💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 198
  • 787
  •   1
Отговори
# 225
В една стая са София и Ивана, но на предното гласуване, когато точно им трябваше подкрепа Тихомир и София ги подминаха...сега знаеха, че никой няма да подкрепи Ивайло и Ивана и си мисля, че това си беше чиста проба игра за зрителите. Малко да си гледал реалити формати си даваш сметка колко много зрителите симпатизират на аутсайдерите, дори те самите да са си виновни, че са в тази позиция. Човешка реакция е да си емпатичен, но ето аз също не харесвам Ивана и Ивайло и искрено се надявам да не ги виждам никъде из ефира. Да се обичат и да са щастливи!
Другата седмица играта поне ще е весела.

# 226
Петя ми е топ 1 Покемон 😂 Имат планове навън с Ивана, но не гласува за нея, едно говори, друго прави, адекватност 0 🤦🏻♀
Браво на Софи и Тишо!
Аз вече фаворити нямам😂 Всичко ми е анти. Егати, беше толкова позитивно това предаване, какво стана 🤔

# 227
В подкаста Ивана обяви, че Емо е дошъл след играта и е казал, че реакцията и категорично не е подсказка. Но въпреки това ги глобили. Ами.... за мен темата с това подсказване на играта с храните приключи!

# 228
  • София
Тя, Ивана какво казва и къде е истината са две различни неща. София и Тишо гласуваха за тях, защото щяха да си тръгнат позорно единодушно изгонени, а не че ги харесват. Софи дори каза, че Ивана има мъжки сили, за да издържи Ивайло. Как пък някой не намери едно хубаво в този човек, а той бил такъв прекрасен. Те бяха влезли с цел първо място и ако бяха останали щяха да минат през трупове, за до успеят. Това без съмнение е подразнило

# 229
В подкаста Ивана обяви, че Емо е дошъл след играта и е казал, че реакцията и категорично не е подсказка. Но въпреки това ги глобили. Ами.... за мен темата с това подсказване на играта с храните приключи!

Мен друго ме дразни. Не показват реалните времена на игрите, а накрая обявяват нещо си.
Ами как да имам доверие на продукцията, след като не показват всичко?
Поне, когато показват игрите, дори да прескачат моменти да пускат часовника, за да видим времето, защото оставам с впечатление, че се действа по сценарий коя двойка да отпадне.

# 230
"Тя, Ивана какво казва и къде е истината са две различни неща. "

Очаквах такъв коментар. За мен едно е да споменеш името на участник, че е направил това и това. Но е съвсем различно да кажеш в прав текст и то в ко-продукция на предаването нещо такова. Има доста голяма разлика....

За времената-участниците си ги знаели във всеки един миг. Разбира се, това не изключва пак някоя измама спрямо нас, но гледам да не го мисля.

# 231
Емо след играта може да им е казал (не помня той дали беше на тази игра?), но Мария каза по време на играта и в края, ако помня добре, че ще прегледат играта им и ще се реши по-късно. Може би се е преценило впоследствие, че "реакциите" ѝ са подсказали за някоя и друга спечелена точка.

# 232
  • София
??? Какво й е казал..че е нямало подсказка ли?? Е как да не е имало, като още в играта имаше звуков сигнал и Мария й направи забележки. Ивана май пак послъгва за разговора с Емо, не че някой го интересува де..

# 233
??? Какво й е казал..че е нямало подсказка ли?? Е как да не е имало, като още в играта имаше звуков сигнал и Мария й направи забележки. Ивана май пак послъгва за разговора с Емо, не че някой го интересува де..
След играта са прегледали детайлно играта и тази случка е станала след това... Мария е реагирала заради нейните "не"-та.

# 234
  • Sofia
Дон Гуци и жена много са си повярвали, но коалицията и тях ще изхвърли
Дон Гуци е право в десетката! 😂 Като ръкавица му пасва! 😂 Ще дойде и тяхното време, и съвсем скоро "коалицията" ще ги изтръска, като досадни мухи от ревера си! 😁

# 235
  • София
Според мен това оставане в къщата беше напълно излишно. Не си представям никакъв друг развой на събитията. Срещу която и друга двойка да бяха, винаги щяха да са отново навън. Защо ги оставиха изобщо, да преживеят втори път отхвърлянето?! Поправителен за поведение?! Не разбирам идеята. И първи да бяха днес, все някога ще отидат на телевизора и щяха да са аут. Данчо и Елизабет пък хич не искам да ги гледам.

# 236
  • София
Какво е казал Емо няма значение, ние видяхме, че подсказва многократно, беше и предупредена, тя също призна, сега какво увърта. Продукцията е изгледала всичко и е преценила. Твърдо за наказанието им съм, но предпочитах те да останат.

# 237
Офф този Йордан е като херпес. Няма ли да си ходи това момче? Дори и с помощта на жена си са 3ти. Ако беше сам щеше да е - 3ти. Много глупав.
Иначе играта я гледах с превъртане. Очакван развой на събитията. Предпочитах Ивана и Ивайло да останат, но нормално избраха по-слабата двойка.

# 238
Значи хора ...
Нагледахме се на достатъчно сценарии от продукция и сие , нищо не костваше и тази вечер да вкарат един ей така , за по-справедливо и по-интересна продукция. Можеше да са един от двата:

1. Воала, вота е обратен. Т.е. ЕиЙ - вън, а ИиИ - вътре !
2. ИиИ да са първи , а ГиП да бъдат спасени от всички, за да си тръгнат слабаците..

Хора, душата ми страда да ги гледам коалиция барабар с Елизабет..

Много са зле. Това са досущ като Санчопансови от миналата година, най-слаби , а до финал ще стигнат. Ужас...

Редно е да се забранят коалициите или да стане изцяло зрителски вот, хем ще спечелят някой лев предаването!

Радвам се, че засега Галена и Петър са в безопасност.

Дано онази потребителка се появи , да даде още инфо Simple Smile

# 239
Ох, какво да коментирам за днес. Йордан е непоносим льохман и е жалко, че с Ели ще продължат безсмисленото си участие. Вече ми писва всяка година продукцията да насърчава бутането на слабашки двойки почти докрая с това безкрайно гласуване. В последните етапи остават 4-5 двойки и ПАК продължават да отпадат с гласуване. Ами нелепо е, редно е по някое време просто да отпада последната двойка в класирането. За ИиИ вече съм говорила доста, така че само накратко ще кажа за тях. Според мен тя се моли за пореден път на двойките да им дадат шанс за приятелство навън, защото наистина нямат с кого да излизат двамата заедно. Гледам ги в Инстаграм, че са се събирали след предаването с Радина и Петър, та поне донякъде явно са завързали контакти.

Браво на Галена и Петър, че се спасиха, че имаше реален шанс да хвръкнат. Великите "стратези" Йоана и Румен пък така са се вживели в ролите си, че даже не виждат, че са недолюбвани в собствената си коалиция. Михаела много скептично гледаше по време на изказванията на Йоана.

П.С. Йордан без брада ми прилича на Иван от миналия сезон, което го прави още по-неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт