Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 192
  • 691
  •   1
Отговори
# 450
Аз продавам и лепя протектори ежедневно. Мога да кажа, че в голяма част от случаите предпазват екрана от счупване. То зависи и от самия удар, но при по-леки падания предпазват. Намерихме си едни, които са сполучливи и зареждаме основно тях. Говоря за стъклени, не хидрогел.

# 451
  • Somewhere far away
Че предпазват ясно. аз не питам това- питам кое е по -доброто.

# 452
Офф с моите sms-и.. не знам дали се е ъпдейтнало приложението или какво, но днес пак иска да се логвам и няма continue without an account. Явно ще се логвам, няма как. Аман от тая свързаност, от тези синквания, от тези акаунти...
Повтори упражнението и махни автоматичните ъпдейти
В краен случай си направи фейк акаунт и сложи него като толкова държи да те дразни

# 453
Че предпазват ясно. аз не питам това- питам кое е по -доброто.
По-доброто в какъв аспект? Хидрогелът предпазва само от драскотини. Визуално е незабележим за разлика от стъкленият протектор, но пък той предпазва и от счупване на дисплея при падане, така че решаваш кое ти е важно.

Ползвам от години хидрогел. Не забелязвам нито промени в цветовете, нито замъгляване, нито е неприятно на допир(абсолютно гладко е и няма разлика от стъкло). Прилепва идеално.

# 454
Чревоугодник го е написал вместо мен. Щом не слагам хидрогел, мислех, че е излишно да уточнявам кое е по-добро.

# 455
  • Somewhere far away
Е кое е написал вместо Вас? Точно обратното е написал, че ползва хидрогел от години. Grinning
А това , че вие не слагате хидрогел във вашия магазин не означава че едното е по-добро от другото- всичко е въпрос на търговия  в крайна сметка.

# 456
Изобщо не е въпрос на търговия, а да са доволни клиентите. За мен не е въпрос просто да им взема парите, а да останат доволни и да се върнат пак, когато имат нужда от нещо.
И явно четенето с разбиране не ви се получава, за  това ето пак:
Хидрогелът предпазва само от драскотини. Визуално е незабележим за разлика от стъкленият протектор, но пък той предпазва и от счупване на дисплея при падане, така че решаваш кое ти е важно.

# 457
  • Somewhere far away
Явно и на вас не ви е силната страна четенето като цяло, та затова ето пак: 

Цитат
олзвам от години хидрогел. Не забелязвам нито промени в цветовете, нито замъгляване, нито е неприятно на допир(абсолютно гладко е и няма разлика от стъкло). Прилепва идеално.

А тези вълшебни приказки за колко е важен клиента и как не гледаме парите и печалбата, а само как да е доволен клиента ги пробутвай на някой друг. При мен не минават,  лицемерието си личи от киилометри.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 11:01 от Deathcrush

# 458
ЧревоУгодник, понеже виждам, че имаш опит с Xiaomi да питам - възможно ли е да имам повече реклами в YouTube, отколкото са при Samsung S, само защото съм с Xiaomi? Неведнъж забелязвам как преди да пусна клип тръгват задължително една, две реклами, а при Самсунг веднага клипа и осезаемо по малко реклами и има ли начин да се намалят по някакъв неплатен начин?

# 459
ЧревоУгодник, понеже виждам, че имаш опит с Xiaomi да питам - възможно ли е да имам повече реклами в YouTube, отколкото са при Samsung S, само защото съм с Xiaomi? Неведнъж забелязвам как преди да пусна клип тръгват задължително една, две реклами, а при Самсунг веднага клипа и осезаемо по малко реклами и има ли начин да се намалят по някакъв неплатен начин?
Не, рекламите са еднакви навсякъде.

Има начин да се премахнат изцяло рекламите без да се плаща, но трябва да се инсталира патчната версия на YouTube(ползвам такава). В самото приложение му са отключени доста още опции спрямо оригинала.

# 460
  • Somewhere far away
Като не искам реклами си пускам на лап топа с ад блокер и няма проблеми. да, тъпо е че не мога да гледам ютуб на големия тв без реклами без да правя шерване на екран което е тъпо защото искам да лежа докато гледам а не да тичам до лап топа  за да си пусна ново видео, но .. това е пооложението.

# 461
Здравейте,
дойде време да сменя стария телефон Samsung Galaxy A52 с нов.
Може ли да ми помогнете с разликите между A54 и A55.
Като цяло ме интересува камера, батерия и памет, че работя с телефона.

# 462
С А52 съм и аз, но не съм наясно с новите модели, дано някой друг се включи. Само искам да предложа ако не сте го ползвали да пробвате  сравнителен сайт, например GSMArena -> Compare. Изкарва абсолютно всички показатели сравнени в 1 таблица и може да даде добра начална представа.

# 463
Аз съм с А 54 и съм доволна от апарата, но камерата не е кой знае какво. Преди бях с Huawei, с leica камера. Въобще не могат да се сравняват в това отношение, но онзи телефон буквално умрЕ, след 5 години вярна служба. Беше купен точно преди въвеждането на рестрикциите от Гугъл.

# 464
С А52 съм и аз, но не съм наясно с новите модели, дано някой друг се включи. Само искам да предложа ако не сте го ползвали да пробвате  сравнителен сайт, например GSMArena -> Compare. Изкарва абсолютно всички показатели сравнени в 1 таблица и може да даде добра начална представа.
Направих го, но не открих разлики, освен в размерите и теглото, които са несъществени. Едва ли ще е само това, за това и се допитвам

Аз съм с А 54 и съм доволна от апарата, но камерата не е кой знае какво. Преди бях с Huawei, с leica камера. Въобще не могат да се сравняват в това отношение, но онзи телефон буквално умрЕ, след 5 години вярна служба. Беше купен точно преди въвеждането на рестрикциите от Гугъл.
Точно от камерата се интересувам...

Общи условия

Активация на акаунт