💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 186
  • 787
  •   1
Отговори
# 270
Бррр. До сега намирах по нещо симпатично в Ивайло-вците, амааа с това ново "приятелче " - не, мерси.

# 271
  • Sofia
Трима любимци на темата Trollface
Скрит текст:
Ха ха ха.. Прав е Бръзицов, събирач е - на крастави магарета! 😂😂😂

# 272
Скрит текст:
Кой е в средата?

# 273
  • Sofia
Скрит текст:
Кой е в средата?
Г-н Плитков.

# 274
Скрит текст:
Кой е в средата?
Г-н Плитков.
Мерси Grinning

# 275
  • София, България
Ивайловците нали не се ‘аресваха Joy Тоя пък Петър….по всякаква критика Close

# 276
Да, адмирации за София и Тишо! Поеха риска и не отстъпиха от принципите си. Скоро ще разберем, какво ще им коства подкрепата. Отмъщението няма да закъснее,  интересно ми е, кой ще е инициаторът. Залагам, че "сивият кардинал" мн добре ще отиграе ситуацията, а вече се досещам, и кой ще е ръжена. 😁

Те така или иначе не са в коалицията, така че излязат ли срещу някоя двойка от коалицията нещата са ясни. Така, че за кого са гласували или не са няма значение.

# 277
  • Sofia
Съгласна! Която и да е двойка няма шанс с/у друга от коалицията, поне на този етап. Според мен  имаха шанс излизайки срещу някоя от двойките "свободни електрони". След подкрепата тези шансове се занулиха.

# 278
Ивана ми е малко Мишел Пфайфър и Шарън Стоун вайб. Нищо чудно че дамите не я харесват. Колкото и да й изтъкват характера като минус, истината е че е man - eater. Много сексапилна жена за възрастта си и това не може да бъде простено от някои по-млади жени.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 00:45 от blue🐦jay

# 279
  • София
За външен вид никой нищо не е казал, факт е, че е поддържана и хубава жена. Като характер я познаваме само от екрана и коментираме, само това, което ни показват. Нека си ги яде мъжете, аз нямам нищо против, но нещо в комуникацията с другите хора й липсва.

# 280
Не гледам предаванията поради липса на време и възможност (няма я Мари Мар да качва епизодите вечер :/),
Предаването се качва на няколко места, защо не можете да гледате без епизодите на Мари Мар? Качва се в Нова плей. А ако сте в чужбина, гледайте го от Вибокс, има международен трафик, клиповете се зареждат и тръгват. В чужбина като съм, го гледам по този начин, изпробвано е, работи. 
https://www.vbox7.com/user:edin_za_drug
Пробвайте.

# 281
Защото във вбокс не качват един файл, а 100 и докато тръгне е ужас, да не говорим и рекламите. Доста неудобно, но да, има начин ако човек има време и много желание Simple Smile

# 282
Да, знам, но друг вариант за момента няма. Идната седмица няма да съм в БГ и ще го гледам по този начин. 6-7 файла са на предаване (в неделя са Sunglasses, няма драма. Имам EON на телефона и като съм в ЕС го гледам от телефона, дори и в реално време. Но извън ЕС не става.

# 283
  • София
Десетки пъти съм го пускала като линк, но в плейтюб качват много предавания и сериали, няма реклами, няма вируси.

https://playtube.tv/videos/category/1165

# 284
  • София
Хареса ми играта и очаквано и логично за мен Петър и Галена (основно Петър) бяха най-добрите. Много точен и стабилен мъж е Петър. И като цяло са много хармонична двойка.
Ивана и Иво не бяха твърде далеч от тях, но при второто топче се замотаха доста и загубиха.
Ели и Данчо под всякаква критика. Не знам докога ще ги дундуркат.
Не съм изненадан и от гласуването. Точно така бях предвидил. Победа в играта за Галена и Петър и 2000 лв. за тях, второ място за Ивана и Ивайло и последно място за най-слабата двойка в къщата.
И даже бях предвидил нито един глас за Ивана и Иво. Но добре, че не познах. Браво на Софи и Тишо! Няма значение, дори и да са го направили от други подбуди, браво!
Ивана и Ивайло обаче няма за какво да се сърдят освен на себе си, че чисто социално са много зле (видя се и при двамата в играта им в Сървайвър).
Петя специално се поизложи отново. Очаквала да имат нещо отвън с Ивана, ама не ги подкрепиха, а те точно на тяхната подкрепа се надяваха. Другата, която се извъртя мазно беше хлъзгавото и хитро Мише...

Общи условия

Активация на акаунт