и през вечер в зависимост от използването му/.
След толкова години ползване ме е страх, да не издаде от раз багажа Simple Smile. Започнах да се оглеждам за нов. Не бързам за сега. Мисля отново да си взема от същата марка и с удоволствие следя темата. Много сте полезни.

# 501
Имам общо 4 телефона на Шаоми различни класове от 2016 насам, робот ,таблет и два смарт контакта. Предимството е всичко може да се управлява  от едни приложение. Доволен съм от всички продукти, за сметка на Моторола ,където съм брал ядове с два телефона заради липса на сигнал , кофти батерии и разнообразни софтуерни проблеми. Последната серия на Нокия , е също добра . Явно с първите Андроиди ,ХДМ Глобъл (новият собственик на марката ) явно още се учиха Laughing Самсунг и  Huawei също са добри , Huawei само плейстора и гугъл услугите липсват, което не знам дали е чак толкова лошо, но пък хардуера им е топ. Епъл също са добри машини ,няма спор но тях съм ги бойкотирал отдавна Innocent

# 502
  • Варна
Едно Xiаomi (Poco) е имало в нашето семейство - на ММ. Много бързо сдаде багажа. За 2 години някъде. Още към средата на втората започна да се рестартира, да забива, ей такива красоти. Може да се е случил бъгав, не знам.

# 503
  • Варна
Аз 5+ години ползвах Xiaomi Mi Max 3, възхитена съм. Много корав телефон, с голям дисплей и здрава батерия. Яд ме е, че не пуснаха следващи модели на точно този. Сега съм с едно Redmi, телефон като телефон, върши работа, нямам забележки. Но най-добрата ми приятелка взе мотороли за цялото им семейство и никак не беше доволна. Каза, че повече тази грешка няма да направи. А не е като да е технически неграмотна, чете, сравнява характеристики, избира телефоните според нуждите им, не жали пари. Отделно, мои колеги имат служебни мотороли, не са съвсем базови модели поради естеството на работата им, също са много разочаровани и недоволни, но нямат избор, каквото им дадат това ползват. Точни модели не мога да дам в момента, но ако някой се интересува, мога да попитам.

# 504
Два Xiaomi има у нас, единия на 5-6 години, другият на 4 - безотказни. Вторият е в обръщение все още. Първият беше резерва и се ползва 2 месеца докато избрах телефон на мъжа ми и по негово желание му взех пак Xiaomi.

# 505
Някой знае ли защо изборите на смартфон в Байбест намаляха и дали ще има някакво зареждане на модели? Последните модели Айфон и Самсунг ги има, но предходни някои липсват. Например следях Xiaomi 14, свърши преди месеци и край от тогава.

# 506
Някой знае ли защо изборите на смартфон в Байбест намаляха и дали ще има някакво зареждане на модели? Последните модели Айфон и Самсунг ги има, но предходни някои липсват. Например следях Xiaomi 14, свърши преди месеци и край от тогава.
Зависи дали могат да го заредят на конкурентна цена. Можеш да ги питаш директно кога ще има .

# 507
Аз 5+ години ползвах Xiaomi Mi Max 3, възхитена съм. Много корав телефон, с голям дисплей и здрава батерия.
Още ползвам Mi Mix 2 за Waze, отделно прави и невероятни снимки. Със сменена батерия е и пукнат заден капак, но е железен

# 508
Имат само 44 телефона. Това е доста малко. Преди, който и телефон да потърся, те го имаха най-евтино. По принцип това означава, че затварят кепенците, ама може и да греша.

# 509
Затварят сайта и отварят нов. Работят, докато достигнат оборот за регистрация по ДДС. Такава им е схемата на тези сайтове - БайБест, ОлДжиЕсЕм и други подобни, който не случайно продават с 20% по-евтино от другите търговци.

Общи условия

Активация на акаунт