💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 187
  • 787
  •   1
Отговори
# 255
Тя и Ивана публикува доста лични съобщения в стори. Малко ми се струва, че така се успокояват, че в крайна сметка хората вътре не са останали с лоши чувства към тях и искат да го покажат на аудиторията, затова споделят в сторита. Един вид "ето, не сме били толкова лоши, другите също са го разбрали". Така че, ако това ги кара да се чувстват по-добре, нека си публикуват личните чатове. И без това наистина постъпиха зле с тях, вчера ми стана жал. Дори Михаела си измисли някакви причини да се обиди на Ивана и да не ги подкрепи. Само София и Тихомир постъпиха човешки и ги прегърнаха, тази седмица те двамата оставиха много добри впечатления.

Самата практика на гласуване е много порочна, понеже ако не подкрепиш оставащата в къщата двойка, си навличаш много проблеми. Вярно, че уж логиката на предаването е, че силните двойки не могат да си позволят да бъдат сред номинираните, но глупавите игри правят понятието "силна двойка" смехотворно. Дуелите тази седмица например бяха толкова несправедливо разпределени, че няма накъде. Венци с второ най-добро време в първата игра беше сред невзелите залога. И хич да не ме убеждават, че са теглили жребий - как ли път ще повярвам, че драматичният двубой на двата all in залога - Петя и Галена - се е паднал на жребий.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 15:31 от Delta_12

# 256
Е да, но така е в оригиналния формат, в Израел... с ръкостискане и/или прегръдка и дори и да харесаш  двете двойки, трябва да избереш една от тях. Ако помните, в първия сезон Емо казваше: да подкрепите с ръкостискане двойката, която сте избрали. Ама те започнаха да си се прегръщат и ... то вече не върви да не прегръщаш някого, дори и да не го харесваш особено

# 257
В подкаста Ивана обяви, че Емо е дошъл след играта и е казал, че реакцията и категорично не е подсказка. Но въпреки това ги глобили. Ами.... за мен темата с това подсказване на играта с храните приключи!
Всъщност Емо, от това, което показаха по ТВ, когато обявиха резултатите от играта, каза, че са прегледали записа и подсказките на Ивана не са довели до последствия, т.е. тя може да е казвала НЕ, може да е кимала, но Ивайло или не я е видял, или не е предприел смяна на продукт.

# 258
  • софия
Браво на София и Тишо за постъпката, но все пак не мога да ги харесам.
ГиП, ако бяха останали 2ри и бяха пред телевизора с Ели и Данчо, почти 100% давам, че щяха да ги изгонят. Хубаво впечатление ми направи Сияна, когато каза, че ще гласуват за тях, независимо от решението на коалицията.

# 259
На играта с храната за закуска, при която Ивана подсказваше, на синхронния коментар на другата двойка, с която играха се разбра, че Ивана и Ивайло не за първи път играят не по правилата и е време за реакция от продукцията. Направи ми впечатление, запомнила съм го.
Отделно злобничко поведение и от двамата на моменти, понатрупаха негативи пред другите участници. Логично отпаднаха, очакваше се.
Елизабетови трябва да си ходят също. За нея ми е жал.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 18:30 от Mößbauer-Effekt

# 260
Не ме е жал за Елизабет. Не мога да съжалявам жени, които сами са си избрали такъв смотан мъж. Ама и такива мъже си избират смотани жени. Намерили са се. Да, добричка е, ама до там.

# 261
Румчо и Йоана не са главатарите на Коалицията, те си имат едно фанатично мислене - не мога даже и стратегия да го нарека, "Винаги гласувай срещу силните двойки".  Една стратегия може да се измени до края, според обстоятелствата, а те ще си останат такива до края.
Коалицията се ръководи по-скоро от Марго и Сияна.  Не е даже Мишето. Мишето/Венци са  лутаща се  двойка, според мен тях най-малко ги интересува класацията.

# 262
  • sofia
За мен беше доста грозно снощи. Другарски съд - чак пък толкова да е зле Ивайло , че по - черен от дявола го изкараха...за всяка една двойка може бая да се говори (негативно)

# 263
  • София
Защо мислиш, че е било другарски съд? Почти никой не каза нещо лошо. Не ги прегърнаха, но тежки обиди не е имало. Карат ги да се обясняват и дадоха някакви доводи.

Едва ли са очаквали чак толкова да реве Ивана и са си били дали гласа вече за другата двойка. От продукцията засилиха драмата като нарочно оставиха Софи и Тишо последни, ако бяха първи, щеше да мине много кротко церемонията.

И на мен ми стана мъчно за тях и се радвам, че Софи и Тишо се отцепиха, въпреки риска да са следващите. От няколко игри Тишо се държи и много по-добре, подкрепя я и спря да се сърди. Софи си я харесвам и от преди предаването.

# 264
  • Sofia
Да, адмирации за София и Тишо! Поеха риска и не отстъпиха от принципите си. Скоро ще разберем, какво ще им коства подкрепата. Отмъщението няма да закъснее,  интересно ми е, кой ще е инициаторът. Залагам, че "сивият кардинал" мн добре ще отиграе ситуацията, а вече се досещам, и кой ще е ръжена. 😁

# 265
За мен е странно как една психоложка (коуч) Ивана не се хареса на групата. Тогава на какво учи хората? Има някакво разминаване  в две последователни решения на групата спрямо тях и тяхната интерпретация - нямало е проблем, те можели да общуват с всички, а останалите не можели.

# 266
Какво коучва Ивана? Тя по интернета явно коучва, ама какво точно? 😂 😂 😂

# 267
В този сезон ми прави впечатление лошото държание на хората, като социална комуникация.
Да, Дидко може да е без познания и обща култура, но поне се държи възпитано за разлика от други участници.

Аз имам едно подозрение, че Дидко само се прави на глупав. Следва правилото на Буров той.

# 268
Не гледам предаванията поради липса на време и възможност (няма я Мари Мар да качва епизодите вечер :/), но ви чета и от тук се информирам. Гледах, че Ивана и Ивайло са се сприятелили с плитковци от миналия сезон - тогава така рЕзко ми паднАха в очите. От мен имат не 😂

# 269
Трима любимци на темата Trollface
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт