💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 196
  • 787
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Онази потребителка сигурно пак са я баннали, но не виждам причина защо-нито е обидила някого от участниците, нито пък е казала някакви страшни спойлери, които да са забранени...говореше доста общо и то неща, които ние ги знаехме или предполагахме. Така, както предполагахме, че призраците ще ги включат пак в играта да се състезават за оставането си, а тя просто го потвърди. Мултиакаутингът й е проблем, но нямаше да има такъв, ако не я бяха блокирали още първият път, без явна причина.

# 241
Няма как да има зрителски вот, защото предаването не се снима в реално време.

Мъчно ми стана за Ивана и Ивайло. Не ги виждам като толкова лоши. Румен, Йоана, Сияна и Марго са ми най-противните участници. Най-малкото повече заслужаваха да останат от Елизабет и Йордан. Не беше честно да си тръгват.

# 242
  • Paris
Някой знае ли дали е качен някъде епизод 23 за гледане от чужбина?

# 243
Забравих да допълня ..
Забелязах , че Елизабет и Йордан изобщо не си събираха багажа . Те просто знаеха , че ще останат .

# 244
Някой знае ли дали е качен някъде епизод 23 за гледане от чужбина?
Не знам кой е еп.23, но ако е последният излъчен (изписват ги като дата) може тук. Последните 8 клипа

# 245
Забравих да допълня ..
Забелязах , че Елизабет и Йордан изобщо не си събираха багажа . Те просто знаеха , че ще останат .
Показаха куфарите им.

# 246
  • София
В това предаване която и двойка да харесам и не печели. Още ме е яд за миналата година, тогава цели две двойки харесах, но ги прецакаха. Тази година никой не харесах, до някъде Михаела и Венци. Гледам, че доста ги плюете. Аз не съм забелязала Михаела да е "сивия кардинал", но и не гледам много внимателно. Най-много ме дразнят Маргото и Сияна, както и Румчо и Йоана. Тези двойки да не спечелят, за другите ми е все тая.

# 247
Йоана изглежда много състарена, а е само на 35 години 🤐 Както сте писали, скоро и тях ще ги натирят, не мисля че наистина ги харесват, но ги търпят, защото виждат, че са злопаметни и отмъстителни.

А че бяха първи на играта на симулатора - не мога да го повярвам 🤨

Петя и Дилян и тяхната годишнина - едвам я издържах, то не бяха лиготии, пози, престорени изненадани физиономии, двамата са едни дечковци, ама от досадните.

Все повече харесвам Тишо и София, имат си своята динамика, отстрани Т изглежда груб, но си мисля, че това идва от спорта и непрекъснато нахъсване там и той го пренася и в живота.

Румен и Данчо са в пъти по-неуважителни към жените си.

ГиП - вече казах, че ме дразнят, тя твърде много иска да угоди на всички и все се жалва за нещо.

ИиИ - трябваше да ги оставят, за да са трън в очите на останалите. Видно не прокопсаха заради него, Ивана и тя едва ли е цвете, ама тук-таме е имала проблясъци.

Истината е, че до сега нищо не виждахме като отношения в къщата, защото бяха много двойки и докато минат всички на игрите и епизода свършил.

Дано сега като намаляха да ни показват една идея повече какво се случва и през останалото време.

# 248
  • София
Единствените, които силно ме дразнят са Румен и половинка и до някъде Сияна и мъж. Първите се показват прости и злобливи, вторите - доста надути. Нямам никакви предпочитания кой ще спечели. Все пак това е предаване...

# 249
Снощи се разчуствах и ревнах признавам си. Но аз изпитвам емпатия дори и към непознати хора. Стана ми мъчно за Ивана. Радвам се, че София и Тихомир ги прегърнаха, с какви подбуди няма значение, това което казаха, че никоя двойка не бива да си тръгне без прегръдка, подкрепям на 100 %

В края на вечерта, бяха се събрали част от участниците и обсъждаха вече излезлите Ивана и Ивайло. В групичката беше и Дарина, явно се опитва да се намърда в коалицията, невиждам как обаче при положение, че се недолюбват със Сияна Grinning

София и Тохомир леко ми се изкачват в класацията, ако той не и дудне и не се цупи ще са перфектни.

# 250
И на мен ми стана мъчно за Ивана. Да, дразнят ме инфантилните и неврозни реакции на Ивайло, но поне са по-симпатична и нахъсана двойка от повечето. Може да има причина да ги изолират така, но вчера прекалиха. По-подходящи са от половината други. Замисълът на предаването е комбинация между синхрон между партнорите и успеваемост в игрите. При тях има какво да се желае на моменти, но са не напаснали.
Бебе са страшно скучна двойка и слаба.
Петя злобна и лъжлива. Изкефи ме вчера как обясняваше как с Ивана си били близки и извън предаването щели да си станат още повече и Ивана вика е колко по-близки да спим ли заедно Grinning
Това с поливането на душа като част от правилата не го прави ок ако го постигнеш 10 пъти, но да кажа и нещо хубаво. Направи впечатление как Дидко Дудката нахъсваше собствената си жена без да унижава чуждата както правеше Пумба, пардон Румба.

# 251
# 252
В този сезон ми прави впечатление лошото държание на хората, като социална комуникация.
Да, Дидко може да е без познания и обща култура, но поне се държи възпитано за разлика от други участници.

# 253

От сторито на Ивайло...

# 254
Това вадене на лични съобщения на показ... винаги ме е потрисало. Независимо дали е "за добро". За човек, който прави скрийншотове от личен разговор и го изтипосва в интернет... винаги трябва да си имате едно наум...

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 15:47 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт