💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 180
  • 787
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Ще ги дундуркат докато са им удобни. Следващите удобни са Дарина и Денис, Петя и Делян. Нужни са им, за да се разправят с неудобните Галето и Петър, и София и Тишо. Зло (Йоана) си го каза, "ние (коалицията) да останем другите да си ходят".
@ Дяволче, прав си,  Ивана най-много я заболя от липсата на подкрепа от Мишето, която смяташе за близка. Въпреки, че ако беше истински психолог отдавна трябваше да я е разбрала. Останаха 9 двойки, сега поне няма да прибягват до "двойния глас". 😊

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 08:03 от Crystal_Noir

# 286
Защото във вбокс не качват един файл, а 100 и докато тръгне е ужас, да не говорим и рекламите. Доста неудобно, но да, има начин ако човек има време и много желание Simple Smile
Vbox не ми харесва и на мен, че е накъсано на 7 части.

И аз съм в чужбина, но гледам в този сайт на следващия ден, windows го определя като опасен Simple Smile, но няма да хванете вирус.
https://www.nu6i-bg
Епизод 23:
https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%B7%D0%B … 6i_c99a71347.html

А в реално време гледам Нова телевизия тук:
https://nova.bg/live

# 287
Извинете за тъпите въпроси, но:
-кои са Плиткови?
-и как разбирате кои са в коалицията?Давали ли са някакви тайни разговори, защото аз явно съм го пропуснала?

# 288
Пешо и Радина . Плиткови им е прякора защото тя в началото беше с плитки.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 13:37 от itshristina

# 289
Пешо и Радина от сезон 4

# 290
Ивана ми е малко Мишел Пфайфър и Шарън Стоун вайб. Нищо чудно че дамите не я харесват. Колкото и да й изтъкват характера като минус, истината е че е man - eater. Много сексапилна жена за възрастта си и това не може да бъде простено от някои по-млади жени.
Абсолютно! Има жени, покрай които другите бледнеят. Не е до години и външен вид. Просто вайбът им е такъв. Ивана е 15-20 години по-възрастна от другите, но се откроява и хваща окото.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 21:42 от Ice Queen

# 291
И аз със малко тъп въпрос: какво е вайб?
Нещо като излъчване ли? Покрай мен никой не го използва, дори и тийна.
Божеее, чувствам се стара....

# 292
# 293
Vibes - вибрации.
Демек Wink Stuck Out Tongue Winking Eye - трепти на друга честота.

# 294
Харесвам предаването, но интереса към него ми намалява с всяка изминала година. За мен най-интересен като игри и участници беше сезон 1. Споделяла съм и друг път, че познавам Йордан (победителите) от дете, започнах да гледам заради него. Всеки следващ сезон и като игри, и участници пада надолу …

# 295
  • Дубай
Вибрации. Честно казано на мен Ивана ми е доста по-умна от повече жени вътре.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 22:06 от I.V

# 296
Не е толкова умна, слушах я в подкаста. Нейното идва от годините, по-опитна е.

# 297
Гледах подкаста, честно казано бих общувало повече с Ивайло. Ивана ми е малко майка и даскалица вайб 😀. Направи ми впечатление колко често използва "аз", всяко второ изречение й е "аз това", "аз онова", "аз смятам". Малко е попредобрила с психологията, ми се струва. Все се стреми да поправи Ивайло, прекалено пунктоална е, все го поправя, довършва му изреченията. Не бих я изтърпяла дълго в обкръжението си. Напрегна ме, общо взето. Той пък ми направи добро впечатление. Да, избухлив е, но ми се струва по-открит, именно поради тази си черта. И браво за това, което прави за футбола и децата.

# 298
А каква е идеята на двойка-дух/призрак? Ивана и Ивайло седяха колко време, за да си тръгнат ..

# 299
Аз пък ги гледах с интерес. Най-вече, че даваха и на другия да каже някоя дума. Може да не е много уместно, но Фермерски хич не даваше дума на жена си.... Все плямпаше.

Общи условия

Активация на акаунт