Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 188
  • 691
  •   1
Отговори
# 480
Фолиото го купих от Vivacom за оригинално! Пак има проблем с отпечатъка.

# 481
  • в 1001-та нощ
След смяната на фолиото, изтрийте въведените отпечатъци и ги въведете наново. Ако ползвате 1 пръст, въведете го 3 пъти, като 3 различни пръста 👌

# 482
Използвам хидрогел(на практика фолио). Няма никакъв проблем, но моите отпечатъци са въведени след него, а не преди него.

# 483
  • София
Здравейте, имам питане за приложение от което може да се набират стационарни номера без да ви таксуват (разбира се не важи за всички)? Преди години служител на Йеттел ми спомена за него, но не го записах и го забравих.

# 484
Здравейте, имам питане за приложение от което може да се набират стационарни номера без да ви таксуват (разбира се не важи за всички)? Преди години служител на Йеттел ми спомена за него, но не го записах и го забравих.
Вероятно не си разбрала или не обясняваш точно. Сигурно е говорил за https://app.0700bezplatnite.com/ Платените 0700 номера имат и стандартни, за които важат безплатните национални минути.

# 485
  • в 1001-та нощ
Използвам хидрогел(на практика фолио). Няма никакъв проблем, но моите отпечатъци са въведени след него, а не преди него.

За оптичните сензори не е проблем,  но при 3-D сензорите е драма 👌

# 486
  • ВАРНА
Имам проблем с това приложение.Обновиха го преди дни и от тогава всички бележки,които имах в него не са активни при кликване.Самсунг е телефона и m360 copilot много го харесвах и ползвах,а бележките ми са наистина важни.

# 487
Здравейте, моля за помощ как да се откажа от платения вариант на Icoud и да премина на безплатния 5 гб. Нещо не мога да го направя:(

# 488
Здравейте, моля за помощ как да се откажа от платения вариант на Icoud и да премина на безплатния 5 гб. Нещо не мога да го направя:(
Тези стъпки трябва да помогнат
https://support.apple.com/en-us/108318
@иланг-иланг Мисля ,че трябва да се логнеш и в него наново.

# 489
Не ми идват известия от Фейсбук и Инстаграм или идват с часове закъснение. Приложенията се актуализират редовно, версията на ОС също. От телефона ли е проблемът или приложенията не струват?

# 490
Я дайте предложение за телефон в ценовия диапазон 400 лв. Без претенции за снимки и т.н.
Скрит текст:
Без връзка с ИТН

# 491
# 492
Може да е без връзка с интернет

# 493
И това няма как да е.

Нека спрем с глупавите предположения и тя да каже какво има предвид.

# 494
И това няма как да е.

Нека спрем с глупавите предположения и тя да каже какво има предвид.
Шегува се. И т.н. - и така нататък. ИТН - партията на Слави Трифонов. Иначе аз предлагам Моторола Moto G84.

Общи условия

Активация на акаунт