Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 191
  • 691
  •   1
Отговори
# 465
Купете сии А55, много малко са разликите с S класата.

# 466
Купих на мм за Коледа Xiaomi Redmi Note 13 pro 5g. Последният му Samsung умря ей така от нищо на 2 години. Такова нещо до сега с нито един телефон, освен с едно LG G3 не ми се е случвало.
Като обсъждахме, той каза, че не иска повече Samsung. Като остана без телефон, ползваше един стар, стар Xiaomi Redmi Note 7, който не си знае годините и през колко ръце е минал. Хареса си менюто и въобще всичко по телефона, и затова аз му избрах пак Xiaomi. Погледни ги и тях. Марката напредва стремглаво, а телефоните им са много здрави.
А 55 не ми е много сравним с S-ките, но вижте това сравнение (специално за камерата), а и наблюдението ми е конкретно от тези два телефона в момента Xiaomi Redmi Note 13 Pro(в сайта моделът с 5G е изписан като 13 Pro+) и Samsung Galaxy s24 Ultra
https://mobilebulgaria.com/catalog/compare?id
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 13:36 от DiaMia

# 467
С А52 съм и аз, но не съм наясно с новите модели, дано някой друг се включи. Само искам да предложа ако не сте го ползвали да пробвате  сравнителен сайт, например GSMArena -> Compare. Изкарва абсолютно всички показатели сравнени в 1 таблица и може да даде добра начална представа.
Направих го, но не открих разлики, освен в размерите и теглото, които са несъществени. Едва ли ще е само това, за това и се допитвам

Освен, че е малко по-голям, А55 е с една година по-нов модел и повечето му чаркове са по-нови версии. Стъклото му е по-ново и по-здраво - Victus+. Андроидът му е по-нов (Андроид 14) и съответно софтуеърната подръжка ще е по-дълга. Лично аз винаги бих избрала по-новата модификация, защото се предполага, че е по-усъвършенствана и са изчистени проблемите, които е имало.
Ето ги разликите, в черно https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12824&idPhone2=12070#diff-

# 468
При всички случаи търсете 8 GB Рам и 256 GB вътрешна памет

# 469
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
дойде време да сменя стария телефон Samsung Galaxy A52 с нов.
Може ли да ми помогнете с разликите между A54 и A55.
Като цяло ме интересува камера, батерия и памет, че работя с телефона.

55 е много по-добре - по-здрав, с алуминиева рамка и по-добра защита на екрана.

# 470
Здравейте, някой може ли да ми каже как да си настроя icloud, така че да не ми качва снимките от вайбър там?

# 471
Здравейте, някой може ли да ми каже как да си настроя icloud, така че да не ми качва снимките от вайбър там?
В настройките на самия Вайбър отиваш на Мултимедия и избираш да не ти се записват в галерията и съответно няма да се качват в клауда.

# 472
Здравейте. Искам да направя няколко секунден рийл за социалните мрежи как приготвям ястие. С кое приложение и как да се покажат различните етапи на приготвяне?

# 473
  • в 1001-та нощ
CapCut 👌

# 474
  • София
Трябва да взема протектор за телефона. Досега не съм ползвал стъкло... но все си мисля че влошава тъч ефекта?
Отделно тези Anti-peeping (Spy) Tempered Glass - има ли недостатък (ако ти е на масата и някой звънне ще трябва да идеш пред него за да видиш кой е)?

# 475
  • Варна
Само стъклени протектори съм ползвала, нищо не влошават. За другия въпрос нямам опит.

# 476
Влошават, влошават. На S24 Ultra дадох 30 лв за протектор и пръстовия отпечатък не реагира така, както без протектор, ама свикнах.

# 477
Влошават, влошават. На S24 Ultra дадох 30 лв за протектор и пръстовия отпечатък не реагира така, както без протектор, ама свикнах.
И аз го усетих това на S23, има настройка за увеличаване на чувствителността на дисплея, но май не въздейства за отпечатъка.

# 478
  • Варна
Може, тоя проблем не ми е минавал през ума, понеже моят сензор за отпечатък е във физически бутон и остава извън протектора. И пак зимно време не реагира както очаквам, пръстите ми се напукват от студа и се налага да го обновявам често. Лятото няма проблем.

# 479
  • в 1001-та нощ
Слагайте оригинално фолио и няма проблеми 👌

Общи условия

Активация на акаунт