💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 203
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ели и Данчо ще си заминат много скоро
Дано, че вече е нетърпимо...
С мигли всички мъже са много готини 🤣

# 211
София и Тишо Heartpulse

# 212
Харесвам  Софи и Тишо, Дари и Денис също са ми симпатични. На мен ревовете и подсмърчането на Галена ми идват в повече, а другите са ми безразлични.

# 213
Аз пък й се чудя на Ивана, защо толкова примира да поддържат отношения след предаването и да си говорят. Въобще не бих контактувала с  никого навън. Даже Румен се изцепи, че нямало да общува с тях. Понеже е страхотен за общуване и всички мрат да общуват с тях. Йоана се опита да замаже нещата. Останаха еднотипни двойки, всички по-различни са премахнати. Оттук нататък става интересно.

# 214
  • София
Всеки път като видя Данчо и се сещам как не се къпе на 2 дни. 🤢
Ивана е добра жена, но леко злобна и вината никога не е е в нея. Не знам защо толкова се говори за коалиция. И навън, и навътре човек общува с хората, с които му е приятно.  А от друга страна това е игра с парична награда. Естествено е да има стратегия да се извадят по-силните

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 22:47 от Yellow_girl

# 215
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
След тази вечер София и Тишо рязко ми се издигнаха в личната класация. Браво за жеста и за смелостта! Признавам си, че ми дожаля за Ивана и Ивайло. Истината е, че всички гласуваха за по-слабата двойка, но не това изтъкнаха като доводи и излезе, че ИиИ са нежелани и отритнати от стадото като че ли са направили кой знае какво. Чак и Ивайло не успя да се сдържи и се разплака.
Добре че Мария им каза хубави думи на изпроводяк и позамаза грозното впечатление от останалите.

# 216
Ивана хейти всички и все другите са й виновни, ама видиш ли трябва да получат прегръдки. И двамата са доста противни и не могат да играят социално. Ивана каза, че навън нямат семейни приятели, какво говари това- че се държат кофти и никой не иска да е около тях
Нямам много спомени, но мисля ,че и в Сървайвър никой не я харесваше, явно има нещо което отблъсква хората. Въпреки това обаче не ми се искаше да отпадат защото в игрите са на светлинни години пред Данчо и Ели.

# 217
  • Дубай
Гласуването беше предвидимо, не гласуваха за Ели и Данчо, а против Ивана и Ивайло...София и Тихомир евалата, единствено те гласуваха без да мислят какво може да си докарат.

# 218
  • София
Ако си в една къща месеци наред с ограничен брой хора и някой ти се надува и те дразни, естествено че ще искаш да го разкараш. Ивана често лъжеше в игрите, не знам защо се забравя това

# 219
Всеки път като видя Данчо и се сещам как не се къпе на 2 дни. 🤢
Е сега и 2 дни ли станаха... Съвсем го взехте на подбив.

# 220
Спокойно поне ще го епилират в другия епизод Grinning

# 221
Като цяло различните винаги са аут. Наистина остават доста еднотипни двойки/ масовка.
Ами нищо интересно не очаквам за напред, а пък позитивно съвсем.
Според мен следващите на мушка ще са Ги П, СиТ. Силни двойки са просто и дразни стадото.

# 222
След днешния епизод мога чистосърдечно да поздравя Тишо и Софи за смелостта и човечността им!
Михаела е отвратителен характер, на човек с такива приятели, врагове не му трябват..

# 223
  • София
Ивана явно е сръдлива, щом не отрече, че се е отделила сама от Мишето, защото не ѝ повярвала за нещо преди две седмици. Хората имат различни мнения по някои въпроси и в предаване е нормално да са недоверчиви към другите. Сама си е отрязала отношенията с нея, после се чуди защо така става. Ако не ги харесва и не иска да общува с тях, да ги реже, но тя реве защо така стана.

Стана ми мъчно за тях, но явно им куца нещо в комуникацията и в Сървайвър бяха така. Дано си извадят изводи, защото Ивана сподели, че и навън нямат семейни приятели.

# 224
  • София
Дано вече няма призраци, вижда се, че ефект няма. Двойни стандарти никой не обича. Който трябва да си ходи..прав му път.
Не съм чела в спойлерската тема и не искам да знам какво пише за победителите, но които и да са, нека поне честно да са станали такива.

Общи условия

Активация на акаунт